Борисов подшушнал на Барозу следващия ни еврокомисар

Премиерът предлага на Меглена Кунева друга работа
18 сеп 2009 07:26,
71
Борисов подшушнал на Барозу следващия ни еврокомисар
Снимка: БГНЕС

 

Премиерът  Бойко Борисов заяви, че е дал на председателя на Европейската комисия Жозе Барозу името на следващия еврокомисар от България.

Борисов обаче отказа да го обяви, защото, по думите му, в партията има демократична процедура по номинирането, която трябва да се извърви до край.

Още по темата

Според него е важно "да имаме такова представителство в Европейската комисия, че нашият еврокомисар да може да работи и за България - да е ангажиран с партия, с подкрепа, с хора, които да дават мощност на поста".

Попитан дали има планове да използва опита и възможностите на настоящия еврокомисар Меглена Кунева в интерес на България, премиерът каза, че има такива планове и ще й предложи варианти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Българите са много радостни. Най-после ги управлява някой толкова *** колкото тях." ...наистина жалко е, но е много точно!
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
много тъжно и смешно е когато, човек който няма какво да каже не спира да говори... това е жалката истина
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Новото българско правителство оповести, че продължава сътрудничеството с Русия по енергийните проекти, съобщиха световните агенции. Българският премиер Бойко Борисов заяви след среща с министъра на енергетиката на Русия Сергей Шматко, че София подкрепя строежа на газопровода Южен поток, петролопровода Бургас-Александруполис и АЕЦ Белене. Борисов заяви по-рано, че отдава предпочитания на газовия проект на ЕС Набуко. Сега, по думите му, българските власти са се убедили, че Набуко и Южен поток не са преки конкуренти.
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
С. Колтуклиева и нейното издание пробно са номинирали царя за еврокомисар.Пасито чак се задавил като го питали за мнение.
62
0
 
0
 
! Отговори
до ?!?!?! преди 14 години
ако му изпрати боико желева,ше им развали бардака бррррр......
61
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
i vaobste sto imashe evro-izbori ako BB ste kazva koi kvo i kade?
60
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
izborite za evro-parlament i za bg parlament biaha otdelni, BB iska da polzva rezultatite ot parlamentarnite izbori da manipulira vota za evropeiskite li? Horata glasuvaha za NDSV tochno zaradi Miglena Kuneva. Boiko mai iska da obsebi vsichki vazmojni postove za negovite hora. Reket v politikata, nov fenomen!
59
0
 
0
 
! Отговори
Адютантът на Боко преди 14 години
Боко знае абсолютно всичко и никой да не спори по темата! Казах!
58
0
 
0
 
! Отговори
Ваня преди 14 години
Голяма работа направихте медиите голям проблем от това кой та кой ще е еврокомисар. Да си я сменя Кунева като иска бб. Негова си работа. Да не мислите че някой го засяга това всяко правителство има право на свой избор. Потресе ме по скоро това, че бойко иска новия еврокомисар да е обвързан партийно. Ясно че няма понятия /а той наистина няма/ че този пост е абсолютно надпартиен. Но горкия нали е *** не са му ясни тези неща
57
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Къде скрихте коментарите бре алоооооооо!?!?!?!?!?!?!?
56
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Тук има една фактологическа грешка - не наш Боцко подшушнал на Барозу името на заместничката на Меглена, ами бачо Жезе рекъл на нашичкия кой да бъде! И Боци щастливо започнал да маха с опашка надявайки се и на почесване по козинката...
55
0
 
0
 
! Отговори
Boyko преди 14 години
да е ангажиран с партия, с подкрепа, с хора, които да дават мощност на поста".Точно така ! Европейският комисар трябва да е комисар на членовете на ГЕРБ и никой друг ! Някакви си там англичани-мангличани, франсета, жабари, византийци - извън борда !
54
0
 
0
 
! Отговори
До Бойко преди 14 години
Недей така бе Боце! Маже ли да нарушаваш така демократичните принципи в партията? А, представи си сега, че твоите другари утре решат друг да бъде еврокомисар!И на всичко отгоре си неформален лидер. Ами ако формалния лидер за това своеволие ти тегли шута.За къде сме тогава ние глупаците дето като ти видим подмокряме гащите от умиление?Като кажем демокрация ние разбираме Бойко Борисов, като кажем Бойко Борисов ние разбираме демокрация.Хайде сега джанъм не ни сривай идеологията!
53
0
 
0
 
! Отговори
Gabara преди 14 години
Боко знаел кой ще е следващия ни еврокомисар, но имало демократични процедури по определянето му. Ега ти демокрацията! На това сме се нагледали по живково време, когато имаше "демократични процедури", но предварително се знаеше кой печели.
52
0
 
0
 
! Отговори
dr. Red преди 14 години
Българите на изборите за европейски депутати гласуваха за НДСВ само и изключително заради Меглена! През тези години тя доказа, че знае и може, а освен това има и чара, такта и умението да бъде приета от останалите еврокомисари като равна! Дори и нещо повече - беше избрана за комисар на годината през 2008г. Боцьо ако помни какво говори обеща, че който работи няма да го сменя - много рано започна да шмекерува нещо - шланга му с ***!
51
0
 
0
 
! Отговори
Драги ми смехурко преди 14 години
ББ управлява на принципа "За народа - хляб и зрелища". И тъй като не знае как да осигури хляба, набляга на зрелищата. Само, че ги пренася и в Брюксел. Сигурно Барозу му е подшушнал, че вече е време за цирковата програма, и в отговор, Борисов му е подшушнал, кой ще му я осигури.
50
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 14 години
То щото Барозу мяза на айнщаин ...
49
0
 
0
 
! Отговори
Тоди преди 14 години
Тоя Герджиков много прилича на един художествен образ на Чочо Попйорданов, наричащ се Папакочев. А пък стая селска *** и с тия мустачки направо избива рибата.
48
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
Айде да залагаме кой ще е новия комисар?Аз предполагам "Минко Герджиков", Нямаше да го прецакат така за кмет, ако нямаха някакви планове за него
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
татко бойко е толкова *** и ***, че се плаша. та той още ли не е разбрал, че комисарят по задължение е ангажиран и представлява единствено европейската комисия и в никакъв случай собствената си (или отделна) държава или партия.*** пожарникар-мутра!