Борисов подшушнал на Барозу следващия ни еврокомисар

Премиерът предлага на Меглена Кунева друга работа
18 сеп 2009 07:26,
71
Борисов подшушнал на Барозу следващия ни еврокомисар
Снимка: БГНЕС

 

Премиерът  Бойко Борисов заяви, че е дал на председателя на Европейската комисия Жозе Барозу името на следващия еврокомисар от България.

Борисов обаче отказа да го обяви, защото, по думите му, в партията има демократична процедура по номинирането, която трябва да се извърви до край.

Още по темата

Според него е важно "да имаме такова представителство в Европейската комисия, че нашият еврокомисар да може да работи и за България - да е ангажиран с партия, с подкрепа, с хора, които да дават мощност на поста".

Попитан дали има планове да използва опита и възможностите на настоящия еврокомисар Меглена Кунева в интерес на България, премиерът каза, че има такива планове и ще й предложи варианти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
do vsi4ki smeshkovci преди 14 години
vie oshte li si pishete tyka ? : )) nikoi ve4e ne vi obryshta vnimanie ;]
45
0
 
0
 
! Отговори
до 44 преди 14 години
ами защото самият той е импотентен
44
0
 
0
 
! Отговори
?!?!?! преди 14 години
Защо този Барозу търси от България за комисари все жени едни такива малко попрезрели, когато са най-сладки, но скоро ще се мухлясат.Женски метох ли или бардакница ще правят там, или какво....
43
0
 
0
 
! Отговори
хаха преди 14 години
ама ти вярваш ли на тези проучвания?ми нали ги поръчва ББ,ти какъв резултат искаш да се получи?ми те и предишното правителство го подкрепяха 50 %,ама на изборите се оказа друго...или не си чувал израза"който плаща,той избира музиката"?недей така,млад човек си,мисли повече,не чети празни приказки...
42
0
 
0
 
! Отговори
еврокомисар преди 14 години
По повод 70 - те процента подкрепа на правителство!За какво го подкрепят? За чистката, за свиването на бюджета, за невнесените закони ? Подкрепят го за големите думи и стаханавския ентузиазъм - петилетката за четири години!
41
0
 
0
 
! Отговори
до 40 преди 14 години
Е да ама Бойко Борисов явно въобще не е чул за този виц и не спира да излага на показ простотията си при всеки случай и по всякакви теми. Ще кажа и нещо друго - много тъжно и смешно е когато, човек който няма какво да каже не спира да говори.
40
0
 
0
 
! Отговори
тома неверни преди 14 години
демократична процедура по сталински??скоро четх по форумите един виц,за баща дето имал глупав син.но нали си е негов,порастил го,с 300 зора го изучил.даже го записал в университет.на изпроводяк го посъветвал,по малко да говори.бъдещият студент попитал-така по умен ли ще изглеждам?не сине ,казал бащата,ТАКА ПО МАЛКО ХОРА ЩЕ РАЗБЕРАТ,ЧЕ СИ ГЛУПАВ
39
0
 
0
 
! Отговори
Митко преди 14 години
Бойко наистина се изложи с предложението Фандъкова да е кмет на София. Тя е по-смешна и некадърна и от самия него.
38
0
 
0
 
! Отговори
Пламен преди 14 години
Бойко Борисов, видният борец срещу мафията и престъпността да каже кой е кръстникът на дъщеря му.
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Елза,много точно :)"Българите са много радостни. Най-после ги управлява някой толкова *** колкото тях. Те не са имали такава радост от Тодор Живков насам. Моля ви, не им я отнемайте"обаче проблемът е, че и ние трябва да плащаме за радостта им.
36
0
 
0
 
! Отговори
Карина преди 14 години
не е въпросът в подкрепата му, а в нарушаването на демократичните правила и практики, което Б.Б. без притеснение непрекъснато показва, а това е доста обезпокоително, защото закономерно ще ни изведе на път различен от този на "граждани за европейско развитие" и после пак ще се чудят подкрепящите го що не станали пак нещата.
35
0
 
0
 
! Отговори
Даниел преди 14 години
Аз не гласувах защото ненавиждам комунистите. А сред кандидатите на последните избори, накъдето и да погледнеш пълно с комунисти. А пък специално в милиционерската партия ГЕРБ ги има повече отколкото и в самата БСП.
34
0
 
0
 
! Отговори
Антонов преди 14 години
Искам да попитам тези които изпадат в захлас само при вида на Бате Бойко - нали сега ГЕРБ имат пълно мнозинство. Защо тогава не приеха предложението в Парламента за строги наказания за депутатите гласуващи с чужди карти (въпреки че това са основно комунистите). Защо не подкрепиха Яне Янев за по-строги мерки спрямо нарушителите. А иначе само плямпат по медиите и народа, изпаднал в умиление се радва ли радва.
33
0
 
0
 
! Отговори
Елза преди 14 години
Бълагрите са много радостни. Най-после ги управлява някой толкова *** колкото тях. Те не са имали такава радост от Тодор Живков насам. Моля ви, не им я отнемайте.
32
0
 
0
 
! Отговори
до 17 преди 14 години
А пък Бойко Борисов няма никакви интереси. Него парите не го интересуват, нито влиянието му. Той живее просто ей така - за благото на хората. *** си ти Васко.
31
0
 
0
 
! Отговори
Без коментар преди 14 години
Много се смях вчера, когато по БиТиВи във връзка с Деня на София се изцепиха, че в София живеят едни от най-известните хора на Бълагрия - Слави Трифонов, Азис и Бойко Борисов. Мисля че улучиха десетката. Това показва какъв е народът в България.
30
0
 
0
 
! Отговори
Гражданина X преди 14 години
Добре де едно нещо не ми стана ясно!!! Хем Бат Бопйко е подшушнал името на следващия комисар, хем "обаче отказа да го обяви, защото, по думите му, в партията има демократична процедура по номинирането, която трябва да се извърви до край"??? Нещо тук не ми се връзва. Получава се малко като "те ще се събират номинират и избират ама аз съм си решил вече кого са избрали". Поредния парадокс и гаф на "Големият" ББ :))))
29
0
 
0
 
! Отговори
до 13 преди 14 години
за ББ гласуваха глупаците с промити мозъци. Промивката беше извършвана години наред от медиите. Попитайте се чии са медиите и ще си отговорите чий продукт е ББ. Хайде стига ви толкова просвещение.
28
0
 
0
 
! Отговори
до 6 преди 14 години
в България демокрацията се казва Бойко Борисов. Така както на времето в СССР тя се казваше Сталин. Казах.
27
0
 
0
 
! Отговори
Ангел преди 14 години
тоя пък голям подшушвач ще излезе