Борисов подшушнал на Барозу следващия ни еврокомисар

Премиерът предлага на Меглена Кунева друга работа
18 сеп 2009 07:26,
71
Борисов подшушнал на Барозу следващия ни еврокомисар
Снимка: БГНЕС

 

Премиерът  Бойко Борисов заяви, че е дал на председателя на Европейската комисия Жозе Барозу името на следващия еврокомисар от България.

Борисов обаче отказа да го обяви, защото, по думите му, в партията има демократична процедура по номинирането, която трябва да се извърви до край.

Още по темата

Според него е важно "да имаме такова представителство в Европейската комисия, че нашият еврокомисар да може да работи и за България - да е ангажиран с партия, с подкрепа, с хора, които да дават мощност на поста".

Попитан дали има планове да използва опита и възможностите на настоящия еврокомисар Меглена Кунева в интерес на България, премиерът каза, че има такива планове и ще й предложи варианти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
~ преди 14 години
Ха ха, днеска слушах изказването на ББ, че той знаел кой ще е комисаря, но имало демократични процедури които трябвало да минат, същото и за кмета на София - егати демокрацията - Той си решава, после другите само си гласуват - да ви напомня а едно време от преди 20-30 години?
5
0
 
0
 
! Отговори
Той е! преди 14 години
Егати нещастния пожарникар смотан,имало демократични процедури,които да се извървели....!Ама иначе все пак той си решава кой ще е комисар!Тогава за какво са му тези процедури,само за парлама ли?Хора,много сбъркахте с този ББ,сега ще си му берете гайлето,лошото е,че и тези,които не го искаха,ще теглят заедно с вас,гербаджиите!От пожарникарска мутра,демократ не става!
4
0
 
0
 
! Отговори
Размислящ преди 14 години
Всичките беди за България идват от МВР /бивше и настояще/....1.Всички мафиотски структури са пълни с такива елементи, къде повече, къде по малко /ВИС, СИК,АПОЛО,ИПОН, *** абе всички застрахователи/2.Управлението на местно и държавно ниво, кметове, министри, а вече и премиер са пълни с меверейци.Лошото е че в обществото се говори само за ДС, но там са поне оле мале по интелегенти хора, но мафията и държавното управление е пълно с МИЛИЦИОНЕРИ, БАРЕТИ, КАРАТИСТИ та дори и ПОЖАРНИКАРИ. За какво говорим, за какво иде реч????
3
0
 
0
 
! Отговори
предложение до боико преди 14 години
имам идея за нова работа на мегленчето-със тази свита устичка,ше може да прави хубави с..рки
2
0
 
0
 
! Отговори
ЕвроДУПЕтат преди 14 години
Бойко,остави Мигленчето на тази службичка.Тя работи с "всички сили",само за "народните" интереси.
1
0
 
0
 
! Отговори
Виж!..нищо лично! преди 14 години
В документален филм за сивите дейности на Евросъюза и по-точно за неговите дипломатически представители, сниман от Би Би Си, имало видими доказателства, че нашият комисар Меглена Кунева е замесена в недотам чисти игри. В материала на журналистите от Би Би Си, се казва, че българският представител в лицето на красивата дама е замесен в трафик на черни капитали, или иначе казано-посредник при пране на пари от страни извън Еврозоната и Съюза. Не отдавна еврокомисар images (6)Меглена Кунева посети Босна и Херцеговина. Сред акценти на визитата й са защита на потребителите и процесът на европейската интеграция, съобщи представителството на Европейската комисия в България. Неофициално обаче, Кунева трябвало да осъществи контакти с хора, отговарящи заimages (7)отварянето на един такъв подобен канал в страната. Подобен род бизнес бил публична тайна в тези среди, казват наши експерти по темата. Те обаче дълбоко се съмняват във виновността на Кунева, защото по техните думи-Мегленчето била на изключително ниско ниво в схемите. България е малка страна и големите европейски перални на пари все още дори не я броят в схемите си, твърдят уверено те. Меглена Кунева няма да бъде номинирана за еврокомисар от новото правителство, това съобщи вицепремиера Цветан Цветанов.