Фандъкова само пърха с мигли около Бойко, изрепчи се Кадиев

Червеният кандидат-кмет щял да пребори трафика в столицата за три месеца
19 окт 2009 20:06, Красимир Ангелов
156
Фандъкова само пърха с мигли около Бойко, изрепчи се Кадиев
Снимка: БГНЕС

“Очевидно кампанията ще бъде между мен и Бойко Борисов, като министър-председателят ще играе ролята на лошото ченге, а кандидатът на ГЕРБ ще пърха с мигли около него”.

Това обяви кандидатът за кмет на София Георги Кадиев по време на откриването на предизборния му щаб в столицата.

Червеният кандидат изрази очакванията си, че предизборната кампания ще бъде “мръсна”.

“Г-н премиерът прескочи собствения си кандидат за кмет и започна кампанията от нейно име в предаването “На 4 очи”, заяви още  Кадиев.

Той покани основния си претендент Йорданка Фандъкова на “поредица дебати, свързани с управлението на София”.

Освен това общинският съветник зададе няколко въпроса към неформалния лидер на ГЕРБ - кому е нужна такава некоректна кампания; как така е бил много добър, когато са ползвали критиките му към предишното управление, а сега заявяват, че е един от всичките; как така е бил добър, когато Цветелина Бориславова е ходила при него да моли сметките на НАП да преминават през СИБанк и е бил харесван, когато е защитавал Тошко Тодоров?

Кадиев обещава да се справи само за три месеца с трафика в София, като една от мерките е да ограничи движението на тежкотоварните автомобили.

Сред другите идеи са нощен режим на зареждане на магазините и създаването на нови паркинги.

“Въпросът с бездомните кучета може да бъде решен до две години”, заяви още кандидатът за кмет на БСП.

Той обяви, че в кампанията му е залегнала и проверка на управлението на столицата през последните 15 години, както и финансиране на нови знакови проекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
трезвен преди 14 години
Ей *** такъв шамар ще получиш на изборите че ще се чудиш откъде ти е дошъл. Хахаха я вземеш 5% от малкото останали червени бабички я не ! Червен *** !
84
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 14 години
нямам риторика.
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Новия кмет ще се казва Теодор Дечев.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Фандъкова ми се струва че няма да бъде добър кмет Толкова ли няма други че нея избрахте?
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Браo на Даскаплескo,Кактo е тръгнал oт пич мoе скoрo еднo ка да му се еxтендира между нoзете епилирани, ха ха хамара бе Даски, нали oще караш на пoстен бoб за да си пo ясен в тълпата къде ти се намира трътката, ха ха хаумрех умрех, аиде да идем да си пиеме БИРАТА, за Даскалескo oстаат хапoвете за *** кис кис кисАбе а къф е тоя Къдиеф, турчин ли е, *** ли е седесар ли е, ко е тва име такоа, некакво? Фандъкарката е нубер уан и точка!. Макр че нейното име е още по финикийско, Ски *** къв изборен кютек се заформяКъдиеф-Фандъканката, абе няма ли неко по така Иванов срещу Колева, Аз предлага бат Бобо да преименова със специялно решение левите патрийци на Иван, Иванка и тн, а десните на Йоан и Йоанка- да се ориентираме от далеко. Видиме ли Иваните да излизат шъ ги молим за по едно панелни тристайно на третиа етаж в зона Б3. Излезнат ли на светли Йоаните- от тех напрао Мерцедеси и студийни жилища-Браво на мен.Даскалеско-мног си ***, време е да изпущиш некое от онези компилираните поеми - разбирам те, дедо ти фашист, баща ти комунист а ти си заченат от член на Герб, и са *** немое си спомни кои от тълпата и го навре, хе хе хе
80
0
 
0
 
! Отговори
BOJKO BORISOV преди 14 години
ALAAAH AKHBAAAR
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Калине, с думите си просто потвърждаваш, че си ***, нищо лично, пич, просто съдя по риториката ти...
78
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Анонимен комунист заобиждал на селянин и ***. Ало другарю от вас и селяни не става. Дойдохте и замърсихте градовете и какво хора станахте ли?С какво .. ?знаете да крадете това е :)лоша репутация създадохте на селянина и обиждаш нагло!
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не само Фандъчката пърха с мигли, но и цялата пасмина от тикви- Педито Дянков, Пудела, Божидар Доносника, Трайчо и останалите от правителството и от парламентарната група на ГЕРБ са шушумиги и ласкатели на полубожеството ББ.
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Brao na Daskaplesko,Kakto e trygnal ot pi4 moe skoro edno ka da mu se extendira mezdu nosete epilirani, ha ha hamara be Daski, nali oste karash na posten bob za da si po iasen w tylpata kyde ti se namira trytkata, ha ha haumreh umreh, aide da idem da si pieme BIRATA, za Daskalesko ostaat hapovete za maloumnici
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Поправка - не си гражданин, а селянин и ***!
74
0
 
0
 
! Отговори
гражданин преди 14 години
Скрий се бе червен *** ! Какво си направил ти, че ще раздаваш оценики на другите бе? Защо докато БСП и ДПС ни крадоха се траеше. Червен долен ***. В София ще получиш 3% !
73
0
 
0
 
! Отговори
мангуста преди 14 години
оооооооооооффффффффф БЯСНА КАФА ОТ *** !!!
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
архитект Павел Попов e nai-korumpirania chovek sred arhitekturnite sredi ZA KVO MI E?
71
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 14 години
Тоя па *** , верва ли си ?И защо за три месеца - по-добре е за 800 дни . И после да започне да обяснява как не са го разбрали .Аман от червени *** !
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Този е, гати и гнусния комунист!!! Ужас!!!
69
0
 
0
 
! Отговори
БЛАГОЕВ преди 14 години
ТИЯ ОТ ЧЕРВЕНАТА СЕКТА,МАЙ НЕ СА РАЗБРАЛИ ОщЕ, ЧЕ ТЯХНОТО ВРЕМЕ, ТОЗИ ПЪТ СВЪРШИ. НАРОДА щЕ ИЗГЛАДУВА НАГЛОСТА ИМ. И НА ПРОЛЕТ С РЕФЕРЕНДУМ щЕ ГИ ПРАТИ В АДА.
68
0
 
0
 
! Отговори
67 преди 14 години
КАДИЕВ,А ВИЕ В бсп ПЪРХАТЕ КАТО *** ОКОЛО серГЕЙ,ЖАЛКО ЧЕ ТОЙ Е ГНУСЕН *** ТА НЕ МОЖЕ ДА ВИ ОПРАВИ,А СЕГА СЕ СЕЩАМ ДОГАН МОЖЕ ДА СВЪРШИ ТАЗИ РАБОТА,ТОЙ ВСЪЩНОСТ Я СВЪРШИ,БЕ,ЗАТОВА СЕГА СТЕ ОПОЗИЦИЯ.ХА-ХА-ХА!
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ето го новият кмет!
66
0
 
0
 
! Отговори
ilian преди 14 години
Аэ ще гласувам эа архитект Павел Попов кефи ме като човек , няма да гласувам эа пи-ар кампанията на ГЕРБ или эа скапаните кумонисти