Румен Гунински не бил отвлечен заради политика

Баща му отказал да бъде кандидат-кмет на Правец преди похищението
23 окт 2009 11:32, Красимир Ангелов
131
Румен Гунински не бил отвлечен заради политика
Снимка: kurs031.com

Няма връзка между оттеглянето на кандидатурата на Румен Гунински за кмет на Правец и отвличането на сина му, обявиха от общинския съвет на БСП в града.

Оттам обясниха, че с бизнесмена са водени предварителни разговори да бъде кандидат на социалистите, но Гунински е обявил “твърдата си позиция за неучастие в изборите, много преди отвличането на сина му".

Още по темата

Социалистите в града отрекоха категорично информацията, че ще подкрепят независимия кандидат за кмет Павлин Цветков.

"Искам да ви уверя, че на 17.10.2009 г  проведохме заседание на Общинския съвет на БСП - Правец и още тогава бе взето следното решение:

БСП-Правец не издига кандидатура за участие в частични избори за кмет на община Правец", съобщи зам.-кметът на общината и Председател на общинския съвет на социалистите в града на Тодор Живков - Миглена Димитрова.

2 дни по-късно в столицата бе похитен синът на Гунински, който е студент в НСА.

По непотвърдена информация похитителите вече са се свързали с бизнесмена чрез sms, като са поискали откуп от над 1 милион евро.

В края на SMS-а бил посочен телефонен номер, чрез който ще бъде осъществявана комуникацията между похитителите и семейството в близките дни.

Най-вероятно посоченият номер е на предплатена СИМ карта, смятат разследващите.

Информацията обаче все още не потвърдена официално от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Съученик преди 14 години
Като учехме в Правец, Румен си мислеше че всяко момиче може да е негово само защото татко му е влиятелен. На няколко пъти той и приятелят му Боби изнасилваха момичета, но всичко беше потулвано, тъй като в Полицията ги е страх от баща му. В Правец всички треперят от Валентин Златев и Румен Гунински. Тук царят феодални порядки. Дано Бойко промени нещата, ама като се има предвид че и той е приятел на Валентин Златев, не вярвам особено.
85
0
 
0
 
! Отговори
VENDETTA преди 14 години
Това ги чака народните изедници и мутро-ДС-крадци. Нека дават откраднатите от хората пари за скъпоструваща охрана за лигавите си отрочета, които в 99% от случаите са *** и не стават за нищо. Откраднатите пари се връщат по някакъв начин там откъдето са взети. Много от похитителите дават парите за благотворителност, както беше в случая с обезпръстената ловешка мутра Ангел Бончев.
84
0
 
0
 
! Отговори
Павката преди 14 години
Червеното татенце скоро може да получи ушенцата на синчето в колетче. Разбира се ако не снесе 1 млн.евро. И защо никой не обръща внимание на сумата. То бива крадене, крадене, ама при тоя направо е било с тройна лъжица. Тези пари са откраднати и от вас неумници, макар и индиректно.
83
0
 
0
 
! Отговори
до 82 преди 14 години
ти като си ***, защо реши че и другите са крадливи б.о.к.л.у.ц.и като теб. Звучиш доста Бай Ганьовски - "Всички са маскари", че така е по-лесно да оправдаеш собствените си пороци. Това му се вика уравниловка от времето на комунизма, която трудно ще бъде изкоренена от българите. Иначе въобще не ми пука че са отвлекли този лигльо. Ако не го върнат - още по-добре, колкото и грозно да звучи. Правдата рано или късно възтържествува, макар понякога родителите да я плащат чрез дечата си.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Че какво ти е виновно момчето? Ти да не си си избирал родителите ? Пък кой крал и кой работил, айде, айде и твойте роднини са крали, ама са крали колкото им се е отдало, а на този бащата е крал повече, щото е имал възможност и твойте са щели да крадат, ако са имали такава възможност през комунизма.Всеизвестен факт е, че тогава са крадяли всички от работните си места, каквото могат, щото всичко е било държавно
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе той може да е гей, ама вие сте си долни *** и!И за всяка злобна дума ще ви се върне в живота по десет!
80
0
 
0
 
! Отговори
до 77 преди 14 години
Въпреки че не се чувствам ***, ти отговарям веднага за ЗЛОБАТА - според мен хората в България са толкова злобни, не за друго, а защото имено други хора, пак българи, като бащата на въпросния хубавец дето ни гледа от снимката, направиха милиони, заграбвайки или купувайки на безценица, създаванато от онези първите хора, също българи, в продължение на десетилетия. Там търсете корените на омразата. Мисля че са основателни.
79
0
 
0
 
! Отговори
Иван Драгнев преди 14 години
Живо гейче си е според мен - и глуповатата му опулена физиономия и снимките зад гърба ми. Не мисля че са го отвлекли заради това че е много красив. Явно татенцето е стъпило накриво или пък има да дава кинти някъде по веригата.
78
0
 
0
 
! Отговори
лекия преди 14 години
отвлякла го е бандата ***.д.ераси на ревнивия ейзис, защото любимия му е бил бекъм, затова сега ейзис ще му разшири халката насила и ще се оженят един за друг за да си направят дете чалгарче, въобще не ме тресе новината за тоя.....баща му да му мисли какви ги е вършил на времето, всеки си сърба това което е надробил
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ейй ***, нямате срам!Каква е тази злоба и простащина! Това зад момчето е плакат на Бекъм, нали е спортист, а другото са сувенири! Пък да е гей какво ви засяга, да не искате да кажете, че вие сте големи мъже и сте по качествени и добри от него? Нещас.ници! Да се гаврите с нещастието на горкото момче! Дано се прибере жив и здрав!
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Я ПОЯСНИ ДУМИЧКАТА "biznesmen".
75
0
 
0
 
! Отговори
До36 преди 14 години
За момчето никой не е казал лоша дума. Всички са недоволни от начина по който баща му е забогатял. Пък на 20 годишно спортистче пт НСА кво да му завидят. Жалко, че ще го отнесе той найстина.
74
0
 
0
 
! Отговори
botevgrad преди 14 години
ei glupako mom4eto ne e gei, no qvno ti si. Tova e edno dobro i skromno mom4e kolkoto i trivialno da zvu4i i vapreki 4e ba6ta mu e biznesmen.
73
0
 
0
 
! Отговори
Ха,ха преди 14 години
Кой каквото и да казва,става дума за пари! Актуална поговорка!
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На снимката виждам лавици с кукли и снимки на мъже. Тоя е 100% гей. Само баща му да разбере.. и стотинка няма да даде да го отървава.
71
0
 
0
 
! Отговори
///// преди 14 години
Дори и бебета разбраха, че си е чисто политическо отвличане. Политиката не е само в парламента. По- скоро бизнес политика. Татецнето или е задлъжнял или пречи на чужди интереси. Много добре си знае кой и защо му е отвлякъл сина. Само баламите може да си мислят, че парите са основната цел.
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мисля, че някои хора просто прекаляват.Разбирам защо сте ядосани и разгневени, но това да обиждате момчето... Вярно е, че при такъв родител (Гунински) почти винаги и децата са зле. За другия син не мога да кажа какъв и що е, но Румен е изключително свестно момче и е доста тъпо хора, които не го познават да коментират какъв и що е. Доста от най-добрите му приятели са съвсем обикновени момчета, майка му също!Грозен и не знам си какъв, момчето е спортист, а не манекен. Хора осъзнайте се!!
69
0
 
0
 
! Отговори
рата махата преди 14 години
в тея среди вечни приятели няма, има вечни интереси, един по - умен от мен го е казал на времето :)
68
0
 
0
 
! Отговори
рата махата преди 14 години
нещата са много по сложни и дълбоки повярвай ми, не го казвам за да се заяждам
67
0
 
0
 
! Отговори
Един преди 14 години
Е тогава ББ защо иска да забрани партията на приятелите си ????