Румен Гунински не бил отвлечен заради политика

Баща му отказал да бъде кандидат-кмет на Правец преди похищението
23 окт 2009 11:32, Красимир Ангелов
131
Румен Гунински не бил отвлечен заради политика
Снимка: kurs031.com

Няма връзка между оттеглянето на кандидатурата на Румен Гунински за кмет на Правец и отвличането на сина му, обявиха от общинския съвет на БСП в града.

Оттам обясниха, че с бизнесмена са водени предварителни разговори да бъде кандидат на социалистите, но Гунински е обявил “твърдата си позиция за неучастие в изборите, много преди отвличането на сина му".

Още по темата

Социалистите в града отрекоха категорично информацията, че ще подкрепят независимия кандидат за кмет Павлин Цветков.

"Искам да ви уверя, че на 17.10.2009 г  проведохме заседание на Общинския съвет на БСП - Правец и още тогава бе взето следното решение:

БСП-Правец не издига кандидатура за участие в частични избори за кмет на община Правец", съобщи зам.-кметът на общината и Председател на общинския съвет на социалистите в града на Тодор Живков - Миглена Димитрова.

2 дни по-късно в столицата бе похитен синът на Гунински, който е студент в НСА.

По непотвърдена информация похитителите вече са се свързали с бизнесмена чрез sms, като са поискали откуп от над 1 милион евро.

В края на SMS-а бил посочен телефонен номер, чрез който ще бъде осъществявана комуникацията между похитителите и семейството в близките дни.

Най-вероятно посоченият номер е на предплатена СИМ карта, смятат разследващите.

Информацията обаче все още не потвърдена официално от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
0
 
! Отговори
рата махата преди 14 години
е то ако разсъждаваш така.. то всеки е приятел на някой, който е приятел с някой друг и т.н. БГ е малка, това е нормално
65
0
 
0
 
! Отговори
grajdanin преди 14 години
mnogo tochen komentar na karbovski, prochete te go!!!http://***.standartnews.com/comments/details/id/476/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
които не иска да среща мечка хе ходи в горатаКРАДОХТЕ КРАДОХТЕ И СЕ САМОЗАБРАВИХТЕКАК ВСИЧКИ ОТ БКП МНОГО УМНИ И УСПЕЛИ КАПИТАЛИСТИКОЛКО ВЪЗХВАЛЯВАХТЕ РАВЕНСТВОТО И ЗАКЛЕИМЯВАХТЕ И МРАЗЕХТЕ КАПИТАЛИЗМА И ОТ УМРАЗА НАПРАВИХТЕ КАПИТАЛИ ЗА МИЛИОНИВАШАТА МАИКА КРАДЛИВА да ви съчувствам -НЕ .НЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ С ИЗГУБВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ВСИЧКО СВЪРШИ,АКО НЯМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЩЕ ИМА МАСОВ БУНТ МОЛЕТЕ СЕ ПОНЕ 30 ДА ВЛЯЗЪТ В ЗАТВОРА ИНАЧЕ С ГОЛИ РЪЦЕ ЩЕ ВИ ДУШЪТ
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много странно защо точно в деня на отвличането на Гунински-син министъра говореше точно за това как ние всички трябва да бъдеме обеединени в силите за справяне с организираната престъпност , което какво точно трябва да значи , че аз трябва да си закупя автомат , пистолет , граната и какво ли още не за да не ме отвлекат или да се случи нещо по опасно с мен или с моите близки !
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Това изглежда е съвременен вариант на хайдутско движение. Евала ако тия хора не убиват децата, а само доказват, че не са недосегаеми и ненаказуеми престъпниците в България и използват поне част от парите от откупите за благородни каузи.
61
0
 
0
 
! Отговори
Федята преди 14 години
А да бе! А сигурно щото е много красив и най вече сина му та за това са го отвлекли че да си го харизат за някоя мома ! Абсолютно могат да бъдат сигурни , че става въпрос както за пари , така и за политика защото тези две неща вървят ръка за ръка !!!
60
0
 
0
 
! Отговори
Nas преди 14 години
e mnogo si umen kak da otvlekat kloshar be ti si shte platish da go osvobodqt?
59
0
 
0
 
! Отговори
Един преди 14 години
Абе някой замисли ли се, че Гунински-баща е от преближаните на Златев и е бил от спраганите кандидати на БСП за кмет на Правец ? В същото време Златев е приятел с Б.Б. ..... А Б.Б. иска да забрани БСП.... Това е един голям ТЕАТЪР.
58
0
 
0
 
! Отговори
тилллейт преди 14 години
Да му се невиди, колко ограничени сте всички просто сляндури. Злобата и завистта толкова напира със вас, че вие сте тотално озлобени към човешкия род, вие сте болни. Не знаете какъв кошмар преживява момчето и техните близки и само седите и пълните с глупави коментари.А МАЗЕРАТИТО НЕ Е НЕГОВО. Просто го е взел тънко ударено, оправил го е и малкият РУМЕН НЕ ГО КАРА, то е на баща му!!! Тъпата завист узлобява всички ви, отвратително е :( Гнус ме е!
57
0
 
0
 
! Отговори
фред астор преди 14 години
Гунински ако искаш теленцето отново да блее в обора ти плащай,иначе ще ти върнат само рогата и копитата му.Питай Венци той не си плати ,защото е свикнал само да гепи и да ***.Това което става в *** държава се дължи на такива като тебе и ви се връща като бумеранг
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Преди да пишете глупости , попитайте обикновените хора в Правец каквое мнението им за сем.Златеви и техните ортаци като Гунински и пр.Попитайте за колко лв/декар изкупиха нивите,на които построиха голф игрище и луксозен жилищен комплекс ? Попитайте ги как се държат тези дерибеи и как решават проблемите си.
55
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Отвличането няма нищо общо с политиката,а с парите на бащата дето ги е спечелил много честен труд,никога досега не са съобщавали че са отвлекли на социално слаб или клошар детето,дано му върнат момчето живо и здраво,защото то не е виновно,че баща му не си е премерил лакомията.
54
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 14 години
Така е - богатите пишлеменца имат много приятели, ама като им свършат паричките и всички изчезват мистериозно!
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ще прояви ама друг път. Ще го прегази като гнида с луксозната си кола. Защо и за такива хора да няма болка и проблеми. А парите за откупа не ги мислете - откъдето дошли там и отишли. Ще платят и пак ще им останат. Такива без пари не остават, защото са се обезпечили с тях за десет поколения напред.
52
0
 
0
 
! Отговори
!!!! преди 14 години
Може и да е добро момче, не го познаваме, но обикновено е така: децата плащат за греховете на родителите си! Защото така боли най-много!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ако го познаваше щеше да разбереш,че Румбата би проявил състрадание към всеки,без значение какъв е...затова по-добре замълчете,ако не го познавате!
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А трябва ли да си крадец и мошеник, за да не си загубен? Държава в която няма правосъдие хората сами си го раздават. Защо не отвличат децата на честните хора, а все на такива съмнително забогатели? Друг е въпроса че и крушата не пада по далеч от дървото. Колко може да е добро едно презадоволено дете? Някой може ли да каже? Ще прояви ли утре състрадание и разбиране към обикновен човек такова дете?
49
0
 
0
 
! Отговори
do 20 преди 14 години
не, но не съм първосигнална и първо мисля, после пиша, а не обратното.
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Някои да те е питал,та да си казваш заучените фразии,я се гръмни по-добре!
47
0
 
0
 
! Отговори
do 36 преди 14 години
жалки сме наистина, защото оставихаме комунистическите престъпници да се качат на главите ни. Самите пък комунистически престъпници са жалки и в нашите очи и в очите на ЗАПАДА, който никога няма да е техен - запомнете го това червени сноби!