Румен Гунински не бил отвлечен заради политика

Баща му отказал да бъде кандидат-кмет на Правец преди похищението
23 окт 2009 11:32, Красимир Ангелов
131
Румен Гунински не бил отвлечен заради политика
Снимка: kurs031.com

Няма връзка между оттеглянето на кандидатурата на Румен Гунински за кмет на Правец и отвличането на сина му, обявиха от общинския съвет на БСП в града.

Оттам обясниха, че с бизнесмена са водени предварителни разговори да бъде кандидат на социалистите, но Гунински е обявил “твърдата си позиция за неучастие в изборите, много преди отвличането на сина му".

Още по темата

Социалистите в града отрекоха категорично информацията, че ще подкрепят независимия кандидат за кмет Павлин Цветков.

"Искам да ви уверя, че на 17.10.2009 г  проведохме заседание на Общинския съвет на БСП - Правец и още тогава бе взето следното решение:

БСП-Правец не издига кандидатура за участие в частични избори за кмет на община Правец", съобщи зам.-кметът на общината и Председател на общинския съвет на социалистите в града на Тодор Живков - Миглена Димитрова.

2 дни по-късно в столицата бе похитен синът на Гунински, който е студент в НСА.

По непотвърдена информация похитителите вече са се свързали с бизнесмена чрез sms, като са поискали откуп от над 1 милион евро.

В края на SMS-а бил посочен телефонен номер, чрез който ще бъде осъществявана комуникацията между похитителите и семейството в близките дни.

Най-вероятно посоченият номер е на предплатена СИМ карта, смятат разследващите.

Информацията обаче все още не потвърдена официално от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
yaponche преди 14 години
dnes.bg, molya vi da sprete da si izsmukvate *** veche ot prystite! Tova v deistvitelnost a edna golyama choveshka tragediya i ne vizhdam zashto prez nyakolko minuti tryabva da izskachate s psevdo-novosti okolo neya.
45
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 14 години
Благодаря! Има и нормални хора!
44
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 14 години
Ок,радвам се,че отговори,но само не мога да разбера защо тази омраза се излива навсякъде? Защо щом мразите бащата,трябва да мразите и момчето,малко субективно ми се струва.Румбата е едно от малкото свестни и наистина добри момчета,които познавам,така че тази злоба разяжда само вас, помислете как да се промените...
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вероятно е отивал да си облече костюма, за да го снимат официално и да ви го представят
42
0
 
0
 
! Отговори
до 36 преди 14 години
ти да не си тая дето грозника от снимката й е бъркал с малкия пръст някъде. Няма го вече Румката, ще трябва да си намериш някое друго богаташко синче да го смучеш.
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Според мен си напълно прав.
40
0
 
0
 
! Отговори
Пешо Келешо - до 39 преди 14 години
не позна - аз съм намерен, край кофите за смет, но затова пък с късмет
39
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 14 години
А ти защо си толкова загубен????
38
0
 
0
 
! Отговори
до 36 преди 14 години
Отговарям ти веднага - според мен хората в България са толкова злобни, не за друго, а защото имено други хора, пак българи, като бащата на въпросния хубавец дето ни гледа от снимката, направиха милиони, заграбвайки или купувайки на безценица, създаванато от онези първите хора, също българи, в продължение на десетилетия. Там търсете корените на омразата. Мисля че са основателни.
37
0
 
0
 
! Отговори
Пешо Келешо преди 14 години
убаво момче, ама що гледа кото изтървано или като ухапано от комар
36
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 14 години
Не знам защо хората в България толкова злобеят,имам чувството,че целия свят ви е виновен,че сте такива мизерници и нищо не можете да постигнете,ее, няма и да постигнете...А мога само да ви кажа,че това момче е супер добро и интелигентно,не може да му устъпите на малкия пръст,така че замълчете с гнусните си коментарии и се огледайте добре в огледалото,за да видите кооолко сте жалки!!
35
0
 
0
 
! Отговори
до 34 преди 14 години
и на мене
34
0
 
0
 
! Отговори
до 31-32 преди 14 години
тоя от снимката по-скоро ми прилача на пациент на мозъчен хирург
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
една малка подробност, ти не знам на какво правиш път, но когато съм живял в западна Европа, ламборджини, ферари и сие лайнарий спираха и без да има пешеходна пътека. Въпрос на манталитет.
32
0
 
0
 
! Отговори
----> преди 14 години
като инжнер реализирал се в западна европа мога да ви кажа че дори тука 20 годишен *** с мазерати не би останал незабелязан.Тука мазерати ше кара когато стане мозъчен хирург с толкова спасени животи колкото години тоя *** е *** на тая земя. На такива коли път им правя тука защото имат лепенка +
31
0
 
0
 
! Отговори
----> преди 14 години
като реализирал се инженер живеещ в западна европа мога да ви кажа че дори тука 20 годишен ако кара мазерати няма да остане незабелязан :Dмазерати ше кара ако е станал мозъчен хирург с толкова операции зад гърба си и спасени животи колкото години тоя *** е *** по тая земя :D На такива коли път им правя тука
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пуснете момчето бе, мишки! Като искате пари от баща му идете при него и му го кажете директно. Дано като ви хванат да ви разстрелят на място.
29
0
 
0
 
! Отговори
до 24 преди 14 години
Ало, несмотаната - а според теб Дейвид Бекъм какъв е?
28
0
 
0
 
! Отговори
Умно момче е преди 14 години
да, определено скоро не бях виждал такава интелигентна физиономия, тя говори сама за себе си
27
0
 
0
 
! Отговори
до 25 преди 14 години
ами то е едно и също