Шефът на СКАТ би шута на Атака и Волен

Валери Симеонов със собствена група в Бургаския общински съвет
10 ное 2009 11:54,
168
Шефът на СКАТ би шута на Атака и Волен
До скоро двамата бяха един до друг. Снимка: Булфото

Групата на “Атака” в Общинския съвет в Бургас се трансформира в нов политически субект – групата на независимите.

Това стана факт, след като оглавяваните от собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов общинари изоставиха Волен Сидеров.

Според Симеонов подкрепата за управлението на страната е всъщност подкрепа  за ДПС.

Това е и един от мотивите за излизането на 10 души от 13-членната група на "Атака" в Общинския съвет.

"До момента правителството не е потърсило отговорност за нарушенията, извършени от ДПС и от нейния лидер", заяви Симеонов.

Засега верни на “Атака” остават Димчо Грудев и Деян Стойков.

Именно Валери Симеонов даде трибуна на Волен Сидеров в СКАТ, за да прпагандира националистическите си идеи.

Само преди ден в гневно послание до медиите, получено и в Dnes.bg, Волен Сидеров настоя бургаските общинари да се отчетат за дейността, защото никой не бил сторил това през последните две години.

Затова ръководството на партията нарежда: общинските съветници от партия „Атака” в Бургаския ОС – Валери Симеонов Симеонов, Валентин Кирилов Касабов, Деян Стойков Стойков, Димчо Грудев Грудев, Александър Киров Бояджийски, Делян Иванов Иванов, Гинка Москова Дянкова-Папанчева, Мария Стоянова Петрова, Иво Цветанов Лазаров, Здравко Сталев Сталев, Петър Стоянов Таракчиев, Петко Атанасов Петков, Ивайло Харалампиев Стаматов да се явят на отчет за дейността си за последните две години в централата на партията на ул. "Врабча" 1, София, в понеделник, 9 ноември 2009 г., в 11 часа.

За неявяване ще се налагат санкции, гласеше писмото.

По-нататък в документа лидерът на "Атака" пише:

Ако управителят на СКАТ Валери Симеонов е поставил телевизията си в услуга на червената партия, която изпращаше полиция да пребива активисти на „Атака”, ако не одобрява подкрепата на партия „Атака” за управлението на ГЕРБ, а иска „Атака” да подкрепя БСП и ДПС, нека има достойнството да заяви това открито, да върне членската си книжка в централата на партията и да освободи мястото си на общински съветник в ОС Бургас, заето с бюлетината на партия „Атака”.

Нека същото направят и Данчо Хаджиев от Софийския ОС, Валентин Касабов от Бургаския ОС (и двамата служители в телевизията) и всеки общински съветник, станал такъв благодарение на гласуващите за Волен Сидеров и „Атака”, който днес не приема позицията на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
www.foxmobilebg.com преди 14 години
А-така. Кой ще сърба попарата?
74
0
 
0
 
! Отговори
lqlq преди 14 години
volen ne e nacionalist i patriot a godinite na prehoda 6te badat zapameteni sled 50 godini kato edna ot nai golemite nacionalni katastrofi saizmerima s vizantiiskoto i turskoto robstvo ! ne si pravete iluzii .... gradeneto na edna globalna sistema e obre4eno v takaf egocentri4en licemeren svqt dano da ima balgari togava da opi6at kakvi sa bili si4ki politici .... pala4i na sobstveniq si narod i dano i tehniq rod bade kuden kakto sega prokujdat te bulgarite
73
0
 
0
 
! Отговори
Тъй, тъй.... преди 14 години
Бе, като ви разправям аз, че тоя Болен Лидеров напоследък съвсем е занемарил душевното си здраве и не си пие хапчетата много ревнаха - йок!Ама ей го на - седнал сега на ракетата си носител СКАТ да нарежда по фелдфебелски "Строй се на колимчето, мирно, козирувай!". Помислил се за Напальон сонщий, че фанал бат'ви Бойка за ....таквоз....за пеша.Че той Боленчо баз СКАТ остава със стотина хиляди хептен неизлечимо зомбирани *** за цяла България най-много, един архонт и родата си. :)
72
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 14 години
Искам всички да сте спокойни...Канал 2001 ще приемат предаването на Атака :))))
71
0
 
0
 
! Отговори
Атака преди 14 години
Атака никога няма да се разпадне :) на всеки избори сме с по 100 000 гласа повече :) Волен никога няма да предаде Борисов, Атаката ще продължи !
70
0
 
0
 
! Отговори
Орел преди 14 години
Болен Помияров Сидер е лъженационалист и измамник, кукла на конци, която е командвана по телефона.Не може да си български националист и патриот и да подкрепяш геноцидната и антибългарска политика на мутрата БиБИ!Нужен е реален механизъм за следизборен контрол на дупетатите от избирателите.
69
0
 
0
 
! Отговори
Caleb преди 14 години
СКАТ - жалък опит за телевизия. Враждебни водещи, некадърни репортери и сбъркана концепция. По-добре да я закрият нацяло...
68
0
 
0
 
! Отговори
До Говедарин преди 14 години
Наистина си такъв.Ако не беше Симеонов и тв СКАТ кой щеше да е чувал за Болен Сидеров .Само семейството и антуража му.Сега като няма трибуна ще видим какво ще стане с Атака и *** на някои части на Бойко
67
0
 
0
 
! Отговори
Gr преди 14 години
Попитайте Валери , как така купи парцели в Странджа на ниска цена и как след като стана шеф на общинския съвет купи новата сграда на телевизията си?!?!?
66
0
 
0
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
Ако това е вярно Валери Симеонов ще се окаже пълен ***...Стои зад Волен до изборите, след тях - независим...Бойко и Волен подкрепяли ДПС...Валери да си смени дилъра...
65
0
 
0
 
! Отговори
аман преди 14 години
Че ти виждал ли си плешива мутра,псевдобългарино?
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
не на национализма
63
0
 
0
 
! Отговори
azi преди 14 години
Жена му го провали хареса и да е сред елита а ако не слуша няма да ги канят никъде това е истината.
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ааа и какво стана драги атакисти .Вчера пишехте ,че БСП и ДПС си отиват завинаги ,а Атака ги поизпревари.Какво правим сега-почваме да плюем и да искарваме някои внедрени агенти
61
0
 
0
 
! Отговори
патриот преди 14 години
Симеонов призидент и призиденска република.Там е истината-не роднинска партия на черната вдовица-КАТЯ
60
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
48 - А тия дето гласуваха за нискочелия мастурбант, направо да си теглят куршума !!! 3 000 000 Българи отидоха да гласуват за Б.Б. за да се мазни той сега на ***, а да подлага на геноцид младите Български майки-студентки !!!!
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
правещите се наинтелигентни хора обикаляха цяла България с АТАКА,а сега къде сте?национализма докарава държавите до пропаста ей това мога да ви кажа,това са факти който са станали
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Волен употреби "Нова зора" и левите гласове за лични интереси, употреби "Скат" за лични интереси, употребява сега парламента за лични интереси. Тези неща не продължават до безкрайност. Отиват закономерно в канала.Ще го разбере на следващите избори.
57
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Господин Сидеров - докато Бойко Борисов и Герр се мазнят на *** *** и лишават от майчински студентките, а и пръстът си эне мърдат да озяптят мангалският терор, от който Българският народ пропищя, ВИЕ ИМ ЛАКЕЙСТВАТЕ !!! Вие продадохте идеите си, вие измамихте Българите, които гласуваха за вас, само и само да се възползвате от властта !!! Ако ви е останало достойнство и патриотизъм, БИЙТЕ ШУТЪТ НА НИСКОЧЕЛИЯ ***-ПРЕМИЕР !!!
56
0
 
0
 
! Отговори
патриот преди 14 години
ТВ СКАТ се оказа най-българската телевизия.ТВ СКат е телевизията на народа и винаги в опозиция-така е полезна.Показа се че ,ЕНЧЕВ,Симеонов,Касобов, не гонят финансови интереси а са ТВ на народното недоволсво.Предателите се показоха кои са................