Общински съветник остави "Атака" в София

Данчо Хаджиев напуска групата на партията, става независим
19 ное 2009 11:46, Красимир Ангелов
30
Общински съветник остави "Атака" в София
Снимка: БГНЕС

Общинският съветник от "Атака" Данчо Хаджиев напуска групата на партията в СОС и става независим, съобщи председателят на столичния парламент Андрей Иванов.

До този момент партията на Волен Сидеров имаше трима общински съветници, като по правилника за работа на съвета не може да формира политическа група.

С напускането на Данчо Хаджиев партията остава с двама общински съветници - Тодор Попов и Методи Илиев.

Последният зае мястото на Борислав Стоянов, който беше избран като кандидат на партия "Атака" в 41-вото народно събрание.

Dnes.bg припомня, че преди десетина дни групата на “Атака” в Общинския съвет в Бургас се трансформира в нов политически субект – групата на независимите.

Още по темата

Това стана факт, след като оглавяваните от собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов общинари изоставиха Волен Сидеров.

Според Симеонов подкрепата за управлението на страната е всъщност подкрепа  за ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТИ В СЛИВЕН А преди 14 години
ПЕТЪР ДИМИТРОВ ВАДИ 30 ВЪРНАТИ КНИЖКИ НА АТАКИСТИ В СЛИВЕН18.01.2010 / 06:30Скандалът в Атака-Сливен набира скорост. Снощи Sliveninfo съобщи, че кандидат-депутат от партията е върнал демонстративно своята партийна книжка. Това е Станимир Петков, бизнесмен, който беше в кандидат-депутатската листа на Атака по време на последните парламентарни избори. Днес стана ясно, че още 30 членове на Атака са върнали своите партийни книжки само в Сливен. Партийните билети са в бившия активист н
27
0
 
0
 
! Отговори
алфеус преди 14 години
до8 *** за тебе свиьо продажна
26
0
 
0
 
! Отговори
Калин преди 14 години
в нормалния свят те имат за престъпник комунист такъв.. кой си ти да даващш оценки бе.Вместо да се извиняваш и да връщаш заграбеното, да си влезеш сам в панделата оценки зараздавал..нагли сте *** червени нагли.
25
0
 
0
 
! Отговори
Vasilev преди 14 години
Е, не може да ме радва Волен Сидеров. Откъдето и да го погледнеш - откровен фашист. То Бойко тъпанарина също е фашизоиден тип, но поне артист го играе. И правилно беше казано - сегашната коалиция е кафява, сиреч фашистка. Ама наистина - Бойко си е дори като физиономия дучето Мусолини, нисичкия Волен С, досущ Хитлер, Костов ни повече ни по-малко е колеблив антикомунист, модел Франция от 30-те години на ХХ в., Яне Янев си е просто луд.
24
0
 
0
 
! Отговори
трохълче... преди 14 години
Мен пък Волен ме радва много. Един от малкото политици с ясна позиция...Още повече се радвам като гледам как банда комунисти с фесове се обезводняват от плюене по Волен и Атака...България над всичко!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
все някак ще избутаме!Да си жив и здрав и лек ден!:)
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нека се уточним!Първо,не харесвам Атака.Не харесвам и Герб,СДС и гаргамел,испанския дървар,че и другите!Но особено противни ми са ДПС и ***!Тях направо не ги понасям!И второ,това което става в Атака е активно мероприятие!Ще се поясня!Не може този мушморок да е толкова ***,за да не знае,че с това напускане с неговата политкариера е свършено!Следователно,наредили са му!Бушоните един по един гърмят,а Атака се чисти!Това е!Нямам ферари с цвят червен,нито милион с цвят зелен,но до пролетта
21
0
 
0
 
! Отговори
Данчо преди 14 години
От днес ще работя в ОС за себе си.
20
0
 
0
 
! Отговори
МВРО преди 14 години
Защо Болен не е ходил войник?Може ли да си фотограф с десет диоптъра?Заща Атака не следва своите принципи и програма?Защо ръководството на Атака е съставено само от членове на семейството на Сидер?
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Атакуващите последно, срещу турците ли са или срещу ДПС?
18
0
 
0
 
! Отговори
РАСИСТ преди 14 години
всеки да си мисли каквото си иска, но нека първо да се запознае с фактите преди да говори напразно, преди и аз съм подкрепял Атака, до 2007 година съм бил и техен член, добре ги опознайте какви са
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
от Атака това го може Калина питайте Волен
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
абе 15 ти понеже харесваш Атака и няма да го духаш така ли а знаеш какъв к-р те чака до пролета
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
всички да се махат от АТАКА това е семейна партия която в момента прави милиони
14
0
 
0
 
! Отговори
политлидер преди 14 години
Тоя напуснал Атака,така ли!?Значи, едно *** по-малко!Като я напуснаха разни мераклии за постове и кво стана!?Една по-силна Атака,това е!:)
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
видя, нали, как новото правителство подкрепено от Атака предава България на турците, незнам защо изтрихте клипа от vbox, ако някой иска да види на живо Б.Б във Венец да изпише във VBOX - ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Видях ... и ?
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Според Симеонов подкрепата за управлението на страната е всъщност подкрепа за ДПС.+++Егати парадоксалното изказване/мнение! ДПС вече не са във властта! Как точно гусин Симеонов смята, че подкрепата за ГЕРБ е подкрепа за ДПС ?!
10
0
 
0
 
! Отговори
Borimechkata преди 14 години
He-he, vseki skandal i nedorazumenie v tozi sram za Bulgaria narechen "Ataka" e povod za radost. A puk miastoto na Volen Siderov e ili v ludnicata ili v cirka!!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Атака официално измени на програмата си.Съобщи ни го Болен Сидеров. Това военни бази, Ирак, ДДС за лекарства и храна, пенсии... всичко било ала-бала за измама на простия електорат. Днес Болен е десен е сол *** на Борисов, даже с гордост ни го съобщава това. Значи всеки почтен депутат и общ.съветник от таози формация е в правото си да я напусне. Хаджиев даже закъсня с това решение. Но по-добре късно, отколкото позорно никога.