Цветанов изненадан, че заместникът му бил в ДС

Не съм оставал с такова впечатление, каза МВР шефът
25 ное 2009 14:49,
84
Цветанов изненадан, че заместникът му бил в ДС
Снимка: БГНЕС

"Никога не съм оставал с впечатление, че Павлин Димитров е бил част от бившата Държавна сигурност", обяви вътрешният министър Цветан Цветанов.

Той обясни, че от разговорите, които е водил с Димитров, е останал с убеждението, че той е бил служител на Националната полиция.

Още по темата

По рано днес от Комисията по досиетата обявиха, че са проверили 47 души от кабинета "Борисов" и са установили принадлежност към ДС на трима души – един министър и двама зам.-министри.

Сред тях е и зам.-министъра на МВР Павлин Димитров, който е бил щатен служител в СОУ на МВР-ДС. Със заповед от 1985 г. е назначен за зам.-началник по ДС на РУ-Ботевград. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Бай Колю преди 14 години
8-те, които не подлежат на проверка са настоящите, действащи агенти на службите! Законът ги защитава, и това е нормално, ако искаме да запазим някаква действаща агентурна мрежа. Поради точно тази причина и Бойчето не фигурира в списъците. Явно, още се води активен. Законодателят е приел, че който е писал доноси, който е топил колегите си, го е правил едно време, сега вече се е променил и е станал чист като сълзица. Щом е останал в системата! Вече работи само за националната сигурност! Ей тва е цялата работа! Който се е усетил на времето, да си остане агент, вече е от добрите! :)))
22
0
 
0
 
! Отговори
Цецо-ПРЕЗИДЕНТ преди 14 години
Цецо е голям симпатяга. Много си го харесвам. Ако се кандидатира за Президент ще гласувам с две ръце за него. Иначе Бо Бо не ме кефи толкова, много е ***. Друго си е Цецо - лъха на интелект.
21
0
 
0
 
! Отговори
УРА, народе! преди 14 години
Ченгеджийницата действа на пълни обороти - всичко върви по план. Няма да се плашите. Ние пак сме туки и пак сме същите, макар и в нов цвят.
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Javno Ceci ste se spravi po-dobre kato Prezident.Kakwo ot towa ce bil iznenadan. goleemiat prazz.bat Ceco-PREZIDENT inace Kokoneva, Koneva Kliunova she ni jahne kato potrebitelska kofa, kopee.Cecito Prezident, daze mi zvuci kato Boceto i tn i tn i tn
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
na tozi tsetso nqkoi mu beshe podhvarlil, che LIDER e 'rojba' na Dogan i Parvanov ! moje li da ne sa mu kazvali, che zamestnika mu e 'rojba' na DS ! absurd!!!, ama nali shte se pravi na 'udaren' s mokar partsal !!!
18
0
 
0
 
! Отговори
vetrilo преди 14 години
..verno prili4a na al bundi... i da ne se pravi 4e ne znae ...bre 4e bistra voda nenapita....vsi4ko se znae ..ama lobitata ne se davat lesno
17
0
 
0
 
! Отговори
Ужас преди 14 години
Щом шефа на МВР "остава с впечатление" и "има убеждението", вместо да борави с достоверна информация, представете си колко смешно и жалко е положението надолу по веригата.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сега поне разбрахме що е то министерска компетенция - въпрос на впечатление ако не възразявате.
15
0
 
0
 
! Отговори
!:) преди 14 години
АЛ БЪНДИ Е УНИКАЛЕН
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Но като се замисли човек малко то ако има бивши ДС служители в МВР може да потръгнат нещата ...По онова време добре ги обучаваха полицайте и разните производни не като настоящия *** ЦЦ ....
13
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Ей, ама тоя Цв Цв е направо за МЕНСА ...
12
0
 
0
 
! Отговори
Цирк ... за мезе преди 14 години
Това ме навежда на мисълта че от 47 проверени 8 не подлежали *** проверка ?! Какво значи това? Че има още 8 сигурни агент на ДС ?Трябва да сме много вкусни щом само на мезе ни взимат ....
11
0
 
0
 
! Отговори
ha преди 14 години
"Никога не съм оставал с впечатление, че Павлин Димитров е бил част от бившата Държавна сигурност" - В някоя бяла държава след такива думи ЦЦ още на другия ден нямаше да е на работа обаче тука всичко може.
10
0
 
0
 
! Отговори
Deutsche Welle преди 14 години
Не знам за вас , но на мен ми е много мъчно за горкия Цветанчо ! Колко неприятно изненадан е останал :'-( Не ги ли е срам, така да го лъжат !!!
9
0
 
0
 
! Отговори
ЦИрк .... преди 14 години
Никога не съм оставал с впечатление, че Павлин Димитров е бил част от бившата Държавна сигурност ....То просто няма място за коментар ... А остава ли с впечатление че жена у е в ДАНС и минава на червено ?
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
след като президента е бил ,какво искате от другите! за да няма такива хора на постове трябва да се назначът хора родени след 1970 г
7
0
 
0
 
! Отговори
Бай ЦЕЦКО преди 14 години
Ами мисля, че нормалното нещо сега е да го разкарате, ама да видим !? Да не говорим, че ако теб Цецко е заблудил и си го направил зам. Министър и то твой, какво остава за всичките ви други назначения. ПО-добре проверявайте внимателно какви хора назначавате и по-важно ги следете за зулуми, защото не всички са света вода!!! А и по-добре да си признаете грешката с някое назначение и го смените от колкото да прави същите мизерии на които сме се нагледали!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
jiko преди 14 години
Не съм оставал с такова впечатление - kolko naiven MVR shef imame ;)
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Чисти били ааа, нямало от ДС при тях дрън дрън, лъжат като ***. То той ако незнае кой аз ли ???
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ахахахаха! цуцо скоро ще се изненада, че е и министър сигурно