Цветанов изненадан, че заместникът му бил в ДС

Не съм оставал с такова впечатление, каза МВР шефът
25 ное 2009 14:49,
84
Цветанов изненадан, че заместникът му бил в ДС
Снимка: БГНЕС

"Никога не съм оставал с впечатление, че Павлин Димитров е бил част от бившата Държавна сигурност", обяви вътрешният министър Цветан Цветанов.

Той обясни, че от разговорите, които е водил с Димитров, е останал с убеждението, че той е бил служител на Националната полиция.

Още по темата

По рано днес от Комисията по досиетата обявиха, че са проверили 47 души от кабинета "Борисов" и са установили принадлежност към ДС на трима души – един министър и двама зам.-министри.

Сред тях е и зам.-министъра на МВР Павлин Димитров, който е бил щатен служител в СОУ на МВР-ДС. Със заповед от 1985 г. е назначен за зам.-началник по ДС на РУ-Ботевград. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 14 години
хи хихи типичен гербер :) `кой ми *** в обутите от мен *** отвътре? да си признава!....`
2
0
 
0
 
! Отговори
Баба Цена преди 14 години
ха-ха, ама нещо май много станаха изненадите, другари ГЕРБаджиид-милиционери. Що така бе, маме
1
0
 
0
 
! Отговори
Ванката преди 14 години
Къде си, вярна ти любов народна?Къде блестиш ти, искра любородна?Я силен пламък ти пламни,та буен огън разпалина младите в сърцата,да тръгнат по гората.Пламни, пламни ти в нас, любов гореща,противу турци да стоим насреща!Да викнем всинца с глас голямпо всичкия Коджабалкан:голямо, мало, ставай,оръжие запасвай!На пояс тънки сабли запашете,за бащината си земя станете,колете турски племена,пълнете с техните телапространните равнини,дълбоките долини!За нашето отечество и слава,за нашата свобода и държавада си пролеем вси кръвта,да си добием волносттаот нашите тирани,неверни мюсюлмани!Байраци български навред да вдигнем,към бога със кръст във ръка да викнем:о, наш създателю Христе,я виж от ясното небе,нашето мъчение,дългото търпение.Благослови ти нашето желание,на тебе имаме ний упование,подвигът да ни е осветен,на твоя вяра утвърден,на славното ти име,предвечний божи сине!Кога в български предели настъпим,кога вразите си от нас изгоним.Да се възвишат знаменана българските раменаот върха на Дунаяв Тесалия до края.Кога свободата си ний доставим,кога си имената ний прославим,да видим всички мир тогаз,и ний да викнем всички с глас,живейте православно,в България държавно.