Яне Янев: Страхувам се за живота и здравето на Тагарински

Според РЗС е реална хипотезата за "политическо отвличане"
5 дек 2009 11:00,
101
Яне Янев: Страхувам се за живота и здравето на Тагарински
Снимка: БГНЕС
Като председател на РЗС съм силно обезпокоен за живота и здравето на народния представител Марио Тагарински, заяви лидерът на РЗС Яне Янев, цитиран от „Фокус”.

В петък Марио Тагарински напусна ПГ на РЗС, в резултат на което партията на Янев няма достатъчно депутати за сформирането на парламентарна група.

Още по темата

 „Може би се касае за политическо отвличане. Тази хипотеза, според нашите експерти, е съвсем реална”, посочи Янев.
Председателят на РЗС призова вътрешния министър Цветан Цветанов незабавно да обяви Марио Тагарински за общодържавно издирване.

„От 16.00 часа вчера до сега телефонът му е изключен, на домашния телефон никой не отговаря, народни представители ходиха до дома, в който живее и никой не се обажда. Всички народни представители, които са звънели не могат да осъществят връзка с него. Вчера заявлението на Марио Тагарински за напускане на парламентарната група не е входирано лично от него, а от негов сътрудник”, разказва Янев.

Марио Тагарински многократно декларирал лоялност пред Янев и депутати от РЗС. Обещавал, че дори някога да реши нещо подобно, ще напусне Народното събрание, но не и парламентарната група.

„Тагарински вчера до 13.00 часа беше в парламента, в парламентарната група, в това число се разписа в декларацията, в която ние критикувахме Цецка Цачева”, посочи Яне Янев.

Днес екип от специалисти, начело с ген. Илия Илиев, Велин Хаджолов и Рашо Зайков, ще предприемат действия, за да разберат дали не се е случило нещо опасно на Тагарински.

 
Ако има някакви притеснения от такова естество и бъдем сезирани от близките на господин Тагарински, ще предприемем необходимите действия. Това заяви вътрешният министър Цветан Цвеетанов по повод искането на Яне Янев Марио Тагарински да бъде обявен за общодържавно издирване.
 
Не смятам, че към настоящия момент, от това, което казва Яне Янев, трябва да предприемем някакви действия или да имаме някакви притеснения във връзка с тази хипотеза, която той изразява публично, коментира Цветанов.

 

 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като НЕЗАВИСИМ депутат на Тагарински ще му изплаща държавата/т.е.-ние/ 400 000 лв държавна субсидия. И така всяка година:общо 1 600 000 лв за 4-те години мандат. Остава въпросът: Знаеше ли парламентарната група на ГЕРБ, че е възможно това или от незнание направи грешката да не промени парламентарния правилник в тази му част?
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Разправията и напусканет са за ПАРИ. Защо никой не го признава?! Тагарински гони парите. Яне-влиянието.Е,СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕ! Я, к,ви сте смешни докато обяснявате глупаво мотивите?!
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яне, страх те е за паричките!!!!.......
96
0
 
0
 
! Отговори
Ангелов преди 14 години
тоя човек наистина се взел насеризно,рано-или късно ша са покаже червената боя на носа,въпрос на време е.
95
0
 
0
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
ЯНЕ не се набутвай при ЦЕ.ЦА. с дългия НОС, заела парламентарния ПОСТ.
94
0
 
0
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 14 години
Браво бе, 90-ти! Тагарински прозрял истината за Яне и ДС-политинженеринга. Ти изби рибата!Че който се е позаинтересувал и позамислил още на времето си го твърдеше това. А "детето невинно" Тагарински, дето политика не е помирисвал до сега, дето му стана депутат, дето с него кампания правеше - не разбрал. И чак сега ...Оооооооооо! Просветление! Еврика!Точно и ясно ви го е казал "Луцифер" - 93. Активното мероприятие каквото можа да отбие от Синята коалиция - можа. Толкоз. И му дръпнаха шалтера.
93
0
 
0
 
! Отговори
Луцифер преди 14 години
Киборга Яне - РЗС беше създаден от червената мафия, под генното акушерството на ДС, като контра пункт на Иван Косов и Синята коалиция. Този клоун с помощта на ДАНС трябваше да оглави демократите в България!? Е, активното мероприятие се провали, а отгоре на всичко Яне се взе много на сериозно и излезе от контрол - в резултат кукловодите го изключиха от щепсела... ДС дал, ДС взел! Сори...
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ако са отвлекли шопара ще го разфасоват за коледа.голямо ядене ще падне.и сланинка ще има доста.
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Iane e pi4,a kriticite mu-p.u.t.k.i
90
0
 
0
 
! Отговори
ДС и Яне преди 14 години
Бившите агенти на ДАНС са заплашвали Тагарински да НЕ напуска групата на РЗС! Тия които контролираха контрабандните канали и са ченгето от ДС водени от Алексей Петров са го заплашвали с убийство! Дано Тагарински проговори и да каже кой ФИНАНСИРА и кой снасяше информация на Яне Янев! Това са водените от ченгето от ДС Алексей Петров Хаджолов и Зайков! РЗС се контролира от ДС! По-точно от бившите ченгета от ДС които по времето на тройната коалиция бяха в ДАНС и контролираха контрабандните канали! Те праха пари и така финансираха проекта на Яне димката. Всъщност той е под техен контрол!Истината е че ЯНЕ е създаден и финансиран от ДС и вероятно Марио е разбрал истината! Кой всъщност дърпа конците на Яне Янев! Това е Алексей Петров и ченгетата от ДС!
89
0
 
0
 
! Отговори
Тодор Брънчев преди 14 години
Аз пък за живота и здравето на политически *** не се притеснявам!!!Ясно е на всички,че пожарникаря и физкултурника завъртяха *** на Георги Седефчов!!!За какво Ви избраха хората??? Предполагам за алтернатива,а не за ***!!!Определено сте страхливци!!!
88
0
 
0
 
! Отговори
кирилов преди 14 години
в отговор на петко искам да кажа, че най-много политически ***/аз ги наричам политически мъстии/ има в герб.
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
по скоро ЯНЕ да мисли за себе си а не да се страхува за оня ветропоказател..........
86
0
 
0
 
! Отговори
кирилов преди 14 години
тоя яне янев трябва да бъде директно изпратен в карлуково,за да не безпокои повече хората с глупостите си.
85
0
 
0
 
! Отговори
Гъбарко преди 14 години
Царстви и да дадем на царчето и това което не е взело. Каква Търновска конституция. Баща му на царчето я суспендира още през 1938 година.
84
0
 
0
 
! Отговори
Яниту преди 14 години
Мистър Бийн завърши поредната серия от комедийния си сериал. Сега ще започне нов :) Кой въобще го допусна този жабок до парламента? Сега си намери вече мястото !!!
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Спряха му тока и на Яненцето! Ама то да би мирно седяло не би чудо видяло.
82
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
VERNO E,che ZARSTVO BALGARIA e bilo RAVNO PO STANDART S GERMANIA,HOLANDIA,BELGIA,predi da nahluiat 4ERVENITE SATANISTI-CHIKIJISTI s PETOLACHKI na chelo-4ERVENATA REPUBLIKANSKA *** i SMRAD...republikata DOKARA BEDNOTIIATA,PROSTOTIATA,MIZERIATA i MNOGO,MNOGO NESTASTIA za BALGARITE o BOGATOTO PREDI TOVA ZARSTVO BALGARIA...REPUBLIKATA e PALNA NAZIONALNA KATASTROFA...
81
0
 
0
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
Още в началото казах на Янето,да си стои на ***,спокойно да подкрепя Бойко и ГЕРБ,защото това е историческият му шанс да се запомни с нещо добро,като парламентарист.Ама шило в торба стои ли,че и.....Янето.Всичко е поправимо и зависи само от него.Да е жив и здрав,умно момче е,ще се справи.
80
0
 
0
 
! Отговори
KONSTITUZIONALIST преди 14 години
Provalat na republikata E PALEN I OKON4ATELEN,...,ima samo EDIN PAT pred Balgaria...ZARSTVO BALGARIA I TARNOVSKA KONSTITUZIA.