НДСВ ще сезира Конституционния съд за царските имоти

Жълтите скочиха и против следенето в интернет
18 дек 2009 17:02,
57
НДСВ ще сезира Конституционния съд за царските имоти
Снимка: БГНЕС

НДСВ ще сезира Конституционния съд за решението на парламента да наложи мораториум върху т.нар. царски имоти.

„С приетия днес мораториум върху частната собственост на пълноправния български гражданин Симеон Сакскобургготски Народното събрание погази Конституцията, погази Международната харта за човешките права. Народното събрание встъпи в правата на съда, измести го и се превърна в конвент“, се казва в декларация на партията.

Още по темата

НДСВ се обяви и против готвените промени в Закона за електронните съобщения.

Според партията те въвеждат полицейщина и атакуват директно правото на гражданите на лична неприкосновеност.

„Полицейското посегателство срещу неприкосновеността на личния живот е много по-значима тема за референдум, отколкото новините на турски език“, категорични са жълтите.

НДСВ ще сезира Конституционния съд и за предлаганите промени в ЗЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
1
 
! Отговори
MayDay преди 14 години
Тия пък, кой ги знае, че са живи въобще и кой го интересува трупа на НДСВ. Мони-Черепа дано да се самоубие от мъка сега! Браво на парламента, че спаси хиляди декари българска гора от изсичане, българската планина и природа от унищожение и показа вратата на секретния арент на ДС, провален цар, премиер и пълен *** - Симеон Сакса!
55
1
 
1
 
! Отговори
додо преди 14 години
какъв царски род , ТИЯ ПРОШЛЯЦИ ПРОИЗЛИЗАТ ОТ фЕРДО ПИЯНИЦАТА И КОМАРДЖИЯТА
54
1
 
1
 
! Отговори
подочул преди 14 години
аз пък съм чул и чел , че именно др. Сталин бащицата е разпоредил за Симеончо , за румънския крал и за сръбския "косъм да не падне от главите им" , защото ще потрябват и ето доживяхме да го върнат нашия хрантутник дето тайно са го издържали с български пари - агента на КГБ дадойде и да вземе имотите на Интендантството - аналога на УБО , така че Жени и Владко Живкови какво дремат та не си поискат и те имотите. Интендантството преди и УБО после стопанисваха държавни земи и обекти
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Май си си полски свирач а не историк!И да те върнат по отделенията нищо не става от тебе!Парижките мирни договори 1947г. закрепват резултатите от вт.св.война.България,която се размина без орязване на територия трябва да плати ок.3млрд.д.репарации,да съди военопрестъпника Борис и &.имуществата им се конфискуват,без право на обжалване и амнистия.Има ги в Интернет.Чети!
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до Петролче той Иван Шишман да не е българин? Националността му се определя от майката.
51
0
 
1
 
! Отговори
прочел преди 14 години
В едно интервю за чужда медия на въпрос-Защо се взели повече гори отколкото ви се полагат?нашио цар бодро отговаря:-А аз нищо не съм искал те сами ми ги дадоха
50
0
 
1
 
! Отговори
doncho преди 14 години
Абсолютно си прав.
49
0
 
1
 
! Отговори
Петрол преди 14 години
Правилно са присъдили нещата с имотите, че няма право на тях. Родът Сакскобургготски донесе на България много териториални и кономически и човешки загуби. Баша му, бе коронован, по друга линия, и не е от български произход. Ако беше син на Иван Шишман или поне правнук - може.
48
0
 
1
 
! Отговори
Surdit преди 14 години
Мръсно крадливо старче. Дойде оправи си имотите и се махна... Дано в ада да гори !!!
47
0
 
1
 
! Отговори
ДО УМЕН преди 14 години
БРАТЛЕ,ТИ СИ ***.ЕДНО ВРЕМЕ ТЕРМИНА 'ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ' НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ.ТОВА Е ТЕРМИН ОТ ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА.
46
0
 
1
 
! Отговори
Торука преди 14 години
Трябва да се проведе акция Наглите 2за залавянето на СИМО, РАЛЧО,КЪТИ и други които намазаха от тази кражба.
45
0
 
1
 
! Отговори
историк преди 14 години
къде го прочете този договор (мирния), дето забранява на някой да притежава имоти? кой ви пълни главите с такива простотии или сами си ги измисляте?
44
0
 
1
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Заек,те тия от НДСВ толкова много откраднаха,че имат с какво да ВЕГЕТИРАТ още поне 10 год. А и да не забравяме така наречената "местна власт" ! и от там бая се краде ! На всички може да им е ясно,че мачът в НДСВ е свършил,но надеждата последна умира ! На кой не му се лапат *** братко ! ! ?
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
СВИНЯТА СИМЕОН В ЗАТВОРАВСИ4КИТЕ ИМОТИ СА БЪЛГАРСКИ-ДЪРЖАВНИ , ДАДЕНИ НА ДЯДО МУ -ПИАНИЦАТА ФЕРДИНАНД ДА ГИ ПОЛЗВА КАТО Е ДОШЪЛ В БЪЛГАРИЯ ОТ КРЪ4МИТЕ НА АВСТРО-УНГАРИЯ.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВЗИМАТ ПАРИ ОТ МИЛИАРДИТЕ КОИТО ОКРАДЕ СВИНЯТА СИМЕОН
41
0
 
1
 
! Отговори
заека преди 14 години
Aбе тези ндсв като не са в парламента кой ги храни,откъде взимат пари,на каква издръжка са??? Някой тук знае ли,сериозно питам!
40
0
 
1
 
! Отговори
СТАЛИН преди 14 години
СТАЛИН ИМА ЦАР- ИМА ПРОБЛЕМ ,НЯМА ЦАР -НЯМА ПРОБЛЕМ! КАЗВАХ МУ НА ДИМИТРОВ, АМА КОЙ ДА ТЕ СЛУША ? ТЕ ВИ СЕГА ПРОБЛЕМ....
39
0
 
1
 
! Отговори
Васко преди 14 години
Умен , много си *** братле. Освен че дъртия козел (баща му) е бил съюзник на Хитлер , след капитулацията , по договора (мирния) ТОЙ НЯМА ПРАВО НА НИКАКВИ ИМОТИ И ВСИЧКАТА МУ СОБСТВЕНОСТ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е КОНФИСКУВАНА.
38
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Когато фактите говорят няма значение кой какъв е. Или може би ти искаш да кажеш, че БГ не е участвала във втората световна война изобщо, не е окупирала територии от Сърбия и Гърция и изобщо сигурно сме воювали на страната на СССР и САЩ. Симо няма имоти в България, още повече, че действително по Парижкия мирен договор България е следвало да осъди всички военопрестъпници, а за такива минават всички властимащи по това време - т.е списъка започва от Борис . Друг е въпроса как е изпълнено това
37
0
 
1
 
! Отговори
ss преди 14 години
"Умен" -- *** и неграмотен.