На Заговезни Сергей и Бойко си простиха

Станишев поискал прошка на Борисов, нямало да се нападат вече
15 фев 2010 16:35, Красимир Ангелов
240
На Заговезни Сергей и Бойко си простиха
Снимка: БГНЕС

“С Борисов сме и политически опоненти, и партньори. Взаимно си простихме, защото имаше и продължава да има много несправедливи обвинения”.

Това заяви в Перник лидерът на БСП Сергей Станишев, който отбеляза, че било редно двамата политически лидери да си простят на Заговезни “и за взаимните атаки, и за емоциите”, които са вкарали в много от политическите си противопоставяния.

Бившият премиер се е обадил лично на Борисов в неделя вечер и поискал да му прости за грешките.

"Получи я, както и всички, които ми звъняха вчера”, обяви от своя страна министър-председателят пред "Стандарт" и допълни:

“Истински се зарадвах и оценявам по достойнство доблестта на Станишев да ми се обади".

Самият лидер на социалистите дори уверил Борисов, че ако обвиненията срещу Алексей Петров се докажат в съда, той щял лично да изкаже явно подкрепата си за стъпките на кабинета "Борисов".

При посещението си в Перник Станишев апелира държавата да осигури на всички българи достъп до здравни услуги, защото здравеопазването е конституционно право на всеки.

Според лидера на БСП е необходимо да се изградят ясни критерии за болниците, които са в по-отдалечените райони.

По думите му те трябва да получат държавна подкрепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БОЙКОО НЕ МУ СТИСКАЙ РЪКА, А ГО ПРИБЕРИ ПРИ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЗА ДА ОБСЪДЯТ КАКВО ИМ ПРЕДСТОЙ ДА ПРАВЯТ.
200
1
 
5
 
! Отговори
Boiko Borisov преди 14 години
Imaite mi doverie 6te opravq vsi4ko
199
1
 
5
 
! Отговори
ккк преди 14 години
ще рече хайде да ви видя сега как ще се справите с хилядите подводни мини дето ви ги оставихме?!!!
198
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как може 3 месеца на надуеш главите на нацията с "оплюването" на Станишев, а след 3 месеца да прощаваш на него и министрите му кражбите за милиярди?
197
11
 
10
 
! Отговори
nexusss преди 14 години
Одете гласувайте пак бре братя българи, одете.... Все по често виждам съжаляващи че са гласували за ББ и това ще продължава и занапред. Само мазохисти като нас българите могат да си причинят такова нещо. Само да питам аз с кой акъл тея дето гласуваха за ГЕРБ си мислят, че един *** пожарникар може да направи нещо смислено??? Както някои хора се изказват политиката в България си е чиста чалга и това няма да се промени докато тая *** в Народното Събрание не се измете тотално с публични разстрели и конфискация на имущество. Разберете най - накрая дявол да го вземе, че ако искаме тази държава да се оправи НАРОДА трябва да вземе нещата в свой ръце. Това не означава да отидеш да гласуваш, а да изтребиш в буквалния смисъл тези, които са те крали в продължение на 20 години. Не мога да разбера как така този *** народ не разбра, че единствения начин да задържи децата си в България е да я направи нормална за живот държава!!! Това става единствени с революция бе аланкоолу! Ако тази статия не е поредното нагло цирково представление здраве му кажи.... А помните ли какви ги говореше Всевишния ви Бойко преди изборите а? Как щял да вкара еди колко си и еди кои си хора в затвора или това го забравихте вече? Ако наистина сте го забравили драги ми сънародници, значи си заслужавате съдбата. Като се замисля даже ви е малко....заслужавате да ви се отнемат жилищата и да ви принудят да ровите в кофите и да *** от глад вие и децата ви. Та вие си гласувайте де.....то е ваше гражданско задължение!
196
6
 
2
 
! Отговори
ТОЙ Е преди 14 години
станишев нещо се е избъзикал с тоз ***...кой ще му се обади на тоя ...а каза ли ББ обаждал ли се е на алексей петров да му иска прошка...а получил ли я...а?ми на филчев обадили се бе *** нали му се пишеше приятел...или си на страната на гнома атанасов и оня изтърсак костов ...а бойко?казвай !!!
195
5
 
7
 
! Отговори
до 204 преди 14 години
Определено е много трудно да се Осети иронията ! ... Само такива "умници" като теб още не са разбрали, че Бойко Борисов и Сергей Станишев са разнояйчни близнаци, но от една майка - БКП ! Не си приличат външно, но са братчета-близначета ! (: (: (:
194
0
 
5
 
! Отговори
Armin преди 14 години
Животът ще покаже кой на кого е простил и за какво. Историята учи - aко един човек веднъж те е предал, винаги може да те предаде отново, aко един човек веднъж те е обидил и се е държал лошо, винаги може да го направи отново, aко един човек веднъж те е окрал, винаги може да те окраде отново.
193
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ама вие сте много глупави ако мислите, че Бойко е "простил" на Станишев."Получи я, както и всички, които ми звъняха вчера толкоз ли е трудно да се осети иронията тук?
192
1
 
8
 
! Отговори
$$$Опростен преди 14 години
Имам предложение: Всички се втурваме да "оглозгаме" еврофондовете, после чакаме Сирни Заговезни, прощаваме си греховете, разбирай кражбите на милиони, взимаме си половинките и се отправяме на околоземно рандеву.
191
3
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 14 години
Бате Бойко, какво се мазниш на тая мазна ***!! Иска се твърдост, а не сладки приказки и прошки! Марш в ъгъла
190
0
 
6
 
! Отговори
! преди 14 години
""Мъдрият иска прошка и прощава", категоричен бе премиерът. Той допълни, че със Станишев са си простили за личните нападки и са се разбрали да се държат като зрели политици. "Разбрахме се да работим заедно по общите цели в полза на България", подчерта още Борисов. Той подчерта, че двамата остават политически опоненти, но без удари под кръста." Някой да е видял честен политик? Честен държавник - да, но честен политик?
189
0
 
2
 
! Отговори
desso преди 14 години
Ами и аз като се накрада ще поискам прошка и да ми се размине затвора.
188
2
 
5
 
! Отговори
ЦК на БКП преди 14 години
Тях червеното знаме роди ги,Бойко и Сергей ! Наши момчета са на Партията-майка БКП и ДС !
187
1
 
2
 
! Отговори
Armin преди 14 години
Те, комунистите нали не вярват в Бог? Нали са били забранени църковните бракове и кръщаването? Нали не са суеверни и не вярват в свръхестественото? Как може да си едновременно опонент-враг и партньор-приятел с един и същи човек? А той да е окрал държавата и народа, за които уж трябвало да се грижи. Имам нужда от малко разяснение по въпроса, политици.
186
0
 
6
 
! Отговори
шашо преди 14 години
То всичко хубаво ,ама откога комунистите са набожни?!?!
185
1
 
5
 
! Отговори
МЪДРЕЦ преди 14 години
браво радвам се че си взеха прошка така трябва да бъде всички да взимат пример от тях !!!!!
184
1
 
2
 
! Отговори
ReGen преди 14 години
Тези комунисти не се ли възвисиха за 3-4 поколения и не придобиха ли чрез неествественият подбор в нашата държава ген на интелигентността. До кога ще ни селектират, за да ги облагородят тези "партийци". Колко поколения трябват, за да се облагороди глупав, мързелив и крадлив селянин?
183
1
 
4
 
! Отговори
ЛАМБО преди 14 години
А дали е поискал прошка и от Азерчо ?!
182
0
 
5
 
! Отговори
до 190 преди 14 години
Пиши ме и мен в партията на БЕЗПАРТИЙНИТЕ. Писна ми вече от лъжи и демагогия за тия 20 години преход. Народът бачка на по 2-3 места за да оцелее, а мамините синковци и заменки си направиха и банки си основаха и какво ли още не. И откъде са милионите на Народния вожд. Да не ги е спестил от заплатата в Пожарната. Нито една медия не повдига този въпрос. Защо ли ? И сменило ли се е нещо наистина или отново СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС.