Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!

Така смята бившият синдикалист проф. Кръстьо Петков
17 апр 2010 10:13,
381
Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!
Снимка: БГНЕС

Догодина, освен местни и президентски избори, вероятно ще трябва да правим и парламентарни, заявява проф. Кръстьо Петков, лидер на ОБТ в интервю за в. "Труд".

"Доскоро смятах, че са не само невъзможни, но и вредни", казва Петков.

"Но тези дни не друг, а самият премиер отново заплаши с предсрочни избори. Ако Борисов не отиде към втори кабинет, икономическата ситуация и социалното недоволство ще го принудят да се изправи пред предсрочни избори.

И дано да е по-решителен от Станишев, който трябваше да направи същото 2007 г., когато станахме член на ЕС, но се уплаши. Имам предвид правителство на мнозинството. Такова може да се направи или с “Атака”, което в международен план не е добре за ГЕРБ, или да се мине към коалиране с Костов. Това е логичният вариант - може да не се харесва на много хора, в това число и на мен, но е спасителен за Борисов", казва Петков.

Според него бидейки във властта като сенчест съюзник, той предлага алтернатива. Костов по думите му дава реалистична оценка на финансовата ситуация в България.

"Костов е наясно с истинското състояние на бюджета, знае, че Дянков не дава точните цифри - както скри и забави данните за провала в приходната част през януари и февруари, така го прави и през март.

Като макроикономист и финансист Костов превъзхожда целия икономически екип на Борисов - всички взети заедно! И вече постави Борисов в поза партер. Това е истината - на 10-ия месец от своето възкачване на престола Борисов е в състояние партер!", твърди още лидерът на ОБТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Неееее!!!! :D
273
10
 
20
 
! Отговори
10%-ов приватизатор преди 13 години
Това същия Костов ли е който преди време проведе криминалната приватизация, а пък сега ще прави бойко-цветелинковата национализация или аз нещо бъркам. И ако не бъркам този чове не живее ли в дълбоко противоречие, може би дори и със себе си самия.
272
9
 
11
 
! Отговори
До заблудените преди 13 години
Абе хора не забравяте ли че Костов също пооткрадна доста...така че мисля че него ако го сложиме на кантар с комунистите няма да е голяма разликата...просто както хората казват времето лекува....а не трябва да забравяме!!!
271
18
 
24
 
! Отговори
ВЯРВАМ В КОСТОВ преди 13 години
СЛАВА НА ВЕЛИКИЯТ ДЪРЖАВНИК ИВАН КОСТОВ 1 ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА ДА НИ ИЗМЪКНЕ ПАК ОТ БЛАТОТО , КЪДЕТО НИ ЗАКОПАХА ДО ГУША ЧЕРВЕНИТЕ ВЪРКОЛАЦИ ! ТРЕПЕРЕТЕ ГАДОВЕ ЧЕРВЕНИ , ЩЕ ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТА ЗАГРАБЕНОТО , НО С ВИСОКИ ЛИХВИ ЗА ВСИЧКИ ПРИЧИНЕНИ ЗЛИНИ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !
270
5
 
14
 
! Отговори
НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ преди 13 години
Тоя път Костов няма да прави преватизация , ще прави национализация !
269
12
 
24
 
! Отговори
БКП-КГБ Е МАФИЯ преди 13 години
МНОГО МЕ КЕФИ ЧЕ КОСТОВ ВСЯВА ТАКЪВ СТРАХ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ ГРАБИТЕЛСКИ БАШИБУЗУК !
268
7
 
21
 
! Отговори
синя коалиция преди 13 години
Костов е наш и ние сме Костови !!!
267
12
 
22
 
! Отговори
СЛАВА НА КОСТОВ преди 13 години
ДА ЖИВЕЕ КОСТОВ - СПАСИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА ! ИСКАМЕ СИ КОСТОВ !
266
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Смърт за Костов и всички като него!
265
11
 
16
 
! Отговори
duet_hello преди 13 години
За какъв Костов думте бре...!?Та той разби държавата ни..!? Не Ви ли стига това , ами още искате!? Да не сте станали мазохисти..!?
264
13
 
12
 
! Отговори
ОФФФФФФФФФ преди 13 години
Какъв Костов бре? Тоя посинял гракащ лингурин отдавна трябваше да се засрами! Единствената му заслуга за "сияйното ни бъдеще" е това,че е един от бащите на плана за унищожението на България - "Ран ът".Не четете ли бре,мазохисти?
263
3
 
10
 
! Отговори
do Професор от СДС преди 13 години
Можеш ли професоре да обясниш защо БСП, ДПС и РЗС панически се страхуваха от комбинацията Борисов - Костов. Сумати пари хвърлиха за клипове брадви и други идиотщини. Всички помним тъпия олигофренски клип "Избираш Борисов - получаваш Костов". Самия факт най-малкото буди подозрение
262
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Boiko ne ti trebva nikoi,osobeno takiva biti karti kat Kostov,Naroda e s tebe,samo Tia koito gi e strax 4e moje da im badat razkrti dalaverite se straxyvat ot tebe,pak tia det te plyqt tyka sa 90% plateni,ili xora na slyjbi4ki podareni ot 4ervenata partia i ot preboqdisanite
261
5
 
6
 
! Отговори
Професор от СДС преди 13 години
Може ли колегата проф.Петков да се обоснове,защо Б.Б.да направи правителство с Иван Костов,а не със СДС,където има добли експерти и най-вече ,ЧЕСТНИ И НЕКРАДЛИВИ специалисти,за разлика от самия Иван Костов и хората около него.Иван Костов е разрушителна личност и той е готов да торпилира всеки и всичко за своя лична облага и интерес.Той не помага на България,а закопава страната,но сполучливо си изгражда лъжлив ореол на уж разбиращ макроикономист.
260
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
НЯМАМЕ ПАРИ БОЙКО !!!!ГЛАД НИ СМЕ ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:(((((((((
259
5
 
7
 
! Отговори
МАЛЕЕЕЕЕ преди 13 години
готино казано
258
6
 
12
 
! Отговори
хеви метъл преди 13 години
комунист препоръчва " уж антикомунист" на Бойко. Девизът " пролетарии от всички страни съединете се" отново е актуален. Дянков е спрял кранчето на "леви и десни" обръчи от фирми. Сега е времето България да тръгне в правилната посока. БЪЛГАРИ бъдете умни и търпеливи.
257
8
 
14
 
! Отговори
Аман от чекисти преди 13 години
Коалиция на Сините с ГЕРБ ще е пагубна за Сините, защото ГЕРБ говорят за реформи, но не ги правят и с това бездействие обезсърчават и обезверяват хората. Сините трябва да критикуват тази имитация на реформи. А Кр. Петков е пожизнен сателит на комунистите-социалисти.
256
6
 
9
 
! Отговори
пена преди 13 години
Професора К.Петков очаква нещо от Костов за да се опитва да прокарва такава теза .Хората не са късопаметни.Помнят костовчетата как грабеха и колко бяха нагли.Добре, че Борисов си знае цената и не оставя разни изпаднали зад борда да го дърпат след себе си.
255
13
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
бившия от подкрепа да си гледа работата. НИКОГА ПОВЕЧЕ В УПРАВЛЕНИЕТО КОСТОВ!!! НИКОГА!