Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!

Така смята бившият синдикалист проф. Кръстьо Петков
17 апр 2010 10:13,
381
Спасението на Борисов е нов кабинет с Костов!
Снимка: БГНЕС

Догодина, освен местни и президентски избори, вероятно ще трябва да правим и парламентарни, заявява проф. Кръстьо Петков, лидер на ОБТ в интервю за в. "Труд".

"Доскоро смятах, че са не само невъзможни, но и вредни", казва Петков.

"Но тези дни не друг, а самият премиер отново заплаши с предсрочни избори. Ако Борисов не отиде към втори кабинет, икономическата ситуация и социалното недоволство ще го принудят да се изправи пред предсрочни избори.

И дано да е по-решителен от Станишев, който трябваше да направи същото 2007 г., когато станахме член на ЕС, но се уплаши. Имам предвид правителство на мнозинството. Такова може да се направи или с “Атака”, което в международен план не е добре за ГЕРБ, или да се мине към коалиране с Костов. Това е логичният вариант - може да не се харесва на много хора, в това число и на мен, но е спасителен за Борисов", казва Петков.

Според него бидейки във властта като сенчест съюзник, той предлага алтернатива. Костов по думите му дава реалистична оценка на финансовата ситуация в България.

"Костов е наясно с истинското състояние на бюджета, знае, че Дянков не дава точните цифри - както скри и забави данните за провала в приходната част през януари и февруари, така го прави и през март.

Като макроикономист и финансист Костов превъзхожда целия икономически екип на Борисов - всички взети заедно! И вече постави Борисов в поза партер. Това е истината - на 10-ия месец от своето възкачване на престола Борисов е в състояние партер!", твърди още лидерът на ОБТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
12
 
12
 
! Отговори
ranik56 преди 14 години
Това ще е КОЛОСАЛНА ГРЕШКА - Той ще ПОГРЕБЕ БЪЛГАРИЯ.Вън КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** - Ив. Костов - вън от ВЛАСТА .
233
3
 
14
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
Цветелина познах те. Щото само ти можеш да кажеш, че Боко "пипа добра". Виж за Дянков ме учуди. За него си мислех досега, че сам се "пипа."
232
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вижте на снимката как го боли главата от Костов
231
6
 
11
 
! Отговори
къри преди 14 години
Като чета коментарите,ми става ясно защо в Б-я не се правят референдуми.Най-*** хрумвания могат да бъдат реализирани.От 250 коментара 239 са емоционални.Те не са си направили труда да прочетат и сравнят прочетеното.Стила определено е кръчмарски,кой бе ,тоя черния,ми той краде бе,един познат ми каза,че му искал пари на ръка.Ми Балкан,оле ми Кремиковци.За тези които не знаят Кр.Петков е комунист.Страшни усилия му е коствало да напише това.Но истината е такава,без Костов това правителство обре
230
19
 
11
 
! Отговори
БОГ С ВАС....БОЙКО!! преди 14 години
ЗА СЕГА,БОЙКО СЕ СПРАВЯ ДОБРЕ, И ИМА ПЪЛНАТА ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРИТЕ!!!!НЯМА ДА Е ЛОШО ДА СЕ ВСЛУШВА В СЪВЕТИТЕ НА ИВАН КОСТОВ,НО ТОВА СИ Е НЕГОВА РАБОТА!БОЙКО И ДЯНКОВ ,ПИПАТ ДОБРЕ!!!!ДОВОЛЕН СЪМ И ИМ СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ДА УСПЕЯТ!!!!БОГ С ТЯХ!!!!
229
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защо пък трябва да търси спасение! Кабинета си има яка подкрепа на населението! ФИШЕЦИ!
228
6
 
7
 
! Отговори
Смях преди 14 години
А на теб ти е време да се прегледаш !!!!!
227
13
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
До стилян Спасението е кабинет без Костов ибез Борисов.
226
7
 
23
 
! Отговори
матрос преди 14 години
Спомнете си клиповете по телевизийте - гласувате за Борисов получавате Костов!!!
225
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Толкова много и толкова неуместни коментарии за една злобна провокация.Петков е в поза партер и иска да разруши десният алианц между Бойко и Костов и иска правителство на Бойко Костов.
224
11
 
17
 
! Отговори
Костов е баш крадеца преди 14 години
Верно , че Костов не е КОМУНИС, ама няма да се забрави и народа го слага на най-предно место, откраднатото от него никой и никогиш не може да достигне. Ама както казват некои другари то никага не е достатъчно и днес напира ли напира за още и още.....До кога ли....Костов, безспорно е ОТЛИЧНИКА/ударника/ на ГЕПЕНЕТО.Тоя пладнешки разбойник е виноват за всичко!! Народа знае - Като се каже КРАДЕЦ за КОСТОВ се сеща, Като се каже КОСТОВ за баш КРАДЕЦА се разбира...
223
10
 
14
 
! Отговори
9 години Костов преди 14 години
Вече 9 години Костов търси реванш за собствения си провал и води своите стари войни от своите стари, тревясали окопи, запустели бункери и срутени барикади, с надеждата някак да промени историята и времето, да ревизира своето място в историята и във времето, и от позорното си минало да скокне в някакво блестящо бъдеще.
222
9
 
15
 
! Отговори
крадци като Костов преди 14 години
Ами да, то има още за крадене..... За сетен път се убеждавам, че 45 години здраво се е работило, щом за 20 години такива печени крадци като Костов и компания, а и плеяда бандити, някои дори и сега ръководят държавата, не можаха всичко да откраднат и се редят на яслата, отново и отново....До кога ли ще ги търпим....
221
11
 
16
 
! Отговори
стилян преди 14 години
спасението е кабинет на Костов, без Борисов!
220
7
 
9
 
! Отговори
Яко е работено преди 14 години
Ами да, то има още за крадене..... За сетен път се убеждавам, че 45 години здраво се е работило, щом за 20 години такива печени крадци като Костов и компания, а и плеяда бандити, някои дори и сега ръководят държавата....
219
6
 
9
 
! Отговори
хахо преди 14 години
бай Кръстьо,дето открадна бая нещо,и той мозък ръси.Не забравяйте,тя и Румяна Желева е негов кадър.Сега ново 20-избори.То не се знае дали ще иде някой да избира и кого ще избере.Явно прави на ИКостов мили очи-какъв държавник,какво слънце.И как хъбавичко краде.Краде,ама честен!Отдавна се точи той да ни управлява.И сега Кръстьо като един експерт го /само/предлага.Абе шутове.
218
3
 
9
 
! Отговори
+++ преди 14 години
*** народ............какво направи за вас лицето К. Петков, като синдикалист, че му обръщате внимание
217
14
 
24
 
! Отговори
Костов е политик преди 14 години
Костов е политик и държавник,за разлика от другите.Костов има интелекта и капацитета да управлява!Костов има класа,поведение на истински политик,интелект в излишък,Костов единствен,единствен защитава българските интереси!Единствен беше меко казано успешен премиер!Костов единствен може да измъкне скапаната България от кризата!Другото са ***.
216
13
 
25
 
! Отговори
Нянго преди 14 години
За съжаление осем години промиваха мозъците на хората че Костов е бил зло за България.А именно Костов беше човека който извади страната от тинята в която я натикаха БКП(С). Той беше и човека, който натири БКП(С) и ги набута в калта. Затова плюят по него. И ги е страх, че ако се върне, ще ги довърши. По-долу някой спомена за НАТО - по негово време и това се случи, отпаднаха визите за ЕС, а България вървеше напред... докато не се появи мадридския комарджия. След него сер Гей, ...
215
4
 
6
 
! Отговори
гацо преди 14 години
няма спасение вече.всички са маскари.