Бойко Борисов: Грешите, ако сте ме отписали!

Изказването е по повод, че Цветанов изпреварва премиера по рейтинг
6 май 2010 20:19,
280
Бойко Борисов: Грешите, ако сте ме отписали!
Снимка: БГНЕС

Винаги съм събирал около мен много силни хора, защото само тогава екипът, партията, правителството може да върви напред. Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред bTV.

Премиерът заяви, че никога не е обръщал внимание на рейтингите, запитан какво е усещането 8 години да е номер 1. Относно понижения му рейтинг и това, че вече е номер 2 в държавата, Борисов отговори:

„Барселона паднаха, и то от един треньор - от треньор, който е бил преводач на треньора на Барселона преди години. Много е важно да се даде възможност и аз винаги съм събирал около мен много силни хора – само така екипът, партията, правителството може да върви напред.

Радостното за мен е, че е човек от ГЕРБ - това означава, че аз съм добър кадровик, намерил съм правилните хора, сложил съм ги на правилните места и вече втори човек бие президента по рейтинг”, заяви Борисов по повод на това, че вътрешният министър Цветанов вече стой на 1-во място по одобрение от населението.

“Хубавото на Цветанов е, че той не се оплаква – каквото му се каже, навива врата и работи”, каза още премиерът. Според него Цветанов обаче е изправен пред две дилеми.

Първата, по думите на Борисов, е, че ако Цветанов не демонстрира самостоятелност, ще започват да му се подиграват, че му е сянка.

“Ако почне да я демонстрира, започват да казват, че иска да вземе на Борисов мястото. Как да угоди?”, допълни Борисов.

Той каза още, че винаги е приемал Цветан Цветанов като дясната си ръка и най-важния и сигурен човек. “Радвам му се, но ако сте ме отписали – грешите”, предупреди Борисов.

За евентуалната президентската кандидатура на вътрешния министър премиерът каза, че дава възможност на журналистите да си изкарват пари, като пишат материали за това.

“Разликата между мен и Първанов е, че когато службите ми докладват за започната операция, аз не я спирам дори да е срещу приятели, срещу сестра ми, срещу най-близките ми.

Това е реформата, а първа точка от реформата е политическа воля да оставиш съдии, прокурори, следователи и полицаи да си вършат работата. Тогава ще има обективен процес. Аз точно това съм направил и демонстрирал до момента”, коментира още министър-председателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
23
 
29
 
! Отговори
СВЕТ преди 13 години
Цецко вече потрива ръчички и се хили ехидно ! Скоро може да се отървем от простотията на Бобчо и оня урунгел Пърдянков !