Борисов: Калашников детска играчка ли е?

Цветанов: НС трябва да предприеме реформа в съдебната система
3 авг 2010 22:14,
610
Борисов: Калашников детска играчка ли е?
Снимка: БГНЕС

Висш съдебен съвет, който е изцяло избран и в него са изпратени представители на БСП, ДПС и НДСВ, не може да е Висш съдебен съвет, който да направи реформата в съдебната система.

Това заяви пред БНТ премиерът Бойко Борисов по повод пускането на част от задържаните по време на операциите „Килърите” и  „Всичко коз“.

Още по темата

Има и обжалване, и достатъчно доказателства, които допълнително ще се съберат. Приемаме, че автоматът Калашников ...не е за извършване на престъпление. Това се детски играчки. Разговаряхме с колегите, които са правили операцията. Всичките са изключително разстроени от това, което се е случило днес и много амбицирани. Така че ще продължим напред, допълни Борисов.

Народното събрание трябва да предприеме реформа в съдебната система, категоричен е от своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов.

Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно е за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България, и за всички българи, които плащат данъци на държавата, каза още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
487
1
 
3
 
! Отговори
Митю Купитю преди 13 години
Аз съм против осъждането на хора само за притежаване на огнестрелно оръжие.Този закон е абсурден.Така или иначе ако някой реши да убива някой ще си го купи на черно и ще го изхвърли веднага след убийството.Ако не го изхвърли-то това го прави много по-лесен за разкриване само.Почти всички мъже обичат огнестрелното оръжие.Едни за забавление-като отидат сред природата,други като колекциониране,трети за самозащита.Не оръжието ,а убийството е престъпление.За притежаване на нерегистрирано само глоба!
486
0
 
1
 
! Отговори
0 преди 13 години
Калашников е фамилия
485
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 13 години
тенесист
484
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много съм доволен , че герберите-комунисти са в паника.Хора, които не търпят друго мнение и мразят всеки , който мисли различно от тях бяха навремето най - върлите комунисти-главорези.За тях всички други са некадърни и лош материал.Абе с една дума бойковисти.Но както си отиде комунизма, така и изтича тяхното време.Лъжата и некадърността, рано или късно излизат наяве.
483
4
 
3
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Много правилно: това не е висш съдебен съвет, а сбирщина от ***, *** и мафиоти на едно място. Всъщност това е само 10-15% от целия съдебен състав, но заради него останалите 85-90% обира негативите.Калашник - това е вид шевна машина, с която специалстите могат да ви пришият джобче. Или да ви направят илиците на дупките за копчетата. Технологията е стара руска, но изпитана и доказано работи! :)
482
1
 
0
 
! Отговори
hrana za vsi4ki преди 13 години
много си *** бе! Нещо ни е трудно да правим разлика между съдебна и управляваща власт!
481
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Всички знаят" в съда не е доказателство. Същото е положението в Италия например - това е използвано за съдаване на организирани структури, чието обединение по-късно става известно с думата "мафия". А начините за борене с мафията са ЗАКОННИ, като НЕ ДОПУСКАТ събирането на доказателства с незаконни методи.Колкото до автомата, не, не е играчка и затова притежателят му НЕ Е ОСВОБОДЕН. Сега ще носи отговорност за НЕЗАКОННО ПРИТЕЖАВАНЕ НА ОРЪЖИЕ - защото САМО това е доказано.
480
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Разговаряхме с колегите" - с кои министри председатели е разговарял Борисов?"Държавата е безсилна пред съдебната система" - НАПРОТИВ. Народното събрание прави законите на които се подчинява съдебната система. Ако Народното събрание РАБОТЕШЕ, за последната година трябваше да направи КУП ПРОМЕНИ в законите - така че съдебната система или да работи, или да бъде променена. Кое в случая е вярното - Борисов лъже за съдебната система, тя работи перфектно и не е нужна промяна; или няма воля за промяна
479
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Аз, доколкото знам, притежателят на автомат не е освободен!
478
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за това съм съгласна на пълно - как за полицията има доказателства - за съда не? излиза че двете системи - учат по различни учебници - което е много жалко за държавата ни
477
13
 
26
 
! Отговори
До: преди 13 години
Давай ББ целия народ е с теб, с изключение на мошениците и безродниците, които само сипят хули и клевети, но те са малко и нищожни, като настъпени мишлета църкат, защото виждат, че нещата са тръгнали в правилната посока и няма връщане назад.Ще им спрат далаверите, а те не могат да живеят по честен начин и за това сега риват, щото нема вече кифтета на аванта.Трябва вече с честен труд да изкарват пари и това ги тормози много и риват диноношно. Ореваха всички сайтове и още ша риват.
476
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз знам че Калашников е оръжие-автомат.За други може и да е нещо друго,но това малко ме интересува
475
4
 
3
 
! Отговори
jiko преди 13 години
НС трябва да предприеме реформа в съдебната система - triabva, ama mafiata v parlamenta (chervenite fesove) ste glasuva protiv
474
6
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
И ние сме разстроени от вашите лъжи пред целия народ, визирам случая в Кърджали. Оказа се, че всичко, казано от министъра на силовото министерство от игла до конец, е лъжа/в.Сега/. Нямало е разрешение за влизане в дома на хората, нямало е обвинение към сина на това семейство, казано беше, че нямали изкарани медицински свидетелства, което също е лъжа!И тези хора, които оправдават полицейското насилие, ще ми говорят за справедливост! И тези хора без никакъв срам продължават да сипят обвинения!
473
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЖАЛКО ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА ДЕТО КОРУМПИРАНИ СЪДИЙ ПУСКАТ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА АВТОМАТИ СЪВСЕМ СПОКОЙНО!
472
1
 
9
 
! Отговори
Излишно! преди 13 години
Явно си нямате работа и за това се храните един друг.Новината е потресаваща и има нужда да бъде взета на сериозно.От добре усведомени източници знам за пичовете Килъри, че наистина са Килъри.Тези и други като тях, с или без доказателства, трябва да са вътре безсрочно, защото застрашават сигурността на всеки един от Вас почтенни граждани.Друг е въпроса, че ако не ги прибереме пак ще дойде моментът за разчистване на сметките, който зрее с всеки изминал ден.
471
1
 
4
 
! Отговори
Моше преди 13 години
Не се притеснявайте българи, след 2,3 години ще ви дадем малко въздух.Сега тате и чичковците чистят пазарите и банките.Всеки се бута да прави бизнес , а никой не иска да си плаща за гяволиите.Всичко е под контрол,това е така от както свят светува , вече няма партии и идеологии, има парички.Този Боко какво се пери още , а не се нареди от вуйчовците ми да взима заеми.Който не идва да взима от нас , после му излиза през носа и взима тройно.
470
8
 
5
 
! Отговори
маниашки монолози преди 13 години
Тъй като доказателствата на другарите Борисов и Цветанов стават само за техните маниашки монолози по кабеларките, но не и за пред съдилищата, провинциалният цирк Борисов ще излъчи нов сериал. Народен съд-2. За да има демокрация, лично Диктаторът ще играе ролите на Главния Прокурор, на съдията и на адвоката-защитник. Цуци с удоволствие ще играе ролята на палача. Зад и пред камерата ББ, режисьор ББ, продуценти братя Маргини.
469
9
 
7
 
! Отговори
извън ареста преди 13 години
Това, че ББ е извън ареста, не означава, че той е невинен!
468
5
 
8
 
! Отговори
До Василев преди 13 години
Ей брато не се занимавай с някакви си там закуски, платени от червените. Не виждаш ли, че тия платените постоянно пишат по сайтове срещу ББ, само си сменят псевдонимите, ама са толкова ***, че не могат да измислят някой по свестен, но по коментарите си им си личи.