Борисов: Калашников детска играчка ли е?

Цветанов: НС трябва да предприеме реформа в съдебната система
3 авг 2010 22:14,
610
Борисов: Калашников детска играчка ли е?
Снимка: БГНЕС

Висш съдебен съвет, който е изцяло избран и в него са изпратени представители на БСП, ДПС и НДСВ, не може да е Висш съдебен съвет, който да направи реформата в съдебната система.

Това заяви пред БНТ премиерът Бойко Борисов по повод пускането на част от задържаните по време на операциите „Килърите” и  „Всичко коз“.

Още по темата

Има и обжалване, и достатъчно доказателства, които допълнително ще се съберат. Приемаме, че автоматът Калашников ...не е за извършване на престъпление. Това се детски играчки. Разговаряхме с колегите, които са правили операцията. Всичките са изключително разстроени от това, което се е случило днес и много амбицирани. Така че ще продължим напред, допълни Борисов.

Народното събрание трябва да предприеме реформа в съдебната система, категоричен е от своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов.

Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно е за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България, и за всички българи, които плащат данъци на държавата, каза още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
11
 
37
 
! Отговори
7 преди 13 години
В НАИ СКОРО ВРЕМЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ АКЦИЯ - СЪДИИТЕ.ТОВА Е ИСТИНАТА.ТОВА КОРУМПИРАНО И ПОДКУПНО ПЛЕМЕ И ТЯХНАТА СТРУКТУРА НА ПРЕДАВАНЕ НА ПАРИ ПО ИЕРАРХИЯТА ДА БЪДЕ ПРЕКЪСНАТО И УНИЩОЖЕНО ЗА ВИНАГИ.А ПРИ ЗАДЪРРЖАНЕТО ИМ ДА ОКАЗВАТ СЪПРОТИВА.
6
14
 
10
 
! Отговори
До 7- преди 13 години
Пич наистина си ***, едно дело не се решава по съвест а по доказателства
5
17
 
41
 
! Отговори
Momchil преди 13 години
Нагли ***, кога ще ни освободите от себе си за да водим най-после един нормален ЕВРОПЕЙСКИ живот ?!?!? Вие нямате ли наяждане, мръсни мижитурки !!! Давай Бойко, отрежи пипалата на октопода, който ни задушава вече повече от 60 години !!!
4
7
 
28
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Мандатност и изборност на всички ....съдии,въвеждане ситемата на съдебните заседатели,които да решават по съвест ....делата.
3
32
 
14
 
! Отговори
Д1 преди 13 години
БСП,НДСВ и ДПС са виновниците за Световната Икономическа криза ! Абе до кога ще оправдават некадърноста си с тях ? Колкото и гафове да правят те си имат алиби и все едно и също....
2
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
AK - 47 e za domashno polzvane, samo ako me bie tyshtata!!! Tozi idiotshtina moje da mine samo v edin syd po sveta..........
1
20
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е! Комунистите са обсадили съдебната система -за тях това е последен бастион и инструмент за манипулация!