Борисов: Калашников детска играчка ли е?

Цветанов: НС трябва да предприеме реформа в съдебната система
3 авг 2010 22:14,
610
Борисов: Калашников детска играчка ли е?
Снимка: БГНЕС

Висш съдебен съвет, който е изцяло избран и в него са изпратени представители на БСП, ДПС и НДСВ, не може да е Висш съдебен съвет, който да направи реформата в съдебната система.

Това заяви пред БНТ премиерът Бойко Борисов по повод пускането на част от задържаните по време на операциите „Килърите” и  „Всичко коз“.

Още по темата

Има и обжалване, и достатъчно доказателства, които допълнително ще се съберат. Приемаме, че автоматът Калашников ...не е за извършване на престъпление. Това се детски играчки. Разговаряхме с колегите, които са правили операцията. Всичките са изключително разстроени от това, което се е случило днес и много амбицирани. Така че ще продължим напред, допълни Борисов.

Народното събрание трябва да предприеме реформа в съдебната система, категоричен е от своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов.

Държавата е безсилна пред съдебната система. Безотговорно и обидно е за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България, и за всички българи, които плащат данъци на държавата, каза още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
447
4
 
5
 
! Отговори
Афганистан преди 13 години
Бе приятелююю Бойко. Ти не знаеш ли с какво се разхождат деца в Афганистан ??? С автолмати и то точно с Калашников, продаден им от комунистическа България. Та и друго да ти кажа, че с тази "правосъдна" система и ние скоро ще станем като Афганистан, само да те махнат теб и Цецо от власт, да си идва тройката айдуци начело с Гоцко и след мандат-два сме готови да ги надминем даже.
446
1
 
1
 
! Отговори
Калашников преди 13 години
да ти го на......АЛ РАШИТЯ
445
0
 
7
 
! Отговори
Ген. Колев преди 13 години
Ами айде де ББ. Що не смени законите!!! Имаше една година време за това!!! И мнозинство в Парламента имаш!!!
444
1
 
7
 
! Отговори
Ал Рашид преди 13 години
Демокрацията и свободата се оказаха непоносимо бреме за овчото стадо, наречено български народ!
443
0
 
2
 
! Отговори
hit преди 13 години
сериозно разстроени били.............ами да беше поприказвал г.м Председателю с махнататите спасители от гражданса защита миналата година.Дали хора ,които махнахте без съд и присъда от работните им места,и които са дали своя достоен труд да спасяват човешки живот са били разстроени.Оставихте към 50 човека без работа в името на това воени мекерета пенсионери да продължават да се облажват.г професионалиста на вътрешните работи поне да беше отговорил на одправените молби за преразглеждане.
442
0
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
до аа,ами кво да правим той стана по велик и от фараоните ,как да не говорим за него живата легенда от Банкя ха ха
441
5
 
4
 
! Отговори
Аааиидеее преди 13 години
ББ трябва да изгони всички съдии, които по един или друг начин с действията са уронили престижа на съдебната система, защото вярвам, че има млади, неопетнени съдии в които е бъдещето. Трябва да се промени тоя абсурд който е сега в съд. с-*** Не може да се търси под вола теле, само и само да се пускат престъпници, застрашаващи сигурността на хората.Или трябва да станем правова държава или да си останем със свалени *** пред престъпниците и да плащаме заплати на корумпираните съдии=престъпници.
440
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мила ми "онази", какво значи "ляво и какво значи "дясно"? За комунисти пък да не говорим.Това са остарели понятия, клишета, които не носят никакво съдържание и никакво послание. Единственото, за което служат е, да се прикрие истинското разделение, а то е - можещи и не можещи, кадърни и некадърни, корумпирани и честни. А това, което предлагаш е реминисценция от едни други времена, които, дай Боже, никога повече да не се връщат. Апропо, с това мислене, не завиждам на мъжа до Вас.
439
2
 
2
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Няма нищо за втори път ще го помолим като ангел-спасител да дойде да изчисти *** на преди него мафиоти,а като си свърши работата българският народ пак ще го забрави.
438
7
 
4
 
! Отговори
АА преди 13 години
Ей, тоя Борисов много ви бръкна в болните мозъци бе, още не сте се събудили и почвате вчерашната песен Борисов, та Борисов. С него си лягате, с него ставате.Сменете плочата, че стана много гротестно вече.
437
1
 
6
 
! Отговори
Нали е така? преди 13 години
Предлагам да си спомним за случая Борилски ами нашия съд седем години не приемаше доказателствата събрани от френските ченгета .Наложи се намеса на Франция на най високо ниво .За да бъдат осъдени двамата садисти убийци.Е какво има да се чудим повече?
436
6
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Станишев само крадеше,а пак тоя лъже и краде,две в едно,ха ха
435
1
 
1
 
! Отговори
До 528 преди 13 години
Много ще контрастира бе: толкова черен, пък на бял кон. Или може би си мислиш, че тая комбинация ще бъде много ефектна, може и да си прав.
434
3
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
борисов е най-наглия мошенник,по това бие станишев 100 пати,досега не е казал и една истина
433
2
 
2
 
! Отговори
Сако преди 13 години
Има един лаф - Който си е признал добро не е видял. В пълна сила важи. Ако остискаш на милиционерския "натиск" - разбирай бой и тормоз, си ОК. Ако си признаеш - лошо. Единственото, което е необходимо е да си мълчиш и да казваш "не бях аз". Прокурори и полиция не могат да докажат как се казват в съда, остави ти некво обвинение. Пази боже от съд, дето съди без доказателства... (Ама той щял само по лошите хора - да бе виждали сме ги вече тия)
432
5
 
3
 
! Отговори
Онази, същата преди 13 години
Спешно трябва промяна в съдебната система, специални съдилища , даже трябва и полицейски час за определено време, до като се излови цялата престъпна гад, независимо от коя партия са, заемани длъжности, постове и т.н. До сега това можеше да стане само с военен режим, който обаче нямаше как да стане защото висшите военните са възпитаници на БКП и са с промити мозъци и нямат собствено мислене,те са свикнали само да изпълняват, иначе до сега нещата да се оправили.Оръжието беше при тях, можеше да на
431
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да живее българският съд-НАЙ -ХУМАННИЯ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В СВЕТА ...и най-корумпирания!!!
430
2
 
5
 
! Отговори
Иван Костов преди 13 години
Оседлайте ми белият кон ***,прости и заблудени гербери.
429
1
 
2
 
! Отговори
за 525 преди 13 години
Те ги защитават защото са техни - за 20 години мутро демокрация забогатяха партийни функционетри и мутри. Едните пазят другите...........
428
3
 
9
 
! Отговори
Sabrax преди 13 години
Безотговорно и обидно е за всички, които се стремят да правят честен бизнес в България, и за всички българи, които плащат данъци на държавата е, че ни управляват *** ***, които не могат да проумеят, що е то съд и как работи. Съдиите и те са хора, а не марионетки боядисани в синьо, червено или бембено изпълняващи нечии нареждания с единствената цел да се пречи на ГЕРБчовците. За съжаление некадърността на разл. орг. е тотална и съда е безсилен пред нея, затото той не е полицай а арбитър