"Бойкометър" следи дали Борисов си спазва обещанията

Сайт ще отчита доколко са изпълнени поетите ангажименти
27 сеп 2010 14:14,
224
"Бойкометър" следи дали Борисов си спазва обещанията
Снимка: БГНЕС

Сайт ще проследява степента на изпълнение на обещанията, дадени от премиера Бойко Борисов и правителството. Това съобщи на пресконференция Константин Павлов, представител на фондация "Четиринадесети януари".

Сайтът www.politikat.net е част от проекта "Гражданска инициатива за намаляване на политическото лицемерие" на фондацията, реализиран с помощта на Тръста за гражданско общество в Централна и Източна Европа.

Сред целите на проекта са повишаване активността на гражданското общество и медиите, развитие на активна общност в интернет, която да поддържа и обогатява проекта, информационен архив с поетите ангажименти, посочи Павлов.

Той изрази надежда инициативата да повлияе върху политиците, като ги направи по-предпазливи и последователни в своите изяви, намалявайки по  този начин лицемерието в политическия живот в България. Трите основни раздела на сайта са "Истинометър", "Ветропоказател" и "Бойкометър".

Те ще проследяват степента на изпълнение на дадените обещания, доколко публичните личности се придържат към първоначално заявените си мнения по важни въпроси и в каква степен са изпълнени всички ангажименти, поети лично от премиера Бойко Борисов. 

От фондацията допълниха, че проектът е вдъхновен от американския "Обаметър", който си поставя подобни цели относно становищата на американския президент Барак Обама.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още по темата: Бойко Борисовобещания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветелина Бориславова влиза в един парижки магазин за кожуси, палта и други.Харесва си един кожух и пита продавача колко струва.Той: 28 000 евро.Тя: Ще го купя.- Какво работи мъжът ви, за да си позволите това палто - запитва продавачът?Тя: Всъщност парите са от любовника ми.Той: Какво работи любовникът ви?Тя: Овчар е.Той: Че колко овце има?!!!Тя: 7 милиона .Той: Че как успява да ги храни, да ги дои?Тя: Те сами си намират храна, той само им говори и ги стриже и дои.
174
3
 
25
 
! Отговори
НАФАРФИРИЙ преди 13 години
НЕ ЧОВЕК А МУТРА - НЕЕ ГЕРБЕР . НЕ ПО ПРАВИЛНО Е ДА СЕ НАРЕКАТ"ТИКВЕНОГЕРБЕРЧЕНИТЕТИКВЕНОВЧЕТАТА"НА Б.БОРИСОВ
173
2
 
5
 
! Отговори
kk преди 13 години
Той казва,че е ГЕРБЕР!Правилно!Червенотиквеновче!!!
172
1
 
15
 
! Отговори
kk преди 13 години
"Бойометърът" сигурно е бил развален още от създаването му!В противен случай би трябвало "стрелката" му да се върти като "луда" на "празни" обороти в обратна посока!!!!
171
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нема ги нещо ***, сигурно повечето са червени бабички и са си легнали с кокошките.
170
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 171."Връската" се пише със "з"!Останалото е вярно!
169
9
 
6
 
! Отговори
Светлана преди 13 години
Едва ли ще сляза на нивото на Анонимен да обяснявам "ВРЪСКАТА СЪС СИБАНК - Ц.БОРИСОВА-Б.БОРИСОВ " - нито се пише връска, нито Цветелина е Борисова - когато човек работи /не плюе някой за собствените си неудачи/ не се интерисува кой с кого живее - с какви пари разполагат.Некадърни хора трудно ще натрупат богатство.Дори и да откраднеш ти трябва сиво вещество.А когато човек е некадърен и мързелив търси кусури на управляващите.Социализма свърши.Дори и Станишев да се върне своя джоб ще пълни не твоя
168
2
 
9
 
! Отговори
кольо дългия преди 13 години
СЛЕД ЗИМАТА ШЕ ВИДИМ КОЛКО СМЕ ОСТАНАЛИ/ ПРОТЕСТИ И БУНТОВЕ НЯМА ДА ИМА / ЗАШОТО СМЕ *** *** НАРОД И ТАКИВА ЩЕ СИ УМРЕМ/ ВАШ КОЛЬО ДЪЛГИЯ/ ВИКАТ МИ ТАКА ЗАЩОТО МИ Е МНОГО Д=============/ КО ДА ПРАВИШ НЕДЪК
167
1
 
12
 
! Отговори
ЦЕЦО преди 13 години
ВЕЧНО ЩЕ СТОИ НА НУЛАТА ,,бойкометърът,,
166
0
 
3
 
! Отговори
До 169 преди 13 години
Абе ти наистина си *** -не социЯлист, а социАлист. Ей научи се да пишеш правилно, защото няма цяла вечер да се занимавам само с тебе.
165
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей приятелчета недейте много да знаете, че вземе да ядосате ББ и ще ви почне с пожарникарския си маркуч и тогава ще наистина ще оцените колко е било хубаво сега. Айде наздраве и умната.
164
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
МЕЖДУ РЕЯЛНОТО И РЕАЛНОТО ИМА САМО ЕДНО ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ И ЕДВА ЛИ ТОВА Е ФАТАЛНО И НЕГРАМОТНОТО И НЕЩО ДА МИ ОБЯСНИШ ЗА АЛЧНОТО И ВРЪСКАТА СЪС СИБАНК - Ц.БОРИСОВА-Б.БОРИСОВ НО МЕЖДУ НЕКОМПЕТЕНТНОТО И НЕКАДЪРНОТО НЯМА РАЗЛИКА И ТОВА Е ТО Б.БОРИСОВ И ГЕРБ
163
1
 
4
 
! Отговори
понеделник преди 13 години
Какви фантазии измисляте бе хора-какво не е ясно---Нищо не се изпълнява и това е Кво изследване,кви пет лева
162
3
 
7
 
! Отговори
НЕ ЧЕРВЕН А РЕЯЛИСТ преди 13 години
"АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ ИЛИ СОЦИЯЛИСТ И НИКОГА НЯМА И ДА БЪДАНА" - "ЩУРЦИТЕ", КИРИЛ МАРИЧКОВ И АЗ МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ НО ГЕРБ НЕ ЗА 60 ГОДИНИ А ГОДИНА И ПОЛОВИНА СЕ ВИДЯ , ЧЕ СА НЕКАДЪРНИЦИ
161
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Край на енергийните проекти!Край на парното!Край на тока!Край на лекарствата!Край на болниците!Край на училищата!Край на живота!Да живее Бойко Борисов!
160
2
 
17
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Това, което е ставало преди полвин век е тема за историците. А сега сме тръгнали надолу не заради кризата, а поради некадърно управление. А идва и Боросовата зима. Тогава много хора ще се замислят.
159
9
 
4
 
! Отговори
Светлана преди 13 години
до НЕ ЧЕРВЕН А РЕЯЛИСТ: Хубаво е човек да е малко поне грамотен - РЕАЛИСТ драги не РЕЯЛИСТ .Аз съм работещ яовек и портмонето ми не е празно.Мечтая еротично но не с портрета на Бойко.Него просто го подкрепям като първия министър председател който се опитва да прави нещо в криза дошла от вън но задълбочена от алчността и арогантността на предшественика му.Има и министри за мъмрене но тези които работят истински за за уважение.Браво на Дянков - финансовия министър трябва да е най-стиснатия човек !
158
3
 
5
 
! Отговори
До 162 преди 13 години
Не червен, а рЕалист бе *** - пише се рЕалност, а не реЯлност. Малеее колко сте прости червенотиквенчовците, че чак дрънкате.
157
6
 
3
 
! Отговори
До 162 преди 13 години
ХА-ха-ха, абе ти да не би да искаш това да го прави, когато гледа снимката на гея-вашия червен вожд. Има и нормални хора, не всички са като вас да се възбуждат и да съвъкупяват със същия пол.
156
6
 
4
 
! Отговори
До 162 преди 13 години
Всички червени мишлета ако изпитват поне малко срам заради белите на червенолевите за всички тия почти 60 год. некадърно и крадливо управление трябва да си посипят главата с пепел и да замълчат поне за малко.