Борисов мълчи за Цветанов и Октопода

Премиерът подмина репортерските въпроси с мълчание и... Довиждане!
Обновена: 18 окт 2010 12:46 | 18 окт 2010 12:45,
600
Борисов мълчи за Цветанов и Октопода
Снимка: БГНЕС

Довиждане! С тези думи премиерът подмина журналистите и не пожела да коментира проверката от НАП на имотното състояние на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Реакцията му бе потърсена след изнесените данни от РЗС, че за периода 2007-2008 г. е придобил няколко имота на стойност 293 000 лева.

С мълчание Бойко Борисов подмина и въпросите за Алексей Петров и пускането му на свобода.

Премерът откри днес клиника по спешна неврология, невроонкология и интензивно лечение към СБАЛНП "Св. Наум" в София.

Преди да пререже лентата, премиерът заяви, че е "най-добре, ако може да са празни леглата".

Борисов подчерта, че това са едни от най-тежките заболявания, като добави:

"Пази Господ, всеки да ляга тука, но на който му се случи, да знае, че това е възможно най-доброто и адекватно лечение, което има в Европа, а и тук".

Той се обърна към директора на болницата проф. Параскева Стаменова, като й пожела дълъг живот, за да може да предаде знанията си на своите студенти.

Още по темата
"Това, което чух от моите колеги доктори, е, че си знаме в тази дейност", подчерта премиерът.

Клиниката е изградена за три месеца и половина и има капацитет 20 легла, девет от които за интензивно лечение, както и със спешен неврологичен кабинет.

В клиниката работят 14 специалисти в областта на интензивното лечение, 22 реанимационни сестри и рехабилитатори.

Изградена е за три и половина месеца и разполага с най-съвременна европейска апаратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
499
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За адвокатите на ГЕРБ:В държавните учреждения бившите номенклатурни кадри на БСП, сложиха календари на ББ и ГЕРБ по стените на канцелариите си.Едно време Г.Димитров и Т.Живков стояха по стените им. Не ме интересуват "кирливите им апартаменти" както един тук пише.Интересува ме манталитета им-а той е комунистическо-милиционерки.Затова младите бягат и не искат да работят в България.Когато кандидатстваш за работа в ДАНС,сигурно ще изберат дъщерята на милиционера.Нищо че можеш да знаеш 2 западни езика и да си достатъчно образован за да знаеш че престъпници не се ловят по улиците, а по доходите.
498
0
 
5
 
! Отговори
za 527 преди 13 години
Ako tova sa mu silicite na traktora, to toi naistina e caca, a ne oktopod :))
497
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алексей ще разплаче майките на ББ и ЦЦ - и това е само началото. Тия пъзльовци си намериха майстора, въпреки че се опитаха да го елиминират, вкарвайки го без никакви доказателства за почти година в затвора. Развръзката предстои - чака ни интересна зима.
496
2
 
2
 
! Отговори
za 523 преди 13 години
ProZT narod.................onzi levia koga e kazal edna istina................traktora mu davashe ideite, a koi e traktora...................haide znaem
495
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kakvo da komentira...................pendela dosega ne e kazal edna istina
494
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Когато фактите говорят, и Бойко Борисовците мълчат!
493
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами защото Румен Пикливи и БСП народът ги задраска на изборите. Нали затова избрахме тези, заради новия им морал и да променят нещата, а не да продължават да лапат и да пият народна кръв като старите.
492
0
 
9
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
516. Ха ха ха ха . 250 кв.м по 2500 евро прави 625 хиляди евро. Чудя се как не се задавят тези хора като гълтат без да дъвчат.
491
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Zashto ne proveriat vilata na Rumen Piklivi v Ispania - struva pone 600 000 evro ?!
490
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Я кажи защо купува два апартамента наведнаж ? Нали има един наследен и после, сиромах, тегли кредит и купува ДВА ! Сега трябва оня бързият прокурор да му насочи патлака и да ревне : " Понеже си отявлен престъпник, на колене, твойта мама, и по корем ! " Па да му тури прангите и да го подкара с шутове към полицията ! Е , после може да го пуснат и да му се извинят даже.
489
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
- Г-н Райдовски, през последните дни много наблюдатели започнаха да твърдят, че България се превръща в полицейска държава. И вие ли смятате така?- Каква полицейска държава?! Всеки ден вашите колеги вадят случаи на корупция и далавери. У нас не се случва нищо друго. Всяка държава по света, която уважава себе си, има силна полицейска машина. Не го казвам, защото съм работил това, а защото такива са даденостите. Другото е анархия. Не, че в другите страни не се краде, но там има закони и когато крадеш, те удрят през пръстите.- И у нас в момента се случва такива неща.- Случват се, но сега. Но онзи ден пропищяха, че се давали повече пари за МВР, отколкото за култура. Само че за да има пари за културата, трябва да има сериозно вътрешно министерство. Единственото министерство, което върши някаква работа в момента, макар и не чак толкова ефективно, е МВР. Обачемоят кумир Кънчо Стойчев нададе вой, че се давали пари за подслушване- и че България била полицейска държава. България не е полицейска държава, макар че с такива крадливи хора като нас би трябвало да бъде.
488
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Що мълчиш е ? Или то не е като да казваш колко велики неща правиш - магистрали. А в същото време народа загива ама то това ви е плана да изтрепете по легален начин старите хора, че да не им плащате пенсии. Чудя се какво правите с толкова много пари? То вече се обезсмисля живота ви... скоро и няма да ви става.. ама то с виагра вече и много рисковано.
487
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сутринта го гледах този и какво да разбера.Има нашия 4 апартамента през 2008 , когато е зам кмет в общината, в този момент решава да си купи още 2 апартамента , в които няма намерение да живее, защото нали има вече 4 и логично взима и два гаража. Според него ги изплаща с по 900 лв на месец 30 год. ( тоест това е около половината му заплата към този момент) и аз почвам да се чудя дали ако имах 4 апартамента щях да се заробя да купя още 2 с 2 гаража? А и 900 лв на месец за 30 години е около 70000 евро а това дали е = 2 апартамента с 2 гаража в Изток??????? И ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ ПОЧВАТ ДА ПРЕКАЛЯВАТ И ТОЯ И ББ С МИЛИАРДЕРКАТА СИ ЛЮБОВНИЦА
486
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цветанов като плюе по комунистите защо не върне на държавата апартаментите наследени от родителите му и придобити от тях с разрешението на БКП. Цветанов е долен *** и алчен мошеник като Бойко Борисов, който ще се опита да открадне поне още 5 апартаменти на ниски цени в София, докато е на държавен пост. Чистата печалба от спекулата с апартаментите ще е най-малко 500 хиляди лева.
485
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
под мъдрото ръководство на Вожда живота в абсурдистан от ден на ден става все по-непоносимо хубав. толкова е безпределно прекрасен, че на някои почва сериозно не им понася - едни умират, други емигрират. а иде зима и ще стане още по-хубаво.
484
1
 
10
 
! Отговори
ВЕСЕЛИН АНДРЕЕВ преди 13 години
НЕ ЧОВЕК ,А ЖЕЛЯЗО
483
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скандален обир е извършен от митнически склад на летище София тази нощ. Откраднати са над 340 кг злато, 20 кг сребро и 1 кг платина, конфискувани при акцията на МВР "Леярите". Ценните метали са съхранявани в склад на Терминал 1 на столичното летище, съобщи БНТ.Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че по неизяснени засега причини СОТ-охраната на склада е била изключена.Нашата полиция ги пази
482
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ко да коментира съдът...как може целия свят да му ...задните части (да не говорим че какъв банкет се дигна за ония машини за пари...суматии народ дойде ..) и аз да съм ко да кажа за Доган - ми експерт ..няма конфликти........или пък ония дето похищават...значи намерили днк в къщата на 1 от похитените лица,суматии показания какво ли не и ко стана...не че МВР е супер ама съдът....ми иде с камъни да ги линчувам тия там
481
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Довиждане, г-н бивш Премиер!
480
2
 
11
 
! Отговори
АСИ преди 13 години
ЕМИ ЩЕ МЪЛЧИ БОКО ,КАКВО ДА КАЖЕ ,КАТО ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ.