МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект

Цветанов потвърди, че президентът е гръб на Октопода
Обновена: 28 окт 2010 10:39 | 28 окт 2010 10:39,
250
МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Цветан Цветанов смята, че обвиненията срещу него в последно време са в резултат на щетите, които МВР нанася на организираната престъпност.

"На никой не му е приятно – и на тези, които са засегнати по „Наглите”, и по „Октопода”, и по „Килърите”, по всички останали престъпления с финансови злоупотреби с ДДС и с контрабандите", коментира вътрешният министър атаките срещу него, че използва МВР за лични цели.

Според него сега МВР нанася щети на организираната престъпност, която досега е генерирала сериозен финансов ресурс и е укрепвала през тези 20 години със сериозно влияние във всички структури на държавата.

"Когато всички се чудим как да връзваме двата края и фалираха банките, вие виждате как са се разпределяли таксиметрови фирми и как лично президентът Първанов е поемал ангажимента, за да осигури такъв бизнес.

Още по темата

И подкрепата е в това, че Първанов се покриваше и не вземаше никакво отношение, може би е съсредоточен не толкова по оценката на това, което прави МВР по „Килърите” и „Октопода” и по „Наглите”, а по неговия политически проект, който може би ще стартира скоро", добави вътрешният министър.

Според него е жалко, че журналисти с опит не са разбрали досега, че Първанов е политическият гръб на Алексей Петров.

Цветанов изрази предположение, че атаките срещу него и измислените сценарии ще продължат. 

"Надявам се, че тази битка ще е трудна, но съм убеден, че държавата е по-силна и ще я преодолеем с подкрепата на обществото", отсече министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
9
 
9
 
! Отговори
НА КОГО Е ПРЕЗИДЕНТ преди 13 години
СЕДЕФФФФЧОФФ ПРЪДНАРОВ Е ВРЕДЕН ЗА Б ЪЛГАРИЯ,Я ВИЕ МИ КАЖЕТЕ,КАКВО Е СВЪРШИЛ ЗА 2 -ВА МАНДАТА ГИОРЧО СЕДЕФФФФЧООФ ПЪРВАНОВ.ТОЗИ ЧОВЕК Е В ОСНОВАТА НА ТРОИНАТА КРАДЛИВА КОАЛИЦИЯ,КОЯТО ДОВЪРШИ БЪЛГАРИЯ И Я ТУРЦИЗИРА ТАКА,ЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ,АКО БОИКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ПАДНАТ ОТ ВЛАСТ,МИЛИ И *** БЪЛГАРИ ГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЕР-геи ДОГАНОГЛУ РЗСЯНИ ПЕДЕРУНГЕЛА И ИСТИНСКИЯ ОКТОПОД СЕДЕФФФФФ ГОЦЕ .ПРЕДАТЕЛ НА РОД И РОДИНА.ХАК ИМ Е НА ТЕЗИ ПО СЕЛАТА ДЕТО *** ГИ ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ,ЗАЩОТО ГЛАСУ
214
5
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 13 години
Няколко отрочета на ДС-комунистите въртят този сайт и създават впечатление че повечето читатели сме комунисти. Информацията също се събира и анализира. Генерират се идеи как да се върнат на власт и тн. и тн. Така че от мен сбогом - повече няма да влезна тук.А на Гоце да му кажа че нито руснаците нито американците го уважават, а турците не могат да му помогнат. А в България хората не могат да го гледат.
213
3
 
0
 
! Отговори
ако може преди 13 години
ЗАЩО ТАМ ПО-ДОБРЕ ПРИ ЖЕНАТИ,А АКО ЦВЕТАНОВ НЕ ЖЕЛАЕ,АЗ МОГА ДА СВЪРША ТАЗИ РАБОТА ТАКА ЧЕ КАТО Я ОБЛАДАВАМ ЩЕ РЕВЕ КАТО КЕНАНСКАТА МЕЧКА,АНЪДЪНМА.
212
1
 
6
 
! Отговори
Юрист : преди 13 години
Е как така се пита - "откъде са ти парите или апартаментите" ? Това е забранено в нормалните страни ! Такъв въпрос може да зададе само съдебен или следствен орган.
211
6
 
12
 
! Отговори
JB преди 13 години
г-н Цветанов, ако имате нужната етика бихте знаели че плюете срещу българският президент.....Срамота е!
210
0
 
2
 
! Отговори
Бай Танас преди 13 години
И кво излиза сега колега "мислещ" целото семейство барабар с дечинцата-4 човека са на по над 80 години щом за един партМент се събира 40 годинкиПенсйонери са сичките,мани щелото КЕЧ:)))))
209
9
 
13
 
! Отговори
хихо преди 13 години
Цецо сбогом ! Бегай при Борисова !
208
8
 
12
 
! Отговори
Цоцко преди 13 години
Цветанов ,Тия врели некипели за охтоподи, заговори, ги говори на баба си може да ти повярва. Кажи си честно кой ти даде тия рушвети та да разбогатееш толкова скоромтно. Каква далавера извъртях те сБоцко и как делите маните ?
207
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно Герб се показа че клон на Мултигруп.А Цецо консултанта както и да суче трябва да даде отчет откъде са му парите.
206
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Понеже тука сте голтаци и неудачници за кебапче и бира тракате по цял ден идиотщини и само хабите тока.
205
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Крадеца се стреми да отклони оганя от себе си.Нема как Цецо че си крал крал си .
204
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако някой краде има си - съдебен орган. Така да се обвинява само кой какво има, прилича на носталгия по бсп - най крадливите стопани. По крадливи няма.
203
1
 
2
 
! Отговори
тото преди 13 години
То така и аз като няма какво смислено да кажа, наблягам на грамотноста на опонентите. Нека да знаят че са ***, а аз съм умен и им откривам правописните грешки. Нищо, че няма какво друго да кажа. ХАХАХА
202
0
 
2
 
! Отговори
до209 преди 13 години
аз питам бе люнгур, ади не роб и не слуга ***
201
2
 
9
 
! Отговори
Сумиста преди 13 години
Цуци, ти "визуално" виждал ли си Октопода ?
200
9
 
6
 
! Отговори
кой пита ? преди 13 години
Добре го каза Цветанов ! Че кой иска да го управлява бсп и техните проекти ?И не ни занимавайте с намеци за апартаменти. Ако някой пита друг - какво имаш, трябва да получи отговора - кой пита ?КОЙ ПИТА ?
199
3
 
10
 
! Отговори
николов-стойков преди 13 години
то и на сънът на Гоце седефчов си купи незнайно как като студент МЕЗОНЕТ 250 квадрата>.....пък едни син на шофьор на УБО да не си купи 7;)))
198
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама говорете за имотите на ЦЦ уважаеми социалисти. Как може такова нещо? Как? Преди 1989 ако някой безпартиен имаше два имота, единия му се взимаше - колко справедливо! Ако имаше повече от две стаи в едната настаняваха пролетарии.Ама ЦЦ е имал 9 декара гори - значи е в дървената мафия. Как сте пропуснали?
197
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Долу Герб и БСП партия СКАТ идвааааааа
196
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ама опишете по-подробно тези имоти - 9 имота, на родителите на Цветанов и семйство Цветанови с децатаТези апартаменти само на Цветанов ли са?Защо не се замислите преди да пишете какво е положението в България - всеки Българин има собствено жилище. Тези които живеят в София под наем имат два-три имота на село.Българина винаги е събирал за собствено жилище. На около 40 години средния Българин вече е събрал достатъчно за да си купи жилище.Така че пишете още за "многобройните" имоти.