МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект

Цветанов потвърди, че президентът е гръб на Октопода
Обновена: 28 окт 2010 10:39 | 28 окт 2010 10:39,
250
МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Цветан Цветанов смята, че обвиненията срещу него в последно време са в резултат на щетите, които МВР нанася на организираната престъпност.

"На никой не му е приятно – и на тези, които са засегнати по „Наглите”, и по „Октопода”, и по „Килърите”, по всички останали престъпления с финансови злоупотреби с ДДС и с контрабандите", коментира вътрешният министър атаките срещу него, че използва МВР за лични цели.

Според него сега МВР нанася щети на организираната престъпност, която досега е генерирала сериозен финансов ресурс и е укрепвала през тези 20 години със сериозно влияние във всички структури на държавата.

"Когато всички се чудим как да връзваме двата края и фалираха банките, вие виждате как са се разпределяли таксиметрови фирми и как лично президентът Първанов е поемал ангажимента, за да осигури такъв бизнес.

Още по темата

И подкрепата е в това, че Първанов се покриваше и не вземаше никакво отношение, може би е съсредоточен не толкова по оценката на това, което прави МВР по „Килърите” и „Октопода” и по „Наглите”, а по неговия политически проект, който може би ще стартира скоро", добави вътрешният министър.

Според него е жалко, че журналисти с опит не са разбрали досега, че Първанов е политическият гръб на Алексей Петров.

Цветанов изрази предположение, че атаките срещу него и измислените сценарии ще продължат. 

"Надявам се, че тази битка ще е трудна, но съм убеден, че държавата е по-силна и ще я преодолеем с подкрепата на обществото", отсече министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
5
 
11
 
! Отговори
Николов-стойков преди 13 години
Гоце добре прикри оня ненормалник Филчев дето уби прокурорката ама дай да правим бизнес с машини ,тоя път за 20 милиона евро.....
194
5
 
18
 
! Отговори
Кръстю Пишурка преди 13 години
Хит на политическата мода -класова борба със Октопода!И народът вече взе да свиква - лае пудел, а над него тиква...
193
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"...къща с двор в село Шума 994кв.м..."колко квадрата е къщата?колко квадрата е двора?така ли ви учат в партийката да подменяте информацията?хайде пишете за имотите!как може толкова имоти да има!да ги даде на бедните от бсп, че те имат само по 20 апартамента и то без двор
192
3
 
5
 
! Отговори
Cecko Milev преди 13 години
Na Cecko Krasaveca.Eh, jiveem si 6tastlivo, veselo, krasivo,nadiavahme se na jivota,no pojavi se Oktopoda.Sko4i Cecko da ni brani, da gi vsi4kite toi hvane,no izko4i 4i4o Jane, i zapochna da go brani.Ska4a Cecko,vika, na priiateli raz4ita.no Aleksi se ne dava, zdarvo daval e, napada!!!Iska da se znae ve6to, to stana si gore6to,da se pita i razbira, koi na Cecko go zavira.Kak e vzimal toi pari4ki sladki,kak namestval gi e bez dogadki,kakapartament4eta kupuval i garj4e pazaruval!
191
0
 
0
 
! Отговори
Eти преди 13 години
ами те неговите симпатизанти интересно с какво могат да работят, а и не само те по зле в случая е че и управляващите им кадри са супер некомпетентни
190
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Удобно оправдание. Само че досега МВР, освен киноакции, друго нищо не е свършило - НИТО ЕДИН осъден. И ако за няколко дела може да се цака с коза за корумпуюираните съдии, то след година и половина е време да се направи равносметка как самото МВР върши работата си - дали пък именно полицията не саботира работата на съда, събирайки или негодни доказателства или опорочени такива. И ЗАЩО го прави - не е ли под влиянието на министъра си!А Цветанов още не е дал СМИСЛЕНО обяснение по "компроматите".
189
5
 
17
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Деветте имота на етническия *** Цветанов,който остави *** да смажат главата на българското момче, пред очите на полицаите му,който свали охраната на Шипка, за да угоди на *** Част от тях са МУ подарени от Доган, срещу горните му действия :1. Апартамент от УПИ с идеални част в София, площ 80 кв. м, придобит 2008г. за 89 600 лв. на името на Цветан и Десислава Цветанови; (в кв. Изток)2. Гараж, София, площ 17 кв. м., придобит 2008г., на стойност 19 040 лева, на името на Цветан и Десислава Цветанови; (в кв. Изток)3. Апартамент от УПИ с идеални част в София с площ 113 кв. метра, придобит 2008г. за цена 127 320 лева на името на Цветан и Десислава Цветанови; (в кв. Изток)4. Гараж, София, площ 17 кв. метра, придобит 2008г. на стойност 19 040 лева, на името на Цветан и Десислава Цветанови; (в кв. Изток)5. Апартамент, София - 85 кв. метра, придобит 1991г. цена на придобиване 0 лева, на името на Цветан Цветанов;6. Апартамент София - 68 кв. метра площ, придобит 2007г., на името на Десислава Цветанова, цена на придобиване 0 лева;7. Апартамент София - 63 кв. метра, придобит 2008 г,. на името на Гергана Цветанова, цена на придобиване 0 лева;8. Апартамент София - 66 кв. метра, придобит 1998г., на името на Цветан Цветанов, цена на придобиване 0 лева;9. Къща с двор, село Шума, община Годеч, площ 994 кв. метра, придобита 2008г, на името на Цветан Цветанов, цена на придобиване 0 лева.
188
0
 
8
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
ааа Яне каза в петък- с нотариални актове!!! А на приказки на бивши шефове в Мултигруп не вярвам- по-скоро тая тиква е платила, че само за апартаменти и вили се говори в момента.
187
2
 
2
 
! Отговори
тото преди 13 години
На измишльотината на първанов герба е глава на архар и надпис около нея "Това не е архар и той сам си умря"
186
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хайде драскачи пишете за просторните палати на Цветанов в село Шума, за огромните подземни гаражи и за огромния апартамент в ж.к. Изток. И не забравяйте за панелката в Дианабад и за съседите които пазят неговите милиони в кутии за обувки. Пишете как ДПС са му подарили апартамент и той не им е дал стотинка за това. Хайде пишете!
185
7
 
13
 
! Отговори
СимоДян преди 13 години
Знаете ли какъв е новия герб на ГЕРБ - не знаете , сега ще ви кажаПожарникарски маркуч и полицейска палка кръстосани
184
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ГОЦЕ, ГОЦЕЕЕ, ОБЪРКАЛ СИ ПАК ТРАМВАЯ, "ПИЧ" !!! СМЕШНО Е ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ПРИВЛИЧАНЕТО НА СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ПРАВИЛНО!!! СЛАВИ ТЪРСЕШЕ БОЙКО ДА СИ РАЗДЕЛИ ВЛАСТТА, НО ПОПАДНА НА ТЕБ И ТИ ЩЕ ПРИЕМЕШ ДА РАЗДЕЛИШ ВЛАСТТА С ТОЗИ НЕКАДЪРНИК, КОЙТО ОСВЕН ЗА ЧАЛГА КУПОНИ , ЗА ДРУГО НЕ ГО БИВА!!! НО И ДВАМАТА СЕ ДОПЪЛВАТЕ И ПОЛИТИЧЕСКОТО ШОУ ЩЕ ЗАПОЧНЕ, НО СКОРО ЩЕ СВЪРШИ, КАТО ТРАМВАЯ НА СерГЕЙ-ибрика!!! ВИЖ С АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ПО-БЪРЗО ЩЕ ПОПАДНЕШ В КАПАНА НА МАФИОТИТЕ И ПО-СКОРО ЩЕ СЕ НАМЕРИШ НА МЯСТОТО !
183
8
 
10
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
ДАВАЙ ЦЕЦКО С ТЕБЕ СМЕ НО НЕ Е ЛОШО ДА СИ ПООГЛЕДАШ КЪЩАТА НА МВР-СДВР И ДА ПОДГОНИШ КЪРТИЦИТЕ .КОЙТО СЛУЖАТ НА ОКТОПОДА И СА НАЗНАЧЕНИ ПРЕЗ ТИЯ 0 ГОДИНИ МАКАР И КОРУМПИРАНИ ВЪТРЕШЕН ОТДЕЛ ГИ ТОЛЕРИРА А НА НЯКОЙ ИМЕНАТА ГИ ИМА И ФИГУРИРАТ В ЕВРОПОЛ.ОСОБЕНО АКО СА ОТ ШУМА И РАБОТЯТ В ТЕХНИЧЕСКА СЛУЖБА С ИНИЦИАЛИ СЛ.ВЛАД.СИМ.11 РПУ-03 РПУ-КАТТ СДВР А СЕГА ОТ ТТАМ НАКЪДЕ.ДВУСТАЙНИ ПО НЕОБХОДИМОСТ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА С ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ НА ВТОРИЯ ЕТАЖ ОТ МВР ТИЛ.СРС Е ГОЛА ВОДА-СВОЙ-ЧУЖД НАТО.
182
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нещо РЗС спряха да говорят за имотите на Цветанов. Колко документи щяха да показват и какви компромати.
181
6
 
9
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Нямам изход. Нямам управляващи, крадците и убийците са ненаказани, за да могат бившите агенти на ДС (деца и внуци на агентите на Гешев) да крадат, грабят, убиват, извеждат хора извън страната с цел проституция.Огледайте се внимателно. Няма престъпна група в БГ, в която да няма бивши агенти, както и зад нея да не стоят поне няколко големи комунисти.
180
4
 
25
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Държавата загива и това е едно от последните правителства, които с всички сили съдействат за това. Непрекъснато се увеличава изходящият поток от млади хора. Аз лично съм на възраст, в която трудно се взема такова решение. Преди години имах възможност, но се надявах, че ще живея добре в собствената си страна. Сега правя всичко възможно, за да изкарам децата си навън. Е, няма да имам пенсия, но няма и да я доживея тъй както върви, така че на кой му пука.
179
0
 
18
 
! Отговори
танто за кукуригу преди 13 години
То това в България не е октопод е змей-горянин.Режиш му главата, на нейно място порастват две.Кое ли е тайното оръжие,което може да го унищожи.Кой го храни,откъде се пръкна.Всички се пишат зе негови врагове,а той расте ,но не старее.Питам,но отговор не чакам.А на времето казваха,че Луканов е мафията,после Виденов,Доган,царя.Майка плаче,грамофон свири,а истината хич я няма.
178
1
 
18
 
! Отговори
ATI преди 13 години
Едните и другите са едни и същи маскари и такъв театър ни въртят, а вие *** се карате. Нали сега някой трябва да излезе лош, а след това някой "добър", че да гласувате.Кога най-сетне ще се вдигнем и ще ги избием тези ***, братя ?!
177
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Желая ти успех след като използваш летище София:)Всеки сам избира пътя си!
176
1
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Напълно споделям! Интересното е, че всички гъзоблизци, дори и в кофите за *** да са принудени да бъркат,пак ще продължават да се провъзнасят за партията мила! Те са със заучени клишета и нищо смислено не казват, както е безмислена и политиката в момента!