МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект

Цветанов потвърди, че президентът е гръб на Октопода
Обновена: 28 окт 2010 10:39 | 28 окт 2010 10:39,
250
МВР шефът: Първанов си гледа политическия проект
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Цветан Цветанов смята, че обвиненията срещу него в последно време са в резултат на щетите, които МВР нанася на организираната престъпност.

"На никой не му е приятно – и на тези, които са засегнати по „Наглите”, и по „Октопода”, и по „Килърите”, по всички останали престъпления с финансови злоупотреби с ДДС и с контрабандите", коментира вътрешният министър атаките срещу него, че използва МВР за лични цели.

Според него сега МВР нанася щети на организираната престъпност, която досега е генерирала сериозен финансов ресурс и е укрепвала през тези 20 години със сериозно влияние във всички структури на държавата.

"Когато всички се чудим как да връзваме двата края и фалираха банките, вие виждате как са се разпределяли таксиметрови фирми и как лично президентът Първанов е поемал ангажимента, за да осигури такъв бизнес.

Още по темата

И подкрепата е в това, че Първанов се покриваше и не вземаше никакво отношение, може би е съсредоточен не толкова по оценката на това, което прави МВР по „Килърите” и „Октопода” и по „Наглите”, а по неговия политически проект, който може би ще стартира скоро", добави вътрешният министър.

Според него е жалко, че журналисти с опит не са разбрали досега, че Първанов е политическият гръб на Алексей Петров.

Цветанов изрази предположение, че атаките срещу него и измислените сценарии ще продължат. 

"Надявам се, че тази битка ще е трудна, но съм убеден, че държавата е по-силна и ще я преодолеем с подкрепата на обществото", отсече министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
7
 
21
 
! Отговори
нагъл преди 13 години
Тоз наглец,защо не застане пред новите си имоти и да каже същото.Та другарю Цветанов,бихте ли ми посочили щетите,които понесе организираната престъпност-може би аз съм с розови очила и не съм видял кога Румен Гайтански е слезнал от Богатито си и се е качил на 18годишен пълнолетен автомобил,като моя,Васил Божков и Ковачки са се наредили на борсата за безработни,Славчо Христов е емигрирал в Северна Корея,б.б. е национализирал гаража на Надка,...........
174
10
 
6
 
! Отговори
dedo преди 13 години
177, държавата загива и това е едно от последните правителсва, които все още могат да направят нещо. След 20 г. ще е избягала от България почти цялата работна сила - най-важното богатство на държавата. Ще е избягала заради мекушавото управление и ненаказаността, на овладяването на една държава от мафията. И когато това стане, с неграмотни ***, които искат помощи, за вас пенсии няма да има (те ще са ви изклали, докато ви грабят).А аз скоро ще ползвам летище София...
173
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не само битката, тя и Калинчето Илиева беше трудна... Обаче гепи милионите и излезе в майчинство...
172
17
 
9
 
! Отговори
Избирател преди 13 години
Гоце, гоце!! Тежко е. Вчера Командира каза , че си до главата на октопода, днес Цветанов, че си гърба на октопода,а пък един мултак, че си главата на октопода.Много ти се насъбра.Аз вярвам на мултака.Вие форумци на кого вярвате?
171
19
 
7
 
! Отговори
обективен преди 13 години
типично по комунистически - да оплюем другите, а да не гледаме себе си :)Ама колкото и да плюете по ГЕРБ - вие сте бита карта :) Отделно, че сте и *** *** червени маймунски *** в продължение на години - щом като ви се лижат още - гласувайте за Гоце... Прилича ви :D
170
3
 
14
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Това вече е много тъпо, "герой от криминалния преход и бивш вице-президент на Мултигруп, казал-"Първанов е гръб на октопода" и вувузелката се обади. Сериозни източници ползва господина. Императорът на Франция Наполеон Бонапарт е казал- една държава е силна и населението й живее добре, ако има умни и решителни политици." А щастливи ли сме ние?
169
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много си отчаян вече:)Няма аргументи, има патрони:)) Мечтаем за Северна Корея,а!Е! Нема страшно!
168
12
 
13
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Г-н министър, не бива да очаквате внуците и правнуците на агентите на Гешев да пуснат лесно властта. Те са на всеки километър и лечението е само по 2 патрона в главата. Всъщност това е продължение на политиката на първия ни цар Борис I за предателите боили. За съжаление в момента раковите образувания са много, но все създавани от същите тези агенти за овладяване на държавата. Трябва да сте с желязна ръка, иначе няма да направите нищо, те ще си останат в същите схеми, които са и сега.
167
6
 
3
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Надявам се, че тази битка ще е трудна и съм убеден, че нищо няма да излезе.
166
11
 
18
 
! Отговори
Х преди 13 години
Каква ирония! Нивото на държавата се определя от ББ и ЦЦ. Но този факт е комедийната част. Трагедийната част е факта, че боклукчийницата България се превърна и в ибрикчийница. Много кандидати за *** на пожарникарски *** и мъркучи, брей! Стана ясно, че в страната има криза по всички линии, само не и по линия на ***. Ами като сте се научили да пишете, поне да се бяхте научили да мислите, *** скапани. *** апологетиката на наглата простотия! Без извинение!
165
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И въпреки твойте "ФАКТИ"" ще си гласувам за него:) А ти ги редуцирай малко,защото издавата непознаване на материята!Защото аз мога да кажа,че ББ остави над 190 неразкрити убийства, да не би да ги е извършил той! Хайде върви гледай сега с влажен поглед портрета на вожда!
164
6
 
13
 
! Отговори
Фармацевт преди 13 години
Ако имате запек, използвайте дуфалак /duphlac/ или - още по-добре - слушайте Цв.Цв. Веднага запекът ви ще премине към диария...
163
2
 
8
 
! Отговори
Контра - Атака преди 13 години
Добавка ...Той и Алексей май е помаче от ТетевенскоАбе ни един българин не допускат нагореОт преди 10 Ноември съществува таен анти-български филтър, съставен главно от *** и евреиВсеки на който 3 поколения назад, родословието му е чисто българско (тоест няма смесени бракове) се вкарва в таен забранителен списък, и не го допускат до власта
162
6
 
12
 
! Отговори
Смок преди 13 години
Ц Ц защо не си гледа престъпниците, да ги вкарва в затвора с ясни мотиви за престъпленията им.А не същите да са на свобода, да тормозят БЪЛГАРИТЕ.Случка - преди 40 дни откраднаха кола от паркинг. Същата/вече крадена/ не е спряла на полицейска палка. Търсят собственика за глоба, а не кой кара колата.Имат мобилни връзки, автомобили, мотори, но нямат желание да гонят престъпника.Това са хората на Ц Ц. Прехвърлят возилата в странство срещу солидни суми.Хората на Ц Ц и Бат ви Бойсо с Дянковия хал.
161
3
 
11
 
! Отговори
Борисов преди 13 години
Цветанов, спри се бе, Човек ... Аз се надявах поне за Главен секретар да ме вземат, а ти оплеска всичко ...
160
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе братлета не можахте ли нещо по-умно да измислите за да окаляте Цветанов?Вие с някакви гаражи и къщи в обезлюдени села се занимавате.Ето ви идеи - агент на ДС; агент на ЦРУ; доносник; гей; прелюбодеец; фашис;, като малък е убивал кучета и котки; Ех ех, до кога ще ви уча?
159
4
 
3
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Аз изброих ФАКТИ :) Ако не ти харесват ФАКТИТЕ - защо тогава харесваш Гоце се питам аз ? :)))
158
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не само, че не могат да работят с компютър, но предимно имат шофьорски книжки и могат да вдигат много тежко:)
157
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
всички подкрепят ГЕРБ, Българите ги подкрепят , Европа ги подкрепя.. защо според вас никой не ходи на срещи с Първанов и Яне Янев
156
4
 
10
 
! Отговори
Мефистофел преди 13 години
На този Бойко не му ли забрани да говори за Президента.