С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов

Плевенският шоумен отрече да участва в президентския проект
Обновена: 28 окт 2010 18:54 | 28 окт 2010 18:54,
221
С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов
Снимка: Булфото

До всички медии – така започва писмото на Слави Трифонов, в което той отрича участието си в бъдещия президентски проект.

В някои медии се появиха информации, че на 11 ноември президентът Георги Първанов ще обяви новия си политически проект. В тези информации беше намесено и името ми като човек, който ще подкрепи и дори ще се включи в този политически проект. Искам категорично да заявя, че това е лъжа, отсича плевенският шоумен.

Никога не съм бил обвързан с нито една политическа партия, с нито един политик и смятам подобни инсинуации за долнопробни нечистоплътни клевети, пише Трифонов.

Моето мнение е, че настоящата българската политическа система е порочна и на този етап не виждам смисъл от мое участие в нея. Бъдете сигурни, че ако някога реша да влизам в политиката, ще ви уведомя лично, а не чрез съмнителни слухове в съмнителни медии, завършва писмото си Трифонов.

В четвъртък сайтът Mediapool съобщи, че се обмисля начин, по който към новото президентско движение да се привлече и шоуменът Слави Трифонов. Така той щял да присъедини и млади хора, които да оформят и "младежкото крило" във формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: Георги Първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво 110, и аз мисля като теб.
106
1
 
0
 
! Отговори
№121 преди 13 години
Най вероятно така ще стане
105
1
 
8
 
! Отговори
мемед преди 13 години
Как все *** се намират бе Много комплекси има за избиване Куклата на конци ГОЦЕ и плевенския плешив ерген
104
3
 
14
 
! Отговори
шоумен преди 13 години
Тоя *** най големият му комплекс е че всички от неговото шоу са по грамотни от него,па Годжи е три стъпала над него,Борето Солтарийски,пък за музикантите нема какво да говорим,ей това му е най големия проблем и с него сам самичък ще си умре.
103
2
 
7
 
! Отговори
13 преди 13 години
Хубаво, само да не стане като в оная реклама "първо малко не, не, не, после да, да, да"
102
8
 
2
 
! Отговори
be q be преди 13 години
TETKA MARA - О, да, ще вземем предвид мнението на човек, който пише `инЪче`. Все компетентни и успели хора плюят Слави, хаха! По-добре гледай гномите по Нова, по ще ти отива
101
5
 
25
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 13 години
СЛАВИ ТРИФОНОВ е гъзолизец на всички властимащи, макар че в ефир се прави на бунтар. Но това е за рейтинг. Гледа си бизнеса човека, инъче как ще издаяни.
100
4
 
18
 
! Отговори
GB преди 13 години
Не участва!!! Жалко! Такъв силен ***, пък извън битката. Жалко!
99
3
 
16
 
! Отговори
Гешев преди 13 години
Слави Трифонов е типичен тиранин-с голямо самомнение,но природно ***,с чувство,че е месия-но има някакво влияние само благодарение на това,че свети с отразена светлина и въобще властта му се дължи на пари,не на лични качества-това обяснява и защо още е ерген,много още може да се каже,но заслужава ли си въобще труда ...
98
4
 
20
 
! Отговори
homer simpson преди 13 години
слави и малади хора....ха ха...само баба ми го гледа.
97
3
 
4
 
! Отговори
agu aga преди 13 години
Saif MehmeD Radja Pehliwan po izwesten kato- Slavi ne mu li doide akyla za tolkowa godini prostotiq koqto bylwashe za shtqlo i neshtqlo?????/
96
4
 
6
 
! Отговори
. преди 13 години
a vsyaka vecher pluesh po borisov . pravitelstvoto na gerb.
95
2
 
30
 
! Отговори
тото преди 13 години
Ако го гледам и не ми харесва, ще си го кажа, вярвай ми. Но НЕ го гледам. Има Дискавърита, ПРО7, Евроспорт и т.н., които гледам, когато искам да се разтоваря. Слави много отдавна е спрял да бъде "човек от народа", така че той не ми е критерий за абсолютно нищо. И това е откакто на центъра на Плевен го засякохме с компания и едно момиче му поиска автограф. Славчо отговори, че това струва пари. До тука беше.
94
2
 
1
 
! Отговори
поипои преди 13 години
Мерси, ще го имам впредвид.
93
14
 
3
 
! Отговори
Manuelche преди 13 години
Цяла България е така - това не гледам, онова не гледам, третото го гледам отчасти, четвъртото само по сайтове. Ноу комент каква лъжа е това.Колкото до актьорите - това са актьорите от "Шоуто на Слави". Те са там. В това предаване. С това име. Което е на Слави. Не знам как по-елементарно да го раздробя, за да се схване идеално от всички...А дали премиер ще е Слави или Бойко в момента е абсолютно все таз.
92
4
 
14
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Туйй,Славито не остана ли бежанец в Америката.Аз мислех,че са го харесалии няма да го...пуснат,братята хамериканци;явно са...еволюирали и са надскочили много над ...Ентелигентното шоу на Славий и ако...остане,требе да мете улиците.
91
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само ако юе пишеш против комунистите ще ти кажа :)))) Пишеш си в Notepad каквото имаш да казваш и после о ттам направо paste в коментарите и става. Ако е от нета, само copy/paste направо тук :)))
90
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"...Никога не съм бил обвързан с нито една политическа партия, с нито един политик и смятам подобни инсинуации за долнопробни нечистоплътни клевети, пише Трифонов.Моето мнение е, че настоящата българската политическа система е порочна..."Браво на бате Слави. Не за такава България и такива политици е бил през 89-та пред парламента. Никои които познавам не е бил там заради такива.
89
2
 
8
 
! Отговори
поипои преди 13 години
Абе ще ме светнеш ли, как ги пишете тия дълги постинги... Щото и аз имам доста факти и въпроси, на които Гоце, станишев, доган и прочее искам да отговорят?
88
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко е пълноценен живота на Слави си личи по скапания му вид, вечно отегчената и сърдита физиономия и монотонния глас с които боботи откраднатите от чужди ШОА смешки. А след като на накой от на шоу бизнеса не му пука какво мисли публиката за него, това означава само едно - че доходите му не са от съвсем друго място.