С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов

Плевенският шоумен отрече да участва в президентския проект
Обновена: 28 окт 2010 18:54 | 28 окт 2010 18:54,
221
С Първанов? Не, не, не! – тръби Слави Трифонов
Снимка: Булфото

До всички медии – така започва писмото на Слави Трифонов, в което той отрича участието си в бъдещия президентски проект.

В някои медии се появиха информации, че на 11 ноември президентът Георги Първанов ще обяви новия си политически проект. В тези информации беше намесено и името ми като човек, който ще подкрепи и дори ще се включи в този политически проект. Искам категорично да заявя, че това е лъжа, отсича плевенският шоумен.

Никога не съм бил обвързан с нито една политическа партия, с нито един политик и смятам подобни инсинуации за долнопробни нечистоплътни клевети, пише Трифонов.

Моето мнение е, че настоящата българската политическа система е порочна и на този етап не виждам смисъл от мое участие в нея. Бъдете сигурни, че ако някога реша да влизам в политиката, ще ви уведомя лично, а не чрез съмнителни слухове в съмнителни медии, завършва писмото си Трифонов.

В четвъртък сайтът Mediapool съобщи, че се обмисля начин, по който към новото президентско движение да се привлече и шоуменът Слави Трифонов. Така той щял да присъедини и млади хора, които да оформят и "младежкото крило" във формацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: георги първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
EH 4E POKLONA AMAA ,LEKOS KRYSTA MOM4E
6
5
 
59
 
! Отговори
Хитрец е той ! преди 13 години
Славчо е хитър, няма да си "гръмне патрона" така лесно. Иначе, че е ловното куче на Гоце е ясно на всички :) Жалко човече !Нали знаете вица:Коя е най-кратката книга? Казва се: "Какво не би направил Слави за пари?" и съдържа един бял лист :)
5
3
 
25
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Ще се включи разбира се, то нямакой друг да иска да кани Гоце.
4
6
 
11
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
ot kade snae6 4e mu e otkazal
3
4
 
43
 
! Отговори
Rainbow преди 13 години
Жалък опит за БСП
2
10
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дреме ми за теб Трифонов,мишката такава,то е лесно в ефир да плюеш по политиците,хвани се щом сте такива многознайковци!
1
3
 
59
 
! Отговори
Kotse преди 13 години
И Първанов му е отказал 50%.