АБВ-то на Първанов

Днес излизат наяве някои от участниците в политическия проект
Обновена: 29 окт 2010 07:02 | 29 окт 2010 07:01,
355
АБВ-то на Първанов
Снимка: БГНЕС

Новият политически проект на президента Георги Първанов ще се нарича АБВ –  "Алтернатива за българско Възраждане", съобщава вестник "Труд".

Вероятно още днес, макар и неформално, наяве ще бъдат извадени и основните лица, които ще участват в него.

Става въпрос дискусията "Стратегически приоритети на българската икономика в контекста на стратегия "Европа 2020", организирана по инициатива на Първанов. Тя ще се проведе в НДК и за участие са поканени кметове, общинари, неправителствени организации, работодателски съюзи, учени и експерти.

Според "Труд" вицепремиерът Симеон Дянков вече е скроил номер на президента като "открадна" знакови лица от икономическия форум. По същото време той свиква тристранка за пенсионните фондове.

Още по темата

По непотвърдена информация новият проект ще бъде официално обявен следващия месец.

Според слухове Първанов е избрал 11 ноември – преди 9 години на тази дата той изненадващо поведе пред Петър Стоянов на първия тур на президентските избори.

Същевременно в четвъртък Стефан Данаилов потвърди, че е водил разговори с държавния глава относно политическия проект.

Той не пожела да съобщи конкретна информация, но бе категоричен, че Първанов няма да създава партия, а политически проект.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още по темата: Георги Първанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
1
 
2
 
! Отговори
. преди 13 години
Гоце! Не е млад!
193
11
 
3
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
Ей,голяма злоба ,голямо чудо.И това са били българи.Срамота е бе .Гоце бил избран с гласовете на турци и ***.. Каква стана тя ? 2.7 млн.гласували за Първанов от горните малцинства и те имат най -малко 5.3млн.деца това прави общо 8млн.Това значи ,че в България не живеят хора от българския етнос...Аз съм един средностатистически българин и се срамувам като чета хулите и псувните срещу политиците ни.Това са хули и псувни срещу България.Ако не го разбирате -жалко.
192
0
 
6
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
Проектите не се ядат, с тях мнозинството мизерстващи българи не могат нито да си платят сметките, нито да нахрянят и изучат децата си! За разлика от създателите на всевъзможни партии и проекти, които живеят като петролни шейхове, изучиха децата си по чужбина, запасиха се с по няколко имота и построиха за себе си...преди комунизма, а сега демокрацията с всичките й блага, докато за народа останаха само задължения и напразни надежди, че с трудови доходи може да оцелее в Родината си! ОТВРАЩАВАМЕ СЕ ГОСПОДА ОТ ПОРЕДНИТЕ ВИ ИЗМИШЛЬОТИНИ! МАЛКО ДОСТОЙНСТВО И СЕБЕУВАЖЕНИЕ НЯМА ДА ВИ Е ИЗЛИШНО, ЗАЩОТО ЗА ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИИН НЕ СТЕ ИЗЛИЗАЛИ ОТ ВЛАСТТА И ТОЧНО ТОВА НЕ ВИ ДАВА МОРАЛНО ПРАВО ДА НАРИЧАТЕ СЕБЕ СИ АЛТЕРНАТИВА!
191
3
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
АБВ= Абсолютно Болни Вампири
190
3
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Само България и в Русия има президенти ченгета. Какво искате от Гоце, толкова може, най-добре е да потъне в забрава.Да не ни занимава с глупостите си.А това което прави има смисъл, ще видим всичките *** около него кои сал
189
2
 
9
 
! Отговори
ор преди 13 години
Гениално! От пръдня- боя и от въздух-кули прави, само великият проектант/архитект Първанов/! Той е тяхната опора, той е тяхната,на ***, висота! Ама, честно казано, на две магарета сеното не може да раздели, камо ли сергия на "Женския пазар" да управлява!
188
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама вие видяхте ли ББ как влезе в Бруксел като бай *** с дъвка и пъка в доба на панталона сакаш отива на мегдана в банкя Селянина си е селянин навсякаде Добре го показаха телевизиите да си видим Министър Председателя и чакаи да каже нешо умно Българино
187
7
 
16
 
! Отговори
1 преди 13 години
ДРУГАРЮ ПЪРВАНОВ, НОВ ПУБЛИЧЕН ДОМ СЪС СТАРИ *** НЕ СЕ ПРАВИ !!!ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ ВСИЧКО НАЙ - ЛОШО !!!
186
6
 
18
 
! Отговори
mind twist преди 13 години
Първанов отрече да има политически проект, а ето че вече е реалност. Гоцето от месеци обикаля българия, неговата предизборна агитация е вече започнала със средства от бюджета на държавен глава.
185
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
abv.bg LOL - смех на колела .....
184
5
 
20
 
! Отговори
TPE3BEH преди 13 години
С гласовете на всичките престъпници в страната и тяхното обкръжение, купените *** гласове и тук там някоя червена бабка с носталгия за миналото, пърдянов може да събере 7-8%. И Бйе Сйе Пйее-то толкова и хоп - коалицийка в парламента.
183
4
 
19
 
! Отговори
обективен преди 13 години
Закривайте държавата, пускайте водата и да се махаме от нея... Щом тоя ни е президент - за каква държава говорим...
182
0
 
4
 
! Отговори
до 243 преди 13 години
Хахахахаахах
181
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ne e mlad
180
2
 
15
 
! Отговори
za 223 преди 13 години
Goceto ne beshe li mlad miliarder ?
179
4
 
28
 
! Отговори
Знаещ преди 13 години
Стотици примери за пълзящата Гоцевизация в България могат да бъдат дадени . Ето ви само един - назначи два мандата за шеф на БНТ номенклатурата от стария комунистически клан Пръмови - Уляна, и БНТ е пред фалит с над 30 милиона лева дефицит. Навсякъде, където агент Гоце се е намесил, цари грабеж, поквара и безнаказаност!
178
0
 
5
 
! Отговори
gucci mane преди 13 години
stom i Kassabov she se zaburkva, stava strashno!!!
177
24
 
5
 
! Отговори
АХМАК - 007 преди 13 години
При такова некадърно управление на ГЕРБ, политическият проект на Г. Първанов е обречен на сигурен успех.
176
1
 
29
 
! Отговори
ало ало преди 13 години
Гн- агент-президент - от лай.но торта не може да се направи, колкото и сметана да се слага.
175
2
 
16
 
! Отговори
Ugrijen преди 13 години
Джокер медия и Руското посолство имат удоволствието да ви представят за ПОРЕДЕН път на Българска Колониална сцена новата ПЕДОФИЛСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА Баш Педофила и Агент на ДС Гоце Триперо Ага.Медийни партньори на събитието ще бъдатПлевенската Аграрно Славянска телевизия Би-Ти-Ви собственосто на Ченгето от УБО Красимир ГерговРуското комувнистическа Дарик радио собственост на Агента от ДС Радосвет РадевНо вниманието на ГДБОП: Събитието е под охраната на Червената Армия