Костов: Да, преподавах политикономия. Не съм гузен

В това няма нищо лошо, смята лидерът на ДСБ
19 ное 2010 23:50,
419
Костов: Да, преподавах политикономия. Не съм гузен
Снимка: БГНЕС

Аз съм преподавал политикономия. Изключително уважавана наука. Това е приложна икономика за управление на страната. Това са конкретни политики. Учебниците по политикономия учат как се правят реформи. 

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в интервю пред БНТ.

Става въпрос за това как се управлява страната, тоест – как се променят икономиките, за да се постигат определени политически цели. В това няма нищо лошо. Аз не съм гузен в този смисъл, изтъкна Костов.

Лидерът на ДСБ коментира и проблемите в актуалния политически живот: 

Подкрепихме правителството, когато се създаваше, заради неговата програма. В програмата имаше антикризисни мерки - много силна и стабилна антикризисна програма и заслужаваше да бъде подкрепена, посочи Костов.

С времето, колкото повече от обещанията бяха изоставяни и колкото по-често бяха подменяни антикризисните програми, колкото повече ГЕРБ се отклонява от заявените политики, толкова повече политики на ГЕРБ ще започнат да губят подкрепи от страна на Синята коалиция, посочи бившият премиер. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
4
 
9
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Нараства броя на примитимните и първосигнални индивиди като теб. Управлението чрез насилие е харпактерно за безсилните интелектуално държавници. Няма положителен пример за добро управление чрез диктатура. Призивите за саморазправа са част от комунистическото ти възпитание. Като капак на умствената ти импотентност са *** фрази, че Костов бил унищожил всичко. Костов и неговият екип ни извадиха от калта в която ни натириха министрите на Виденов. Безумци като теб не заслужават повече внимание.
334
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да костове ие *** - с това съм съгласен
333
17
 
10
 
! Отговори
Комунистчето Костов преди 13 години
Костов винаги е бил съпричастен на комунизма. За това и ДСБ се сържат като комунисти. Вожда е Костов, последователите мислят както мисли Костов.Спокойно Костов, няма да ти се наложи да управляваш вече, няма да влезеш повече в парламента. Пробвай се в БСП там имаш повече шанс -- те ще имат на следващите избори 4- 5 процента -- що не отидеш там воглаве с цялото ДСБ.А дали се срамуваш - такъв гьорсурат като теб никога не може да има срам!
332
13
 
11
 
! Отговори
мая берова преди 13 години
Костов е един политически,икономически,а защо не,имайки се предвид сниката в материала и физиологически ВАМПИР - слуга на Луканов .
331
11
 
7
 
! Отговори
едно мнение преди 13 години
Този на снимката снощи в БНТ ни сравни с евреите в пустинята излизайки от Египет! Не виждам защо ни сравнява с народ който е бил роб на чужда земя и няма своя собствена /земя/ дълги години. Да не говорим, че цялата Библия е с недомлъвки. Мойсей е убиец и не се знае защо точно бяга от Египет! Да ли не е свил и тайните свитъци на жреците? :))) Какво общо имаме българите, та ни дават пример с евреите в пустинята /40г -22г/ Остават още 18 г. според Костов да бродим! :)))
330
4
 
8
 
! Отговори
534 преди 13 години
Голямо блато е българската държава- Правосъдната система е гнила,но дори и на днешна дата руексия резидент Гоце Първанов продължава с назначенията...."Президентът назначи Георги Колев за шеф на ВАС Петък, 19 Ноември 2010......Прокуратурата и Съдебната система са имунната система на обществото и държавата.Но като си помислим,че днешноя гл.прокурор Борис Велчев е назначен от Гоце Първанов,ще предишния Филчев е поръчков прокурор на комунистите, съдии...."от никъде нийде взора надежда не види.."...Красьо Черния-забравихте ли го,агента който от името на НДСВ лобираше и вербуваше съдиии.....днес българскяи народ бере плодовете на мръсотията на царя-ченге Симеон.....
329
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Веселяко,политикономията е наука възникнала и разработена от едни от най-будните умове в Англия и Франция 1-2 века преди възникването на червената ерес наречена комунизъм,която по-късно се превърна в червена чума за народите ,които беше стиснала в клещите си. Думата политика не е само това ,което разбират *** като теб. Политика е процесът, при който група хора взимат решения.Решения-правителствени,партийни,икономически,корпоративни,религиозни и други. Но не е толкова важно ,че *** като теб,които не са и виждали учебник по политикономия се опитват да коментират, това което се изучава в него По-лошото е ,че *** като теб са мнозинство ,което може да доведе на власт мадридския айдук,тройната ламя или милиционерската ***.
328
3
 
6
 
! Отговори
DEMO преди 13 години
#360Едва ли някога червената *** като теб освен директни обиди и простотии ще вложи поне малко логика и доблест.
327
4
 
12
 
! Отговори
do Веселин Радославо преди 13 години
Вече 10 години всевъзможни демагози копат и рият да намерят Костовото имане,с целия контрол върху полиция,прокуратура,следствие и съд.Ако е било вярно нещо и за 1/1000 част от това имане не мислите ли ,че досега да са го заковали.Ако беше пооткраднал Костов сигурно щеше да има поне 1 вестник и 1 телевизия ,които да го защитават и да нападат другите. Има малко политици/да не кажа че почти няма/ ,които като Костов живеят в жилището си отпреди 1989,въпреки че е бил министър на финансите и премиер 4 години. Другото са червени митове и легенди !
326
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е тоя *** красавец, така наречения крадлив Мавър разказа играта на България, а хората повярваха че наистина е дошла демокрацията. Тоя *** открадна много повече от 600 милиона-открадна надеждата на хората и стопира ентусиазма им. Тоя със сигурност ще гние в ада.
325
3
 
7
 
! Отговори
DO # 3 6 0 преди 13 години
КОСТОВ НЕ Е ВСЯ И ВСЬО, ЗА ДА ВКАРА ВСИчКИ В "ЦЪРКВАТА" нещата са от ясни по-ясни СЪДЪТ В БЪЛГАРИЯ Е ТОВА КОЕТО ХОРАТА ИСКАТ ДА БЪДЕ, А НЕ КОСТОВ И НАЙ-МАЛКО ТОЙ...След като 'НАРОДА"е готов да изсипва тонове кална, червена помия с ***, върху му...начело със лидерите първанов и борисов, както и че те са впрегнали целият съхранен ДС апарат в тази дейност, за което видяха че се опариха с допускането му до власта при поредното им отегляне за почистване на осрано бельо и кървави ризи и бързо не ,а светкавично взеха допълнителни меркии увеличиха тонажа на помията до ежедневно безпрецедентно и масивно заливане поливане плюване и храчене от всички възможни източници и клоаки - за да неможе ДА УПРАВЛЯВА НИКОГА ПОВЕчЕ НЕСИГУРЕН чОВЕК - та затова се и сформира дебиломутромилционерската формация... ГЕРБ - за да извърши недопускането...и така резултати има не е без хич...доказват го хилядите като теб, включително и тук сега във форумите...
324
6
 
6
 
! Отговори
изпатил от Костов преди 13 години
А не си ли гузен за това, което направи с парите на хората. За това, че Муравей си купи за 3 лева кола, а убиецът на баща ми, който беше осъден да заплати 60000 лева на децата на убития, плати 60 лева заради тъпата ти деноминация. Ти се подигра с жертвите на убийства, затова всеки път, когато ти видя противната физиономия, те проклинам да изпиташ и ти същото!
323
3
 
7
 
! Отговори
SIN преди 13 години
... без да е оригинално мнението ми за цялата кампания против Костов, никога никой не е очаквал тя да бъде друга...НО ХОРТА, КОИТО МРАЗЯТ КОСТОВ НЕИСТОВО И АТАВИСТИчНО, ПОРАДИ ТЕХНИ СИ ПЕРСОНАЛНИ ПРИчИНИ, защо ли не намразят така другите 6 министър-председатели на България от всичките 22 години на промените, ами мразят САМО И ЕДИНСТВЕНО КОСТОВ... Те са: беров , "моля за бога, братя не купувайте", луканов, виденов,...доган, станишев, кобурготски и сегашният управленски плод Бай Бойко ???...
322
6
 
6
 
! Отговори
Веселин Радославов Д преди 13 години
Господин Костов , Вие съсипахте всичко , до което се докоснахте.Наистина е необяснимо,след като нахрачихте българският народ,непосредствено след онези заслужено загубени от партията Ви избори,как изобщо имате наглостта да се предлагате публично по толкова безкруполен начин.Още повече след подкрепата на настоящото сеещо геноцид герберско управление Вашата персона е ПЕРСОНА НОН ГРАТА за всеки етически здрав човек.Вървете по дяволите заедно с ограбеното от вас и съпругата Ви и ни оставете на мира.
321
2
 
5
 
! Отговори
xa преди 13 години
Вярно че" Гаргамел "ви взе Кремиковци, но нали си направихте Белене. Ще има милиарди от ток за Сирия, и разните му там. И всеки ще е доволен. Какво толкова се впрягаш?
320
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
...всички са ПРОТИВ КОСТОВ ДНЕС И ПРЕДИ, самият министър- председател с повод и без повод се стреми да ГО ДОКАЗВА ПРИ ВСЕКИ УДОБЕН И НЕУДОБЕН ПОВОД ПО НЕДВУСМИСЛЕН НАчИН И ЗАВОАЛИРАНИ НАМЕЦИ ИЛИ ПРЕКИ НАПАДКИ, е защо и на какво се дължи това, та да бъде костов призрака на ужасите само при споменаване на буквата "К" и за филчев и за първанов... И за кой ли не пряко или косвено свързан с комуноидните престъпни изстъпления от икономически характер през последните 22 години, какво ли пък остава за пригласящите му атакисти начели с лицето сидеров - но никога конкретно и с доказателства НИКОГА ЗА ДА БЪДЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД СЪДА И НАКАЗАН, та какво ли остава за другите с обвинените, но недоказаните престъпления...
319
5
 
7
 
! Отговори
ицо салфетката преди 13 години
може би защото и той като мене е съгласен, че родата ви трябва да се затрие, защото не е правилно крадеца да вика дръжте крадеца. защото за такива като другаря костов има две много точни определения - предател и к..ва. най-малкото е предал първите, които са го купили - комунистите, а всяко предателство, както знаеш се наказва със смърт. ако все още работи за тях тогава е предал народа си, което само по себе си е най-страшното предателство, от тук нататък ти сам си прави сметката, костов братчет.
318
4
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Не знам защо *** все още не е изтрил откровенно фашисткият ти призив за саморазправа до девето коляно с някого. Пардон, "другарю", призивът ти е комунистически. Сбърках. То няма голяма разлика всъщност. Вие нали така решавате проблемите си, до стената.
317
4
 
8
 
! Отговори
Всичките са маскари преди 13 години
Ти ли, ти ли ЧЕРЕН Петре.....Ти си един от хората превърнали Татковината ни на ***.....Дано нивга не излезете от казана на другия свят, защото тук няма как ше сте милионери до живот....
316
2
 
6
 
! Отговори
съзвездието Орион преди 13 години
а тези дето преподаваха политикономия, много бързо влязоха в ролята на Тано Кариди/Октопод - много актуален филм за тогавашните времена/. Като ни върнат парите господа - другарите и ще поумнеем.