Костов: Да, преподавах политикономия. Не съм гузен

В това няма нищо лошо, смята лидерът на ДСБ
19 ное 2010 23:50,
419
Костов: Да, преподавах политикономия. Не съм гузен
Снимка: БГНЕС

Аз съм преподавал политикономия. Изключително уважавана наука. Това е приложна икономика за управление на страната. Това са конкретни политики. Учебниците по политикономия учат как се правят реформи. 

Това заяви лидерът на ДСБ Иван Костов в интервю пред БНТ.

Става въпрос за това как се управлява страната, тоест – как се променят икономиките, за да се постигат определени политически цели. В това няма нищо лошо. Аз не съм гузен в този смисъл, изтъкна Костов.

Лидерът на ДСБ коментира и проблемите в актуалния политически живот: 

Подкрепихме правителството, когато се създаваше, заради неговата програма. В програмата имаше антикризисни мерки - много силна и стабилна антикризисна програма и заслужаваше да бъде подкрепена, посочи Костов.

С времето, колкото повече от обещанията бяха изоставяни и колкото по-често бяха подменяни антикризисните програми, колкото повече ГЕРБ се отклонява от заявените политики, толкова повече политики на ГЕРБ ще започнат да губят подкрепи от страна на Синята коалиция, посочи бившият премиер. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
315
5
 
10
 
! Отговори
Ицо Салфетката преди 13 години
носи си го на рамо този най-успешен премиер/за този национален предател трябва да има разстрел и не само на него, а нацялото му семейство, за да се унщожи то ва предателско семе/, колко банки затвориха заради него, колко пари загубиха обикновените хора и колко предприятия и фирми съсипаха той и "другарите" му. имаш много поздрави и от сестрите в Либия, като си толкова курназ обещаха лично да те запознаят с Кадаифито
314
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тежко вам книжници и фарисеи, загдето в царството божие не влязохте и на мнозина попречихте да го сторят. политикономията всъщност е днешния икономикс/макро- и микроикономика/, но Другаря Костов да си признае, че не това е преподавал, а всъщност нещо съвсем друго и изродено нямащо нищо общо дори с тогавашната действителност, защото икономиката на комунизма е научно/доктринерско/ учение, просто теория, а въпросния другар още тогава е спомагал да се извърши един чудовищен опит с българския народ
313
3
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 13 години
Много полуживи комунисти има в България. Не вървим на добре. След ББ и СИдеров, по Нова телевизия уж на шега взеха да се обръщат един друг с другарю. като чуят Костов, ортодоксалните комунисти получават ортикария. Трябва всеки ден да се споменава името на този най-успешен Премиер на България.
312
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
марксизъм-ленинизъм, драги е нещо съвсем различно от Политическа икономия. Тия дето четяха марксизъм-ленинизъм бързо се маскираха на политолози и сега ви мътят тъпите тикви
311
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти дали си чел доклада на Ран и Ът, съмнявам се. аман от ***
310
3
 
9
 
! Отговори
брависимо преди 13 години
Преподавател по марксизъм и ленинизъм със съпруга партиен секретар. Брависимо!!!
309
2
 
11
 
! Отговори
Бубето преди 13 години
Костов преподавал политикономия, а Борисов преподавал карате.Мисля се, че политикономията е била доста интелигентно занимание от бойните спортове.
308
1
 
7
 
! Отговори
Яне преди 13 години
Компромат, компромат, ще пишуркам пак и пак ...
307
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако има чума да измори комунистите, тук няма да има просташки коментари.
306
8
 
17
 
! Отговори
Lehr преди 13 години
Учебниците ли бяха криви, Костов ли грешно ги разбра - или прекалено много се кланяше да станем задокеанска губерния - ама това не стана.В учебниците за приватизация с РМД-та ли пише, бе Костов, или как БГА се продава на израелци които управляват телевизионен канал.Корупция имаше ли - ооо, и то каква!Айде да не казвам колко зам-министри поработиха за себе си - а министрите - представям си.И е жалко - Костов умно говори, но по делата съдят! Затова сега сме гербави....
305
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***----с мръсен гаде подъл.не бил гузен.ограби цялата държава с приватизацията,кремиковци,бга балкан.ще дойде и твоето време др.костов.
304
4
 
11
 
! Отговори
Яне преди 13 години
С компромат, компромат, ще освиня някого пак! Компромат, компромат ...
303
3
 
17
 
! Отговори
ахтапод тракторгоцев преди 13 години
БСП/БКП - тялото на Октопода.Филчев е главата на Октопода, Първанов - лицето, а Алексей - юмрукътА Яне и серГЕЙ , двете розови бузки на дупето на ОХтопода
302
12
 
20
 
! Отговори
Ибан КоФтОФФ преди 13 години
верно е ,прррреподавх във ВИИ "Карл Маркс" и във ВМЕИ "Ленин",политикономия,но на социализЪма,другарки и другари;затова после Партията ми гласува доверие да пиша статии в "Работническо дело".като добавим и дългите години брачен живот с партийния секретар Ленчето,виждате ли колко лошо беше при Бай Тошо-нямаше кисело мляко и как съм се боррррррил със системата
301
4
 
7
 
! Отговори
Гласоподавател преди 13 години
Или за оногова,който върне закона от 12.121922г.!!!! Никакви други ***-"демократи",сини,червени,жълти и пембени не ме интересуват!
300
1
 
23
 
! Отговори
София Запад преди 13 години
Не искам България да стане дестинация за пияндурски туризъм, съобразен с критериите на социалната *** на западните държави!
299
4
 
9
 
! Отговори
Яне преди 13 години
Компромат, компромат, пак написах компромат! Пак изаках компромат!
298
4
 
24
 
! Отговори
Гласоподавател преди 13 години
Ще гласувам за оногова,който направи ревизия на всички от 89-та насам!!!! Ако ще и самият бай Тошо да дойде на власт!!!!!!!!!!!!!
297
4
 
10
 
! Отговори
xyz@ преди 13 години
То човек трябва да е сляп за да не се усети!За какво мислиш домъкнаха болшевишкото протеже Дянков?Добре,че времето е с нас!Чак на пролет ще броят оцелелите от другото *** Борисов!
296
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко ли трябва да си ограничен, за да гласуваш за доказан престъпник като Костов, Първанов или Доган...