ДПС: Лустрация до дъно. Ако се каже А, да се каже и Я!

Хората на Доган призовават президента да отзове дипломатите агенти
Обновена: 21 дек 2010 13:50 | 20 дек 2010 11:23,
122
ДПС: Лустрация до дъно. Ако се каже А, да се каже и Я!
Снимка: БГНЕС

ДПС смята, че административната лустрация на хора с принадлежност към ДС е тотално закъсняла, но ако управляващите се наемат все пак да я осъществят, то ще получат подкрепата на движението.

Условието обаче е:

"Ако се каже А, да се каже и Я!“, заяви зам.-председателят на ДПС Камен Костадинов пред TV7.

„Ние ще настояваме, ако има лустрация, то тя да бъде до дъно, до партийния секретар и до кадровия офицер, а не избирателна с изваждане на някой, който е неудобен, пред скоби", обясни позицията на партията на Доган неговият заместник.

Камен Костадинов припомни, че приетият от Тройната коалиция закон с активното участие на БСП действа вече 4 г., но никой не се е възползвал от записаната възможност в него при случаи, засягащи националната сигурност, както е с посланиците, те да бъдат оттеглени засекретено.

Според Костадинов е можело просто през този период те да бъдат оттеглени тихо и мирно, и да бъдат пенсионирани.

Той изрази недоумението си от факта, че вместо това назначаването на такива хора е продължило през това време.

Той се обяви за оттеглянето на вече огласените дипломати с картончета и апелира към президента да подпише указа за отзоваването им.

Още по темата

"ДПС ще гласува с ГЕРБ, когато става въпрос за прокарване на необходимите на страната и дълго отлагани реформи с ясното съзнание за високата политическа цена, която се заплаща в такива случаи", добави Костадинов.

Той обаче беше категоричен, че ДПС остава твърдо в опозиция и заявката му за подкрепа на ГЕРБ не означава, че иска министерски постове.

"Няма никаква задкулисна комуникация и никакви задкулисни договорки с ГЕРБ", подчерта Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: ДПСКамен Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
jfgkl преди 13 години
Ти ли бе ! "Камен Костадинов". Кой ти позволи да носиш българско име бе ? ***, ахмак, дьонме, *** поганска воняща на овча лой ! *** си ти. Срам за българския народ.
116
0
 
0
 
! Отговори
Kitaec__ преди 13 години
Герб са си чисти комунисти,така че ако някога се прави лустрация,ще я направи Брюксел
115
0
 
1
 
! Отговори
Крум преди 13 години
За сефте да съм съгласен с нещо казано от ДПС-то, но това не променя мнението ми , че е антиконституционна, сепаратистка партия, наследница на терористичната ***, тормозела страната ни през 80-те години.А за Доган ли,,,мислех си, че бат Бойко, ше му разкатай фамилията на ***, ама той нищо не направи.Жалко, още един политик, който само приказваше на тая тема...
114
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** и тежки приказки като сичко останало в ***
113
0
 
6
 
! Отговори
Цирк преди 13 години
Тия за да не им бутнат "барбекюто" от ГЕРБ в Боянските сарай на Ахмет Доган-са готови на всичко!
112
0
 
3
 
! Отговори
аз съм българче преди 13 години
Тоя Гоце зомбясан пернишки *** и марионетка на Москва живее в света на своите болни фантазии:1.Че комунизма никога не се е сгромолясвал с гръм на световен план и още е на мода.2.Че неговите безброй беззакония ще си останат неразкрити и никога няма да бъде наказан и осъден на затвор за държавна измяна и корупции за милиони.3.Че никога няма да му разкрият банките в които е внасял милионите взети от престъпния свят на мутрите за да им слага чадър4.Че вечно ще има власт и достъп до медиите ДА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА НАРОДА КАКТО СИ ИСКА.Корабът на престъпния свят вече почна да потъва и всички корабокрушенци червени мафиоти и престъпници са в паника. Кръв пикаят и със сетни сили се опитват да спрат ГЕРБ който им потопява кораба. НО НИЩО НЯМА ДА СПРЕ ТОЗИ ПЪТ ПРОГРЕСА И НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЗАКОННОСТТА В ТАЗИ РОБСКА ДЪРЖАВА. youtube/watch?v=P9c-5Z_Zfog&feature=related
111
0
 
5
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Ако трябва да сравняваме кражбите на ДПС с тези на БСП и персонално погледнем Ахмед Доган и бившата ни социална министърка, той бил получил някакви си 2 милиона от бабуването на Цанков камък. А тя като е изписала 6 пъти повече в ремонта на някакъв рехабилитационен център (или болница беше, не помня), та ако бяха построили чисто нов, щеше да излезе по-евтин и ако се замислим за всички ония гадове от БСП дето са ни крали и разпределяли късове от България, последните трябва да се побият на кол.
110
2
 
3
 
! Отговори
dedo преди 13 години
Ето тази позиция е мъжка, макар да идва от ДПС. Да видим дали Герб ще имат смелостта да започнат войната с октопода. ДС е мафията в държавата и тук за разлика от митингите през 1989 - 1992 г. където БКП сдаде властта, тук властта без бой няма да я дадат. Още повече, че комисията Кушлев трябва да им прибере имущество за милиарди.
109
0
 
3
 
! Отговори
Не си прав преди 13 години
Не си прав приятел, със всички правителства са се гаврили ДПС и ще продължат да се гаврят, защото са единни, а нашите политици се самоизяждат и насъскват хората един срещу друг. Кога най после тези *** ще заровят томахавките и ще заработят за държавата си, а не за лакомите си голи ***.
108
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
наи умния 4овек е бориславова евала 1 за бизнеса които направи и 2 как осети накеда отива работата 4е след няколко месеца ще има ресто и по добре вземи кеша и бягаи 4е боко ще повле4е лавина след него
107
2
 
7
 
! Отговори
стоянчо преди 13 години
Я, кой се е появил! ДПС-то се е събудило! Значи ше има келепир!
106
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 13 години
На ДПС вяра да нямаш. Нито са за приятел, нито за враг.Радвам се че удариха в този момент агент "Гоце". Той им бабуваше при влизането във властта. А те го ритнаха.Това ме кефи!
105
1
 
10
 
! Отговори
Електорат преди 13 години
А бе Каменчо, а бе Костадинов, а бе тикво нагла! Ами дайте личен пример бе, след като правите това предложение! Отстрането Доган, чието агентурно минало беше извадено "на светло" още преди доста години - "агент Сава", с офицерски чин към бившата Държавна сигурност, през 80-те години давал съвети на висшите комунистически партийни функционери да спретнат "възродителен процес"! Аз се чудя как досега самите турци не са му взели мерата! Изглежда службите добре го пазят.Смешен и жалък си,Костадинов!
104
0
 
1
 
! Отговори
do meto преди 13 години
shtom e taka izlez da shtackuvash no i tisi poredniya strahlives koyto samo po forumite lae
103
0
 
4
 
! Отговори
гьорче преди 13 години
А ДЕПУТАТИТЕ -АГЕНТИ НА ДС КВО ЩЕ ГИ ПРАВИМЕ ,ИЛИ ПРЕЗИДЕНТА И ТЯХ ДА ОТЗОВЕ КЪМ ЦСЗ
102
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А - като Ахмед двойния агент
101
1
 
6
 
! Отговори
Мето преди 13 години
Чалмата му вероятно е дадена за пране...Такива предадоха Левски и Ботев...
100
0
 
5
 
! Отговори
Учуден съм ! преди 13 години
Турците мразят ***. Нямам обяснение защо тези които членуват в ДПС са такива, особено еничарите сред тях.
99
1
 
2
 
! Отговори
да се има в предвид преди 13 години
до 76 Ти, човек си ненормален не приблизително, а с точност колкото Ф. Кастро или Уго Чавес сегашния президент на Венецуела. Член съм на СДС от оснуваването му и сега на ДСБ също от основаването. ЛЪЖЕШ, ама лъжеш безсрамно, куварно естествено, като комунист, само и само да разгромиш своя враг и ако може и да го не оставиш жив. Това което си написал е чиста проба ДС разработка.
98
2
 
9
 
! Отговори
ариец преди 13 години
Поредния кьорфишек от впиянчения Доган , през 1992г. той излезе на трибуната на Народното Събрание и поиска изваждането на БСП/БКП извън закона и забраната и. Само няколко седмици по-късно, обаче , бламира правителството на Филип Димитров и поиска оставката на Стефан Савов като председател на НС ,от което дефакто кабинета малко по-късно падна. Писна ми от *** му номера !!!