Без наследник за Божидар Димитров?

Борисов обмисля да се раздели с поста министър без портфейл
Обновена: 23 дек 2010 15:17 | 23 дек 2010 15:03,
141
Без наследник за Божидар Димитров?
Вместо сбогом. Снимка: БГНЕС

Няма подходящ кандидат, който да заеме поста на подалия оставка заради агентурното си минало министър без портфейл Божидар Димитров.

Това съобщи премиерът Бойко Борисов в МС.

„Обмисля се възможността някой от другите министри да поеме функциите на министъра, отговарящ за българите в чужбина“, съобщи той.

В началото на седмицата премиерът обяви, че ще запази поста министър без портфейл за българите в чужбина, тъй като "той не е правен специално за Божидар Димитров".

Самият Димитров пък лансира името на председателя на Агенцията за българите в чужбина Росен Иванов, чиято кандидатура обаче не беше коментирана от Борисов.

Още по темата

Оставката на министъра без портфейл беше приета от премиера на 19 декември в разгара на скандала с агентурното минало на българските дипломати.

Причина за реакцията на Борисов стана запитване дали не е двоен аршин посланици, които са били от службите, да не могат да бъдат назначавани, а в същото време в правителството да има министър агент от ДС.

Министерският съвет вече официално реши и предложи на президента поименно да подпише указ всички посланици агенти на Държавна сигурност да се върнат в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
1
 
0
 
! Отговори
4086105 преди 13 години
Jas mislam deka za ova crno,murgavo i kaleso KOPITO nema rezerva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!, Vednas donesete rezerva od .... Germanija na primer ??? .......... I taka CAR imate germanec, a moze i CAR KIRO od Plovdiv da bide !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
122
0
 
1
 
! Отговори
Божко преди 13 години
Има и други учени, спечелили титлите си благодарение на лъжите за Македония, така че все някой ще поеме сладкия пост.А българските пенсионери нека си мизерстват, пари за нови "българи" са по-необходими.
121
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Решението за оставката прави чест на Бойко Борисов и Б.Димитров.Няма страшно,последния няма да остане без работа.
120
0
 
5
 
! Отговори
втвърдител преди 13 години
Че Божо е незаменим ,това се разбра.Никой не може да заслужи мястото му,защото той е уникален,къде ще търсят такъв ,като него хем професор,хем историк, хем *** ,хем приятел на Б.Б,трудно ,много трудно..
119
4
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Браво Божидаре,сега си свободен вече и може да говориш какво си искаш,ние те обичаме.
118
3
 
6
 
! Отговори
marincho преди 13 години
Тези ,още ли ще ги търпим?Излизай народе на барикадите!
117
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Един хрантутник по-малко. Аз се сещам за поне още стотина хиляди държавни хрантутници където без тях България ще е едно по-хубаво място.
116
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От министър без портфейл ще стане безработен без джеб-пара...
115
2
 
12
 
! Отговори
sako преди 13 години
Дайте го този пост на Румито Желева че ви се сърди дето я бутнахте от кораба.
114
5
 
11
 
! Отговори
Не е виц преди 13 години
Без наследник за Божидар Димитров, защото няма подходящ кандидат!!!Абе, тия съвсем ачък ни будалкат. В майка България ченгета бооол! Барабар с чинистър-председаля.
113
6
 
6
 
! Отговори
Пътник преди 13 години
Тоя вече е на 65, т. е. 2 години нас пенсионната възраст. Това означава, че единствено правилото решение е да се пенсионира, за да съчинителства върху ченгенското си минало.
112
9
 
3
 
! Отговори
Ингилизин преди 13 години
Бойко прецака Божидар. С това показва че му е все тая с него и без него, щом няма да има такъв министър. Жалко едно време ги пращаха за посланници и от там отрязаха пътя. Не знам как ще е начело на най-представителния и показващ ни пред света музей начело с агент на ДС, то е равносилно на дипломат в културната сфера.Най-добре да приберем всички дипломати и консули и да ги заменим с нови преданни на ГЕРБ и заслужили бойци.
111
0
 
2
 
! Отговори
Охранител на народа преди 13 години
....
110
0
 
4
 
! Отговори
Асанчо преди 13 години
Охранител, получаваш един плюс от мен,не се засягай,нека останем приятели.
109
0
 
9
 
! Отговори
Охранител До Асанчо: преди 13 години
Имам много приятели от турски етнически произход, които много уважавам и те мен също. Не съм фашист, но не мога да разбера теб с какво те засегнах и какво те подразни?Иначе пишеш много добре на балгарски. Браво! ГЕРБойко ли си? Аз просто съм обективен/т.е. истински и говоря, това което мисля/!!!!
108
3
 
1
 
! Отговори
a преди 13 години
kravarite ot grad Nevtogaz sa na pochit sled kato otkriha KRVATA simvol na GRADA,a i vse pak tova e nai-stariq grad v Evropa ha ha ha
107
5
 
1
 
! Отговори
Асанчо преди 13 години
А на този охранител,кат му гледам почерка,трябва да бъде върнат на детска градина,за да се научи да пише правилно.Той е по зле и от мен.
106
1
 
4
 
! Отговори
c преди 13 години
shto ne poduhash chorbata malko,ti kato pishesh na kirilica da ne si po-golqm bulgarin,choveka mozhe da ne znae kak da si svali kirilica ili da nqma koi da mu pokazhe imai uvazhenie malko ili prosto si Burgazlia
105
3
 
5
 
! Отговори
нас преди 13 години
борисов трябва на всяка цена да измисли наследник на този пост трябва някой да мисли за българите в чужбина хората съвсем няма да стъпят тука ако никои тука не му дреме за тях
104
2
 
2
 
! Отговори
burgazlia преди 13 години
ha ami normalno