При Първанов - сериозно за СРС-тата

КСНС ще обсъди актуални въпроси на сигурността на България
22 фев 2011 08:57,
115
При Първанов - сериозно за СРС-тата
Консултативният съвет е свикан от президента Георги Първанов. Снимка: Булфото

Във вторник ще заседава консултативният съвет за национална сигурност.

Консултативният съвет, свикан от президента Георги Първанов, ще обсъди темата "Актуални въпроси на сигурността на Република България в контекста на вътрешната сигурност на Европейския съюз".

Ще бъдат обсъдени въпросите за членството на България в Шенген, противодействието срещу контрабандата, използването на специални разузнавателни средства. 

Още по темата

Доклади ще изнесат премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, министърът на правосъдието Маргарита Попова. 

Според закона за КСНС членове на Съвета са председателят на парламента, министър-председателят, министрите на отбраната, вътрешните работи, външните работи и финансите, председателят на Държавна агенция "Национална сигурност", началникът на отбраната и председателите на парламентарните групи в Народното събрание.

На заседанието са поканени министърът на правосъдието Маргарита Попова, главният прокурор Борис Велчев, председателят на ВКС Лазар Груев, председателят на ВАС Георги Колев. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
2
 
! Отговори
pier преди 13 години
Абе, да попитам- този първанов същия ли е дето му викат Президент на БГ? Той от скоро ли е такъв или от има - няма 10 г. Тази *** нама ли край...Първанчо- при ДоганчоСтанишката- да ми яде п.ш.ата
111
3
 
2
 
! Отговори
ПРЕПОРЪКА преди 13 години
Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ЩОМ ВЛЕЗАТ В ЗАЛАТА ЗАКЛЮЧИ ВРАТАТА И СВИРИ СБОР НА ВОЙСКАТА. ЛИКВИДИРАИ ЦЯЛАТА МИЛИЦИОНЕРСКО - МУТРИНСКА БАНДА НАЧЕЛО С БОКО ТИКВАТА И ЦВРЪЦКО ДАСКАЛЧЕТО С АПАРТАМЕНТИТЕ.ТОВА Е ИЗХОДА ОТ КРИЗАТА И СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. НЕСЕ ПРИТЕСНЯВАИ ОТ ФАКТА ЧЕ БОКО ДО ВЧЕРА БЕШЕ КОМУНИСТЧЕ. НЕКА И ТОЙ КАТО ДЯДО СИ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН ОТ НАРОДА, КОЙТО НАРЕЧЕ ЛОШ МАТРЕАЛ
110
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
След това г-н Президента ще изнесе доклад на тема: отивам си, на следващите избори с царя, Станишката и Костето ще правим четворка белот (Доганчо няма къде да седне, Костето му зае мястото). С такова каре все 5% на изборите за парламент ега хванеме.
109
0
 
1
 
! Отговори
до 105 преди 13 години
долна хахаха
108
2
 
3
 
! Отговори
zzz преди 13 години
Това е върха на сладоледа!! Национална сигурност и доносник ....... чудно!! Направо никой няма да е в състояние, да се добере до информация, след тези сбирки ))))))))))))))))))))))))))))))))
107
2
 
3
 
! Отговори
Tanio преди 13 години
Balgarskia Kadafi.
106
3
 
5
 
! Отговори
Терца преди 13 години
Гоце - Битата Карта цака на без коз
105
2
 
6
 
! Отговори
Калин преди 13 години
Гоце що не покани и Бирата бе .. адвоката му ... е съветник на гоцето.. гоце честния :)
104
2
 
4
 
! Отговори
mind twist преди 13 години
Резидента Гоце и предизборния му PR.
103
1
 
3
 
! Отговори
тъпунгер преди 13 години
ква глава ве
102
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Свикването на КСНС не само е право,но е и задължение на държавния глава! Лелей какви *** щъкат тука. Като "страндажата" например!!!
101
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така е! С папката Добрев държеше изкъсо Гоце, но последният се постара да го умори скоропостижно, чрез някакви неизвестни препарати. Оказа се все пак, че има някакви скрити копия при Кирил Добрев и сестра му Мариана. За това изведнъж те отидоха на високи властови и икономически позиции. Забогатяха неимоверно, а мутрата Киро коли и беси в БСП...под крилото на Гоце. Димо Гяуров също си е скътал разни сламки, за това се радва на всеобщ респект. Така се пазят нейде странички и за сегашната власт, та за това много хаотични действия не могат да се обясня логично. Говори се, че Гяуров е изпратен като посланик в Унгария, за да търси данни (присъда) за един популярен днешен политик. Какво е станало с тях, не се снае, но до есента ще гръмне бомба.
100
3
 
8
 
! Отговори
History преди 13 години
Според бившия царски депутат Тошо Пейков, член на парламентарната комисия, проучваща този скандал, злоупотребите по програмата Петрол срещу храни са безспорни, както и връзката на БСП с режима на бившия иракски диктатор. Индиректно има още едно свидетелство за това твърдението на премиера Борисов, че един от деветте доклада, изчезнали от кабинета на Сергей Станишев, е бил свързан именно с разследване на въпросната петролна сделка.
99
1
 
5
 
! Отговори
History преди 13 години
Консултант по сделките се оказа проф. Захари Захариев тогава член на ВС на БСП. Първанов отрече БСП да има нещо общо с Петрол срещу храни и определи разкритието като компромат срещу България. Скандалът предизвика разследване и в България, от което се разбра има достатъчно улики и доказателства, че лица и фирми, близки до Висшия съвет на БСП, са заобикаляли или са правили опит да заобикалят петролното ембарго, използвайки програмата "Петрол срещу храни" за трупане на печалби.
98
1
 
6
 
! Отговори
History преди 13 години
През януари 2004 г. иракският вестник Ал Мада публикува списък с около 200 компании, организации, партии и физически лица, участвали с даването на подкупи за режима на Саддам Хюсеин. В замяна на това получавали възможност да участват в сделки по програмата Петрол срещу храни, извличайки огромни печалби от петролните бонове, разпределяни от арабския диктатор. В списъка фигурираше и БСП, за която били предвидени 8 милиона барела петрол, от които са доставени 3 милиона
97
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоа не беше ли от ....ОКТОПОДИТЕ ????????
96
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
PAK CHERVENI NOMERA
95
3
 
9
 
! Отговори
чичо преди 13 години
Консултативният съвет, свикан от президента Георги Първанов, ще обсъди темата---венерическите болести---конспирация или тайното оръжие срещу мафията
94
2
 
9
 
! Отговори
асан преди 13 години
Тоя не беше ли от киларите
93
0
 
6
 
! Отговори
интересно преди 13 години
През 2000 г. е преизбран за втори път с 91,9%, а през 2002 г. удължава продължителността на президентския мандат от 5 на 7 години.Режимът му е известен с жестоката разправа с политически опоненти. Наскоро стана извесетн случай, в който двама критици на властта, обвинени в ислямски фундаментализъм, бяха попарени до смърт с вряла вода.По време на мандата си българският президент Георги Първанов неколкократно се срещна с узбекския сатрап и засвидетелства уважението си към него.