Сдобрявaне с Алексей? Няма такова нещо

БОРКОР гарантирал прозрачност
Обновена: 22 фев 2011 14:40 | 22 фев 2011 13:18,
64
Сдобрявaне с Алексей? Няма такова нещо
Нито един сигнал, свързан с корупция, не може да се скрие. Снимка: Булфото

В БОРКОР са събрани експерти от диаметрално противоположни партии, защото това е най-прозрачният начин, по който може да се управлява едно подобно звено. 

Така министър-председателят Бойко Борисов коментира пред журналисти упреците на различни политически сили към ръководството на Центъра за борба с корупцията, наричан БОРКОР. 

Така нито един сигнал, свързан с корупция, не може да се скрие, ще го издадат или на БСП или на СДС, добави премиерът.

Междувременно министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че назначаването на Алексей Петров в ДАНС не е било инициативата и желанието на Петко Сертов, а политическо решение.

Министърът посочи, че за назначението на Петров трябва да отговаря бившият премиер Сергей Станишев. 

Цветанов отрече назначаването на Петко Сертов в БОРКОР да е сдобряване на правителството с Алексей Петров и заяви, че не може да се подлагат на съмнение евентуалните професионални качества на хората, които премиерът Бойко Борисов е избрал.

В отговор на въпрос за това дали МВР има данни за това, че служители от ДАНС са получили пари, за да изнесат информация от службите, Цветанов посочи, че подобни заключения могат да се правят, но към настоящия момент не би могъл да го потвърди. 

Още по темата

"Информацията е най-ценното и може би в тази посока е доста скъпо", посочи той.  

Министърът добави, че е подписал искането за СРС, при което е бил подслушван и директорът на агенция "Митници" Ваньо Танов, но и до днес не може да бъде категоричен,  че изнесените в медиите записи са автентични.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
1
 
! Отговори
IPON-ka преди 13 години
"ИПОН 1....2....3...."и т.н
63
4
 
2
 
! Отговори
antigerber преди 13 години
Borisov i Cvetanov,vie sigurno si go znaete,putnici ste i nqma vru6tane nazad!No 6te ima i nakazatelen sud za vas,budete sigurni.Obenqvaneto e starhotno,horata sa na ruba na nervna kriza.Znaite,zapali li se edin put v BG 4udo 6te e va6eto!!Nqmate si i predstava kolko sa nedovlni horata,osobeno v biznesa.Za kakvo ni e EU,ta toi ni ubiva!! Kogato padne GERB predlagam vsi4ki gla6atai na tova pravitesltvo i poddrujnici da nosqt zaduljitelno po edin gerber,za da vijdat horata koi sa vinovnicite.
62
4
 
2
 
! Отговори
ISKAM преди 13 години
UVAJAEMI BULGARI, S POGNUSA GLEDAM TEZI DVAMA SAMOZABRAVILI SE ..MUJE.NE , NE SA MUJE, A PLAZMODII, DOSHLI NA VLAST DA PRIBERAT KAKVOTO E OSTANALO.ESTESTVENO POD BLAGOVIDNIA PREDLOG, CHE SE BORIAT ZA SVETLTO NI BUDESHTE. NE MOGA DA SI PRREDSTAVIA, KAK ZA 2 GODINI NESHTATA STANAHA TOLKOVA ZLE. BIZNESA E UDUSHEN, NE MU SE PLASHTA, CENITE RASTAT I OBIASNENIE NIAMA, NIAMA PLAN ZA KRIZATA, SAMO SKANDALI I KORUPCIA. ISKAM NOVO PRAVITELSTVO, ISKAM IZBORI ZA DRUGI, SVETNI HORA, NE TEZI KRADLIVITE.
61
2
 
8
 
! Отговори
лъжци преди 13 години
Например: с удивление научих, че неистово продължават да търсят в ДАНС и МВР служителите (б. р. - вчера вътрешният министър Цветанов каза, че ги намерили кои са), дръзнали да запишат незаконните действия на ББ, както и имали смелостта да ги направят публично достояние. Това е поредното категорично доказателство, досежно истинността на СРС-та, като и за източникът им. За съдържанието им няма съмнение. Това беше Неговият глас. Не, че някой се е съмнявал, де!
60
3
 
8
 
! Отговори
До Меги преди 13 години
Нищо не може да Ви спаси от собстветата ви глупост. Ще се спасявате скоро, но по друг начин.
59
3
 
7
 
! Отговори
??? преди 13 години
"В БОРКОР са събрани експерти от диаметрално противоположни партии, защото това е най-прозрачният начин, по който може да се управлява едно подобно звено. Така министър-председателят Бойко Борисов коментира пред журналисти упреците... - Ами що тогава плюеш тройната коалиция - нали и там се "контролираха"? Е видяхме, всичко се делкаше на три. Те това е дуализъм!
58
3
 
6
 
! Отговори
африкански преди 13 години
браво г-н борисов,повече синекурни длъжности в богатата ни държава.така се печели доверие в всички географски посоки и се гарантира мубаракско,кадафиско и т.н.дълголетие на управление родната ни татковина,за просперитет и прогресивно обедняване на народа.
57
11
 
4
 
! Отговори
arhar преди 13 години
След като БОРКОР е съвместен проект с вътрешното министерство на Германия, то тогава няма смисъл да се чудим дали ДС ще има влияние в случая !На всички е ясно, че Сертов никога не е бил близък на Ал. Петров и не разбирам защо некои манипулират аудиторията и си мислят, че номерът им ще мине !? Някой сигурно си мисли, че германците и Меркел ще влязат в комбина с ДС ? Да, бе, да!А и Цветанов правилно каза за групировките ВИС и СИК, сиреч нещо, което се знае от всеки от много години ! Ако пък някой си мисли, че в държавата не се знае кои ' бизнесмени ' на кои политици са протежета, много се лъже !Факт е,че това правителство реално се бори с престъпността ! Цветанов и МВР започнаха да ровичкат и из поръчковите неразкрити убийства на прехода и е логично това да не се харесва на некои !? Някой беше казал, че безследно изчезналите български граждани са били около 2500 ... МВР вече работи и в тази насока .
56
4
 
15
 
! Отговори
Никола преди 13 години
Защо по селата бандити и *** избиват възрастните хорица за по пет лева, крадат и разбиват домове посред бел ден, а вие се хилите като *** и се мажете еди друг с вазелин! Всяка седмица убийства с грабежи във още Брачанско, Плевенско и Видинско... Това ли чакахме от вазе бе, *** управленски!
55
2
 
15
 
! Отговори
яааа преди 13 години
"не може да се подлагат на съмнение евентуалните професионални качества на хората, които премиерът Бойко Борисов е избрал."Вярно, като се започне от Румяна Желева и се мине през Нанев, А-М. Борисова, Лъчо Мозъка, Б.Димитров и още много. Все успешни. Ние не се съмняваме и в Цветанов, Дянков и т.н. Съмняваме се в неговите качества на премиер и човек.
54
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Меги ,само ,че накрая кажи АМИН! А ние ще се чудим от какво ли ни спасява Б.Б.?
53
15
 
7
 
! Отговори
Меги преди 13 години
Аз вярвам в г-н Борисов.Успех!Ти ще ни спасиш.
52
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мутри да контролират мутри.Министърът добави, че е подписал искането за СРС. направо ни изненедаха.
51
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 50 . за да е точно.Всички удръжки на държавните служители, палиция, армия, съд и прокуратура са за сметка на държавният бюджет. Така че един полиця не храни въобще пет пенсионера от удръжки които ги няма.Сдругото приятелю съм съгласен.
50
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТО ПОЛИЦИЯТА СИ Е ПОЛИЦИЯ ,АМА КАТО СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ГЛАВА ДО ДОЛУ ТОГАВА ЩЕ РАЗЧИТАМЕ НА НЕЯ .ИНАЧЕ ОБИКНОВЕНИЯ ПОЛИЦАЙ ИЗХРАНВА НЕ САМО СЕМЕЙСТВОТО СИ ,АМИ ТРАНТУТИ И ОЩЕ ПОНЕ ПЕТ ПЕНСИОНЕРИ НА РАБОТА В АДМИНИСТРАЦИЯТА.ТЕ ВСИЧКИ СА СИ ВЗЕЛИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ , ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИЯ И СЕГА РАБОТЯТ КАТО ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ .Е КАК ДА ИМА ЗА ДЕЦАТА, МАЙКИТЕ И ОБИКНОВЕНАТА БАБА МАРУЧКА ЛИ БЕШЕ ,КЪДЕТО КОСТОВ И ПОДАРИ МАГАРЕ ,ПОМНИТЕ ЛИ ...
49
1
 
23
 
! Отговори
Дени преди 13 години
Проектът ще се финансира основно от държавния бюджет, но вероятно ще има и подкрепа от други държави и европейските социални фондове .За тази година е 2 млн. лева."Колко структури има и ще има в държавата ,които ще борят с корупцията и престъпността ,а всеки ден има убийства за дребни пари ,всяка щеста фирма е платила на администрацията за последните три месеца на 2010 година.А няма пари за онкоболните ,за пенсионерите ? В каква държава живеем , на полицаи и престъпници ли ?
48
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Двамата ***!Да се присъедини и третият!Няма да разваляме я карикатурата на Доню Донев!
47
1
 
8
 
! Отговори
До 28 преди 13 години
Всеки прави каквото може и на каквото е научен. Тясна специализация брато. Толко могат от това разбират това правят. Хахахаха
46
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То колко комисии като БОРКОР създадоха да се контролират сами себе си и пак нещо не става ,май само още пари да смучат си ги измислят.
45
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И двамата тиквеници на снимката са пътници