ДСБ: Цветанов, време е за оставка

Ако министърът остане, тъмносините ще оттеглят доверието си и от премиера
27 фев 2011 16:33,
315
ДСБ: Цветанов, време е за оставка
Иван Костов. Снимка: Булфото

ДСБ призовава министър-председателя Бойсо Борисов да отстрани министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов от правителството. 

Това съобщиха от пресцентъра на партията след провелото се национално съвещание в Стара Загора. 

В противен случай ДСБ ще оттегли доверието си и от премиера, се посочва в съобщението.

Националното съвещание е дало мандат на Националното ръководство да регистрира ДСБ на изборите за президент и за местни власти в състава на "Синята коалиция". 

На тези избори "Синята коалиция" следва да си постави за цел да увеличи доверието на избирателите като реална политическа алтернатива, способна да се справи с икономическата криза в страната, се посочва в декларацията, приета от националното съвещание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още по темата: Иван КостовДСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
0
 
0
 
! Отговори
kkdpixfvs преди 12 години
kzDo8P , [url=gcyeoukzgknv/]gcyeoukzgknv[/url], [link=exgmuutxwoio/]exgmuutxwoio[/link], tnizqxlpmotj/
304
0
 
0
 
! Отговори
Berlynn преди 12 години
That's 2 clever by half and 2x2 clever 4 me. Tahkns!
303
1
 
4
 
! Отговори
НФБ преди 13 години
но защо предишните не правеха и толкова по този въпрос?Подкрепям идеята на ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, ДЕПУТАТИ И КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ ОТ ПРЕХОДАТА ДО ДНЕС ДА ИМ СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ ОТ НАП! ВЕКИ ОТ ТЯХ ДА ДОКАЖЕ ПРОИЗХОДА И НАЧИНА НА НАТРУПВАНЕ НА БОГАТСТВОТО ОТ ПЪРВИЯ ЛЕВ ДО ПОСЛЕДНИЯ! ИНАЧЕ КАКТО В ЛИБИЯ ТУНИС ...АЛЖИР...ЕГИПЕТ...
302
6
 
5
 
! Отговори
тук преди 13 години
Г.н Цветанов оня ден като излъгахте за уволнението на Иво Инджев по БТВ защо не се извинихте на телевизията.Били сте го чели във вестниците.Може ли министър да говори по национален ефир неща които пишат вестниците без капка доказателства.Отговора Ви към медията е направо смешен и глупав.Вие сте вицепремиер и не Ви отива да пущате клюки в нац ефир .
301
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А не може ли вместо Ванчо някой друг от малцинството да изберем та и той да покраде. Да дадем шанс на младите роми.
300
4
 
6
 
! Отговори
левскар преди 13 години
ПРЯКОРИТЕ НА И.К.КомандираМавъраВаню ментатаИванка ПартизанкаВанко ПриватизатораЛостовПростовИван ***"Няма бъдеще за България"Ванко на Еленка партийната секретаркаВанко БГАтоВанко СамоковецаГолямата МитницаПилешкото БутчеБай Иван ***"Софийски имоти""Слънчев бряг"Ванко на Чорни длъжника/кажи на жена ти да върне на човека парите/и др.
299
6
 
10
 
! Отговори
левскар преди 13 години
ПРЯКОРИТЕ НА Ц.Ц.;Цецо КрадецоЦецо ПодлецоЦвик ЦвикЦецо 6те апартаментаЦеци СРСтоЦецо малкото октоподчеЦецо беглецоЦецко ТъпираЦецо тъстаЦецо мекеретоЦеци цигаратаЦецо наглецоЦецко физическотоЦецо ДСтоЦецко малко партийчеЦецо КГБтоЦецко на Боко рожбичкатаМи незнам след толкоз описателни наименования не оставка ще подам ами ще емигрирам в Монголия
298
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъв политик е само костов!Какъв светъл ум!Не всеки може от първата политическа сила да направи политически труп!
297
3
 
7
 
! Отговори
червен десебар преди 13 години
Ало,Костов,пролет иде!Купувай боичка да вапцаш файтона,дето кара целокупната ти партия,а за Герб нямай грижа!Те и без теб се оправят!
296
0
 
2
 
! Отговори
левскар преди 13 години
.....И тук Генади внася някакви свадида внимава някой друг нещо да не извадии в тесен отвор да му го наставиче тогава таз болка сладка спомен ще му остане голяма свалкаа халката малка вече не ще е малка.
295
2
 
7
 
! Отговори
Angel преди 13 години
I KOSTOV I PARVANOV I TRAKTORA I SOFIANSKI VSICHKITE SA EDNI I SASHTI MEKERETA NAPALNIXA SI GYSHITE A SEGA SE PRAVIAT NA GOLEMITE STOJERI NA DEMOKRACIATA,AMAN OT TAKIVA NEDOKLATENI POLITICI,A DALI SHTE IMA KOSTOV PARTIA SLED IZBORITE SE PITAME VSICHKI NIE ILI PAK MARTINCHO
294
6
 
10
 
! Отговори
До Генади преди 13 години
Генчо,годишно кинтите от контрабандата на цигари е за около милиард.Това ,че Цецо е заловил цегари за 15 милиона е капка в морето и се прави за баламурниците да видят ,че нещо се лови
293
16
 
11
 
! Отговори
Генади преди 13 години
Цецо е най-добрия вътрешен министър от всички досегамного са му набрали мошениците дето ги хваща, наглите, трактористи, трафиканти и прочее ***, искат му оставката щото пречи на контрабандата, за 15 мил. цигари загубиха заради него, спря им далаверата с отвличанията и магистралните грабежи, бесни саОбаче кучетата си лаят - Цецо си ги хващасвиквайте, така ще е и следващия мандат, докато станем като белите държави
292
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докато има *** като Сидеров и неговата А Така ББ и ЦЦ ще се чувстват комфортно като на почивка :)
291
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цецо докато не докаже как със заплата на него и жена му от около 2000 лева декларира доход ат 6500 лева ще си остане крадец и перач на пари.
290
12
 
6
 
! Отговори
VANIO преди 13 години
BOIKO A DAI NI MALKO VLAST DA VIDIS KVI SME ***
289
18
 
11
 
! Отговори
народа преди 13 години
Че какъв е Костов и ДСБ за да си оттеглят доверието си от ГЕРБ,абсолютно никаккви фактори не са.Някой да смята Костов и неговата частна партия за политически фактори,поне до този момент не съме и чули,а и в следващия парламент може и желателно е да ги НЯМА.
288
9
 
22
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 13 години
Свършва времето и властта за ***. Имаше един такъв филм. "Власт за ***". Но всяка власт както и във филма и във действителността си има край. Така, че ГЕРБ приключва вече и май ще е по рано от предвиденото от тях.
287
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОСТОВ ПРЕМИЕР, БОЙКО ПОРТИЕР !
286
18
 
12
 
! Отговори
С тях и без тях преди 13 години
Че сините комунисти кога са подкрепяли ГЕРБ ? Когато гласуваха въздържали на вота може би..........