Станишев: Народът асфалт не яде

БСП поиска оставката на правителството с митинг в София
Обновена: 26 мар 2011 14:33 | 26 мар 2011 13:18,
1020
Станишев: Народът асфалт не яде
Сергей Станишев. Снимка: БСП

Огромна част от българите вече са докарани до отчаяние, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на отганизирания от левицата протест под мотото „Червен картон за управляващите“.

„Това е правителство на едни смешници, неспособни да решават проблемите“, заяви червеният лидер и продължи:

„Искаме това правителство да си ходи – докато то управлява, нищо няма да се промени в България“.

По думите му хората са докарани до отчаяние и са започнали да посягат на живота си заради финансови проблеми.

„Напоследък се хванаха (правителството – б.р.) за една единствена теза: Ние строим магистрала „Тракия“. Хубаво, обаче хората не ядат асфалт. Освен всичко друго се оказа, че строят магистралата върху пепел“, заяви Станишев.

Още по темата

Той изтъкна, че по времето на неговия кабинет имаше протести, но те били за по-бързо увеличаване на доходите и пенсиите.

Според Станишев винаги може да се намерят пари, но първото условие е да бъде свалено правителството на премиера Борисов, което определи като „пагубно за България“.

В рамките на една година при компетентно управление и по-добра събираемост на данъците може да се докарат един милиард приходи, смята БСП лидерът.

„Днес премиерът и управляващите казват: Никой не може да предложи алтернатива, и предлага на хората да ходят да садят картофи – вие засадихте ли вашите картофи“, попита Станишев протестиращите.

Протестът на БСП приключи с хоро. Според организаторите на митинга са дошли над 18 000 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
930
6
 
31
 
! Отговори
111111111111 преди 13 години
Безплатен транспорт безплатен обяд екскурзия до София ами нормално е да има и едно хоро накрая......боже боже!
929
0
 
22
 
! Отговори
:) преди 13 години
ne e viarno..i afalt ne iademe zashtoto ne e istinski...kakto vsichko ostanalo v BG!
928
3
 
28
 
! Отговори
skatelite преди 13 години
хехе а митинга им колко беше анемичен .. и после си прибраха пенсионерите с автобуси ... беше покъртителна гледка ...
927
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ор, Бойко като си тръгна от Варна се качи на Лада. Един съвет от мен, ако не знаеш какво да кажеш, по добре замълчи.
926
3
 
25
 
! Отговори
ор преди 13 години
..."вие засадихте ли вашите картофи"... Народът и картофи сади, консерви прави, ракия си вари, дори преди времето на "самозадоволяването" при Т.Ж. Но ти Станишев, никога не си правил това, което е правил народа, за да оцелее. Ти си бил с всичко задоволен, не знаеш "къде *** гладните".Ти на нормален, средноинтелигентен човек не можеш да бъдеш лидер. Лидер си на първосигнални, забравящи изкуфеляци и паразитиращи интересчии. Част от митингуващите се качиха на лимузини за хиляди евро след митинга
925
4
 
30
 
! Отговори
шимба преди 13 години
ТОЯ МИ СТАВА ПРОТИВЕН!!!КАКВО НАПРАВИХТЕ С 50 -ТЕ МИЛИОНА ЗА ОНКОБОЛНИТЕ БЕ!САМО ЗАРАДИ МАЙКА МИ ЩЕ ТИ С.РА В УСТАТА!ГАДОВЕ!!!!
924
3
 
39
 
! Отговори
ДОЛУ БСП = БКП преди 13 години
СТАНИШЕВ НАРОДА НЕ ЯДЕ ОБЕЩАНИЯ И ФАЛШИВИ ОБЕЩАНИЯ !!!САМО ТОВА ПРЕДЛАГАТЕ ВИЕ КОМУНИСТИ/КИ ДОЛНИ ПРОДАЖНИЦИ И ДУПЕДАВЦИ !!!
923
2
 
32
 
! Отговори
123 преди 13 години
Да народа асфалт не яде защото още не е изял ЦАНКОВ КАМЪК! Боже пази България!!!
922
2
 
32
 
! Отговори
Распутин2 преди 13 години
И ще дойде времето на високообразованите и интелигентни хора да вкарат България в една политическа и законова рамка, която да й позволи развитие и просперитет! И тогава дебатите ще имат смисъл, а не като сега от пусто в празно... А напъните на червените КРАДЦИ да вземат пак властта е направо безотговорна! Колко трябва да са изтрещяли, освирепяли и огладняли? Та тогава(ако не дай боже се върнат във властта) ще сме на крачка от гражданска война...
921
2
 
28
 
! Отговори
Распутин преди 13 години
Крадеца вика дръжте крадеца...Трябва да ни е изпила чавка мозъка, че да пуснем във властта пак тези, за които КРАЖБАТА е основна цел на битието им на политици. Заради множеството личностни недостатъци на лицето Борисов. Неговата задача е да сведе злоупотребите в бюджета до поносимо равнище и да се създадат предпоставки и инструменти КРАДЦИТЕ бързо да бъдат неутрализирвани. Каквото и да направи в повече, все е бонус за държавата. Когато това заработи, времето Борисово ще е отминало...
920
18
 
25
 
! Отговори
Усмивка преди 13 години
БСП НАПРЕД ! ДОЛУ ГЕРБ !!!!
919
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе станишеф,глупав ли си или на глупав се правиш да угодиш на акъла на пенсионерите.Много ясно,че те ще предпочетат парите да се дават за увеличение на пенсиите.Още римляните са знаели-където стъпи римски крак започват да се строят пътищата.Доста от тях са запазени и до днес.Това е основен фактор за развитието.
918
5
 
30
 
! Отговори
бърк преди 13 години
ако някой е искал да напише нещо към мен , аз не сам платен коментар , аз просто виждам по различно управление и моя вот е за герб .
917
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Долу ***!Срам за народ избрал мафиотите, които го съдраха от крадене отново във властта!
916
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** си като патрона си -идвате на власт лятото на 2005 година,януари 2006 МРЗ-160 лв.януари 2007 год.180 лв.януари 2008 год 220 лв.,януари 2009год.бюджета обран,като след банков обир ,но МРЗ заплата увеличена на 240 лв.След галопиращата инфлация през 1997 правителството на социалистите свалено с гръм и мълнии и БЪлгария навлиза в бесрочен валутен борд-до тук докарани от червените кхмери разбирай червените мафиоти.Натисни ГУГЪЛ припомни факти-не вярвай на празни приказки на празни,но алчни хора.
915
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аман от платена пропаганда.Вече хем медийте са платени,хем и половината от коментарите под съответната новина и митингите също.Докъде ни докараха комуноидите, все повече приличаме на Либия и Китай отвсякъде.А пък ни пробутват думата "демокрация" на всеки ъгъл.Триенето на коментари и платената медийна пропаганда лично на мен не ми прилича на демокрация.Кой така сгреши,че сега се намираме в някякво си ЕС,като е видно отвсякъе,че не сме за там.Провинция на Русия би ни отивало къде къде повече
914
2
 
19
 
! Отговори
бърк преди 13 години
@urban style , той ако продължава така да се влачи младите хора скоро ще скочат и ще го натъпят ;)
913
1
 
21
 
! Отговори
бърк преди 13 години
@българия аз работя в столицата но съм от провинцията , мисли по глобално нали не очакваш магистралата да минава пред входаната ти врата. Събери си мислите ако си под 30г , ако си над и мислиш като пенсионер ... запазиси коментара.Докато ние си говорим ето за какво си харчат парите БСД още от сега нов сайт : levitsata.bg/ , и дестки такива които не водат към тях но някакси оплюват само власста ;) / народа не е глупав ;)
912
3
 
22
 
! Отговори
българия преди 13 години
До бъркТи определено не си добре. Аз съм от провинцията и мога да ти кажа, че с някаква келява магистрала няма как да задържиш младите хора на село. В малките градове няма работа, а вече и в големия град е трудно да намериш. А пък вие от Столицата сте винаги с превилегии, че даже и заплатите са ви с пъти по-големи от другите градове. Писна ни да ни занимават със софийският ***, парното ви и т.н. За това си трай и не изразявай мнение.
911
5
 
27
 
! Отговори
urban style преди 13 години
бе, този плазмодий няма ли кой да го пребие с камъни!?по-нахално изкопаемо не съм виждал!!плюе по *** дето сам ***, докато някой се е наел да свърши гнусната работа и да ги из4исти... виденов поне имаше ''доблеста'' в ку4ият *** да се скрие и никога да не се покаже на белият свят...