Станишев: Народът асфалт не яде

БСП поиска оставката на правителството с митинг в София
Обновена: 26 мар 2011 14:33 | 26 мар 2011 13:18,
1020
Станишев: Народът асфалт не яде
Сергей Станишев. Снимка: БСП

Огромна част от българите вече са докарани до отчаяние, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на отганизирания от левицата протест под мотото „Червен картон за управляващите“.

„Това е правителство на едни смешници, неспособни да решават проблемите“, заяви червеният лидер и продължи:

„Искаме това правителство да си ходи – докато то управлява, нищо няма да се промени в България“.

По думите му хората са докарани до отчаяние и са започнали да посягат на живота си заради финансови проблеми.

„Напоследък се хванаха (правителството – б.р.) за една единствена теза: Ние строим магистрала „Тракия“. Хубаво, обаче хората не ядат асфалт. Освен всичко друго се оказа, че строят магистралата върху пепел“, заяви Станишев.

Още по темата

Той изтъкна, че по времето на неговия кабинет имаше протести, но те били за по-бързо увеличаване на доходите и пенсиите.

Според Станишев винаги може да се намерят пари, но първото условие е да бъде свалено правителството на премиера Борисов, което определи като „пагубно за България“.

В рамките на една година при компетентно управление и по-добра събираемост на данъците може да се докарат един милиард приходи, смята БСП лидерът.

„Днес премиерът и управляващите казват: Никой не може да предложи алтернатива, и предлага на хората да ходят да садят картофи – вие засадихте ли вашите картофи“, попита Станишев протестиращите.

Протестът на БСП приключи с хоро. Според организаторите на митинга са дошли над 18 000 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
870
3
 
34
 
! Отговори
nabludatel преди 13 години
Представяте ли си само какъв абсурд - дори откровени мутри като господата от ГЕРБ имат проблясъци на държавническо мислене, на съвест даже, а за тия просто нямам думи ???!!!! Безочието и наглостта им са безкрайни. Май забравиха 97-***! Време е пак да пеят възрожденски песни на стълбите на парламента. Само изтребление ще реши проблема завинаги. Иначе благодарение на безумците на площада днес тия ще възкръсват безкрай.
869
4
 
52
 
! Отговори
nabludatel преди 13 години
И сто години асфалт да ям пак няма да се сетя за вас - червени ***.Че е тежко в момента е тежко, но не виждам дори едно на милион шанс тия *** да променят нещата към по-добро. Колко *** и безпаметен човек трябва да си, за да се явиш на митинг или да гласуваш за хората торпилирали тежко българската държава при това няколко пъти.Резерват за вас господа комунисти - и за вас и за целия ви пенсиониран, ислямизиран и циганизиран електорат, които носим на гръб - това е оправията
868
1
 
44
 
! Отговори
затвор за БСП и ДС преди 13 години
Закъснялата реформа в полицията и съдебната система си даде резултата . Вместо да са бившите министри източвали бюджета и резерва в затвора , те си организират митинги и пиари . Нито един арестуван бивш ДС-ар , нито един арестуван съдя пуснал или оневинил такъв като бившият военен министър . Но всяко зло за добро ! От тук нататък на комунистите грабители и популисти да се играе само с твърда стъпка и шамари с твърда ръка !
867
2
 
44
 
! Отговори
Димитар преди 13 години
Не на Бойко попарата сърбаме а твойта не те ли е срам бе ***
866
4
 
49
 
! Отговори
вярващ преди 13 години
Не разбирам как бързо забравиха за милионите на Масларова и Доган от тяхните мизерни заплати от 240 лв. изкарани.Целите Старозагорски мин.бани са собственост на Масларова. Още малко и природните бедствия в Япония ще препишат на ББ от глупост.Като коне с капаци и по зле.
865
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
20 бабички на Бузлиджа се провикват: Сергееееееей....От балкана се чува ехо: Геееей, геееей, гееей....
864
3
 
40
 
! Отговори
ТРЕПАНЕ ИМ Е МАЙКАТ преди 13 години
СЕГА РАЗБИРАМ ЗАЩО В НАЧАЛОТО НА МИНАЛИЯТ ВЕК ВМРО Е ИЗБИВАЛА КАТО ВЪЛЦИ РУСОФИЛИТЕ . ТИЯ САМО СЪБОТИРАТ РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ВЪРТЯТ КОЛЕЛОТО НА ИСТОРИЯТА НАЗАД ! АМА БОЙКО ДО НЯКЪДЕ СИ Е ВИНОВЕН ! ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВАЩЕ ДА Е В ЗАТВОРА , ОТ МАСЛАРОВА И ВОЕНИЯТ МИНИСТЪР ДО серГЕЙя - ВСИЧКИ В ЗАНДАНА !
863
0
 
22
 
! Отговори
prjasno umrjal fen преди 13 години
dojdoh da vidja stanishevsa tursja bashta mu.
862
0
 
22
 
! Отговори
prjasno umrjal fen преди 13 години
dojdoh da vidja stanishevsa tursja bashta mu.
861
3
 
46
 
! Отговори
таня преди 13 години
Комунисти, скрийте се! Не дразнете хората!!!!
860
3
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Сега видях пропагандната машина в действие!!! Защо ли така ми заприлича на една друга "кафява машина", отминалия век. Чак е страшно....
859
6
 
17
 
! Отговори
Petrov преди 13 години
ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невижда*но досега п0*рн0 с, *АНДРЕА* вз*риви България. П0.рн0то е снимано на 23март , няма го качено на друго място. Линк:goo.gl/1IWin (натисне.те Sl.ow D0w.nload отдолу на страница.та) Приятно гледане! П.П. до няколко дни видеото ще бъде премахнато, тъй като е незаконно, така че ако ви трябва го изтеглете сега!
858
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е Станишев е прав Народа Асфалт не яде закво ни са тее магистрали кат няма кво да ядем кой да кара по тее Магистрали? Гости от Азия и Европа може би.........
857
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и те имат наглостта да излязат да протестират, отговори премиерът на днешните упреци и заяви, че 16-те хиляди души на митинга на БСП са целият им електорат.
856
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз беден комунист не съм виждал,даже и митинга им е като пир по време на чума.На други протести едни черно бели диплянки жал да ти стане,ама на митинга на комуноидите декори-лозунги избарани-парите си казват думата.А дано си дадете всички пари за лекари *** червени.
855
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
***
854
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко километра магистрали са построени за тия 2 години от как управлява Герб??10 км поне има ли??
853
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тез баби и дядовци отде мислите че имат хилядарки дето дават на измамниците ? Да не им ги даде Бойко ? Ето точно те излизат сега по митингите защото искат държавата обратно, но тя сега е при младите и ще си остане при нас! И както е казал Чърчил: Комуниста е индивид с ненормално изкривение на мозъка!
852
0
 
30
 
! Отговори
дързост и красота преди 13 години
Мила родна картинка от митинга:*
851
5
 
26
 
! Отговори
отечественник преди 13 години
Всички сте за живо опело.Един пожарникар,срещу един стар партиец.НАРОДА да не мисли за протести,днес времето беше хубаво,вървете да си садите карофите,утре арпаджика и т.н.Тази държава няма да се оправи.