Станишев: Народът асфалт не яде

БСП поиска оставката на правителството с митинг в София
Обновена: 26 мар 2011 14:33 | 26 мар 2011 13:18,
1020
Станишев: Народът асфалт не яде
Сергей Станишев. Снимка: БСП

Огромна част от българите вече са докарани до отчаяние, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на отганизирания от левицата протест под мотото „Червен картон за управляващите“.

„Това е правителство на едни смешници, неспособни да решават проблемите“, заяви червеният лидер и продължи:

„Искаме това правителство да си ходи – докато то управлява, нищо няма да се промени в България“.

По думите му хората са докарани до отчаяние и са започнали да посягат на живота си заради финансови проблеми.

„Напоследък се хванаха (правителството – б.р.) за една единствена теза: Ние строим магистрала „Тракия“. Хубаво, обаче хората не ядат асфалт. Освен всичко друго се оказа, че строят магистралата върху пепел“, заяви Станишев.

Още по темата

Той изтъкна, че по времето на неговия кабинет имаше протести, но те били за по-бързо увеличаване на доходите и пенсиите.

Според Станишев винаги може да се намерят пари, но първото условие е да бъде свалено правителството на премиера Борисов, което определи като „пагубно за България“.

В рамките на една година при компетентно управление и по-добра събираемост на данъците може да се докарат един милиард приходи, смята БСП лидерът.

„Днес премиерът и управляващите казват: Никой не може да предложи алтернатива, и предлага на хората да ходят да садят картофи – вие засадихте ли вашите картофи“, попита Станишев протестиращите.

Протестът на БСП приключи с хоро. Според организаторите на митинга са дошли над 18 000 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1020
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
950
0
 
17
 
! Отговори
loewwt преди 12 години
SIJNYE , [url=vfsadxprboef/]vfsadxprboef[/url], [link=lycwzwzldenx/]lycwzwzldenx[/link], zrtypiiqtyfc/
949
0
 
17
 
! Отговори
Gerrie преди 12 години
Good to see a taelnt at work. I canВt match that.
948
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и тия като и предишните като и по предишните...
947
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СКЛАДОВ РАБОТНИКЗадължителни изисквания са:-работа с компютър-категория С-свидетелство за правоуправление на мотокарРаботно време:от понеделник до петък: от 8:00ч. до 17:30ч.събота: от 9:00ч. до 13:00ч.Стартова заплата: 450лв.Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати. ТОВА ПАРИ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ ЛИ САГАРАНТИРАНА МИЗЕРИЯ ОТ ГЕРБ
946
2
 
24
 
! Отговори
rumen221 преди 13 години
Приятели,ПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА..., с некадърните си министри, като Дянков например!!!Националния ни интерес е ясен Благоденствие на Българската нация!Бюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна рецесия;3. Световна продоволствена криза;4. Световна екологична криза;Българската криза обаче е структурно-управленска:- У нас съществува Предпазарно стопанство...- Най-голямата пречка за развитието ни е Клиентската система, наречена Обръчи от олигархически фирми- Комунистическата мафия доубива инициативите на всеки предприемачОткъде пари ли? Изхода е Преработка на бюджета, защото в правова държава всички сме свързане с него или даваме, или вземаме Заради:1. Американската финансова криза Еврофондовете не стигат Необходимо е мощно директно нисколихвено кредитиране на производството, чрез ББР, от валутния резерв и чрез планиран дефицит от 5, 4, и 3% годишно... 2. Световната продоволствена криза Субсидиите в Селското стопанство равни на тези в Германия Поземлена реформа налагаща собственост на земя до 1 000 декара и възстановяване за държавна сметка на Хидромелиорацийте...3. Световната рецесия Банкови гаранции, чрез ББР, на износно ориентираните крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите и кооперирани фирми Заради ценовата вакханалия - чрез закона за защита на конкуренцията се приема норма монополист е всеки, който доставя 1/3 от коя да е натура и подлежи на ценови контрол и регулация на печалбата.4. Данък общ доход за физическите лица:- Ежемесечно увеличаване на минималната заплата с 10 лева, докато достигне социалния миниум от 540 лева. Сумарно социални помощи до 50% от МРЗ, с платени за помощите здравни и пенсионни осигуровки.- Необлагаем минимум от 1.5 минимални заплати.- 10% данък от 1.5 до 5 минимални заплати.- 30% данък за превишението над 5 минимални заплати.- Премахване таваните за пенсионно и здравно осигуряване.5. Данък печалба за юридическите лица:- При реинвестиция 10%.- За останалата част от печалбата толкова процента, колкото са задължителните удръжки за физическите лица (днес това прави около 37.5%... При това условие данък девидент 0%)6. Световната екологична криза - Строителството на Белене 33% от поръчките са за Български фирми, които имат въпиюща нужда от тях и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове, екоглобите ще ни върнат в каменната ера.7. Овладяване на структурно-управленската криза и беснеещата комунистическа Мафия, чрез възстановяване на държавните институции, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и следните реформи:- Индивидуални дебитно-кредитни картови сметки здравни досета в Здравеопазването;- Масово Професионално средно образование дори в езиковите гимнации могат да учат професията Водене на домашно счетоводство или Основи на здравеопазването- Съкращаване на държавния апарат с 30%.Всичко останало е от "Лукаваго и от комунистите...
945
2
 
19
 
! Отговори
Руский другар преди 13 години
2000000000/?=Е83товарищ станишев
944
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не харесвам Станишев,но е прав-вече 100 лв не стигат да напазаруваш за седмицата,а ток,а парно ,а горива-лошото е ,че не виждам алтирнатива на тиа *** дето ни управляват
943
11
 
28
 
! Отговори
Стефанов преди 13 години
Цитат:"Народа асвалт не яде но Борисов като теб не краде,пенчо такъв,***.И гн Борисов строго държи юздите за рзбойниците за разлика от *** номер 1 Станишев."АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО!
942
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По колко платихте на човек другари Този бизнес със статистите не е лош за пенсионерите ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА А това беше пълна простотиа та танцувате хоро с знамето и този текс на песента
941
4
 
20
 
! Отговори
ivan преди 13 години
E nai nakraq tova govedo hte mirqsali nikoga komunis socialis v av moita kahta neiskam Boiko nie sme s teb a tozi *** po asvalta ta varvi v SSSR
940
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Народът и трева не пасе. Може да си викаш по митингите колкото си искаш - няма да се случи тази грешка да се върнеш обратно на премиерския стол.
939
8
 
27
 
! Отговори
ali преди 13 години
Народа асвалт не яде но Борисов като теб не краде,пенчо такъв,***.И гн Борисов строго държи юздите за рзбойниците за разлика от *** номер 1 Станишев.
938
9
 
30
 
! Отговори
Впечатлен преди 13 години
Бях на митинга, другаря Станишев така вълнуващо говори, че плаках.Опитах да видя дали се яде асфалт. Става, няма проблем. Не знам обаче, дали като ходя по нужда ще има. Сигурно ще има, защото другаря Станишев каза, че народът не яде асфалт. Той сигурно е ял и е имал проблем като ходи по нужда.Опитах, няма проблем и с ходенето единствено отиде цял вестник Работническо дело -- много мазно бе. Сигурно това е имал предвид Др. Станишев, попречило му е да прави любов - *** става лепкав.
937
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На заспало куче, на плачеща жена и на комунист (социалист) ДА НЕ ВЯРВАШ !!!!АМА НИКОГА ДА НЕ ВЯРВАШ !!!
936
7
 
32
 
! Отговори
... преди 13 години
Ако трябва да избирам между това да изям килограм асфалт или да слушам мазен украински комунист в продължение дори на 1 милисекунда, веднага ще избера първото.
935
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев, както казва един приятел е ***.
934
7
 
29
 
! Отговори
gogo преди 13 години
А който ми писа минус да лапне *** на Станишев.Дано да е мъж:)
933
13
 
37
 
! Отговори
gogo преди 13 години
Поздравявам всички,които в коментарите си са оплюли тоя хамстер и тъпата му накадърна и продажна партия.
932
9
 
28
 
! Отговори
gogo преди 13 години
Поздравявам всички,които в коментарите си са оплюли тоя хамстер и тъпата му накадърна и продажна партия.
931
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да не яде ама скоро герб щаги накара да го ядат ша има криза за коприва и лопош кои ли ша е виновен да видим не на бсп не обаче и на герб алтернатива има тя сеа не е в парламента обаче папагалчета заради вас ние сме по европата поне ядене пиене и лекари те им са на ниво но все пак оправете нещата та да се вирнем и ние у дома