210 хил. лв. за поддръжка на депутатските автомобили

Цецка Цачева спешно търси нов автосервиз
Обновена: 11 апр 2011 14:57 | 11 апр 2011 14:38,
44
210 хил. лв. за поддръжка на депутатските автомобили
Снимка: Булфото

165 840 лв. без ДДС ще похарчи Народното събрание за поддръжка на автомобилите на депутатите.

Законодателният орган обяви търг за определяне на нова фирма в "Държавен вестник", която ще се грижи за колите на народните избраници през следващите 12 месеца.

Новият сервиз на парламента трябва да има капацитета да поддържа автомобили марка "Мерцедес", автобус "МАН" и автомобили с марка „Сузуки”, „Ситроен”, „Ленд Ровър”, „Фолксваген”, „Шкода”, „Опел”, „Пежо” и „УАЗ”.

Обектът на поръчката включва поддръжка, извършване на текущи и аварийни ремонти на автомобилите и доставка на необходимите резервни части.

В търга могат да участват само специализирани фирми с общо годишен оборот от минимум 200 000 лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
3
 
! Отговори
ивелина преди 13 години
Аз пък съм се загрижила за Делян Пеевски - и той едвам си движи мощите. Вместо да се мъчат да си напъхат сланините в западните коли, да им отпуснем по един *** с каручка,а парите да се дадат на сираците, щото са останали сироти с политическа подкрепа.
42
0
 
2
 
! Отговори
С.М. преди 13 години
165 хил. лв и търгът минава... после тихичко един анекс за още 2-3 милиона... :-)
41
0
 
2
 
! Отговори
е преди 13 години
Чудя се - дали Айнщайн не се е клонирал тайно в България, че имаме толкова изобретателни "народни представители". Уж няма пари за нищо, уж хазната била празна, пък все намират какво да откраднат и с какви екстри да се сдобият.Имам предложение - един трамвай втора употреба,кирка и дървеното рало на пра-дядовците им и да си почиват на някоя нива и др., ама не знам как да им го изпратя. Идват избори - гласувай НАРОДЕ, те това искат!
40
0
 
10
 
! Отговори
дн преди 13 години
Да взема да закарам 10 тира пред парламента с дървен материал за бесилки ли се чудя
39
0
 
5
 
! Отговори
цедка преди 13 години
как не ви е срам ве после нямало пари за това онова мамка ви пеша и сега ще напълнят гушята на техен човек
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако има народно недоволство и пропуски в манипулацията и пропагандата - и ако на някои не му харесва бензина да е 2.80лв,хляба 1.50 ,захарта -3.00лв,олиото 4.50 а заплатите 240лв И ако това не им харесва нека дойдат танковете
37
0
 
25
 
! Отговори
ДИЕТОЛОГ преди 13 години
Да им дадат по едно колело тип Балканче с 20 инчови гуми и да им направят паркинг пред парламента за тях.Да въртат *** та да им спаднат гъ+овете дебели!
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да Дойдат танковете
35
3
 
11
 
! Отговори
до аватар преди 13 години
Така беше. Майка ми беше депутат, тогава им казваха народен представител. Беше в някаква комисия като някакъв специалист. Ходеха си на работа кой където работи, иначе в Народното събрание си ходеха с правата и задълженията на командировани. Май само отчитаха дейност, защото само гласуваха за узаконяване на предварително взети решения, каквото е решила Партията, но нямаше сегашните разхищения на народни пари, хвърляни за този, що духа в гората.Нямаше ги тези бездънни джобчета,които21г.не се напъл
34
0
 
17
 
! Отговори
Funny Man преди 13 години
Кой го измисли това Народното събрание - нито народно, нито събрание; нито съединение, нито сила - Room service!
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
СПОКО ЩЕ ГИ НАМЕРЯТ ЩЕ ИЗМИСЛЯТ НЯКОЯ АГЕНЦИЯ НОВА ЗА КОНТРОЛ ИЛИ НЯКОЙ НОВ ДАНЪК!!!!!!!!!!!!!!!!!
32
0
 
29
 
! Отговори
ева преди 13 години
Защо са ни 240 депутата, при положение, че според преброяването сме под 7.5 милиона? Мисля, че същата работа може да се върши и от 120.Да не говорим, че освен заплата те получават хонорари за участието си в различни комисии.
31
0
 
33
 
! Отговори
202 преди 13 години
Имам две предложения за облекчаване на бюджета:Номер едно, Съкращаване броя на депутатите на половина и закупуване на корейски автомобили за "служебните" им нужди.Номер две, съкращаване на депутатите на половина и използване на личните им автомобили като за всяко служебно пътуване им се одобряват разходи. Иначе излиза, че данъкоплатеца вози нагоре-надолу милионерите с BMW-та и Мерцедеси!Що?
30
0
 
3
 
! Отговори
.GOSHO преди 13 години
До 8ЗАГРИЖИЛ СЕ ЗА ФИДОСОВА, А ЗА ТАГАРИНСКИ КОЙ ЩЕ ПОМИСЛИ
29
2
 
17
 
! Отговори
ЗАПИС преди 13 години
бб:АЛО,тиквуна се обажда! ЦИЦКА ЦИЦИЦЕВА:O, ШЕФЕ!! бб:имам човек ,дето питаме футбол,той има сервиз човекът . цц:добрееее!........край
28
5
 
32
 
! Отговори
аватар преди 13 години
През тодорживково време държавата не е харчила толкова много пари за кирливите депотати.Имаше народни представители тогава но те бяха на обществени начала и без осигорен транспорт и се свикваха два пъти на година и държавата ни цъфтеше, а сега..........само крадци и *** !
27
0
 
14
 
! Отговори
KOKO преди 13 години
бегайте да работите че им трябват много парички за количките им,а бензина,а шофьорите а лапачката цецка не ги казва.Те живеят по луксозно от европейските им колеги които управляват богати държави
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя търг ще излезе ялов. Нема такъв сервиз в България, който да ремонтира всичко. Само един съсед го може, но той няма оборот от 200000.
25
2
 
29
 
! Отговори
Случаен преди 13 години
Да слизат от колите, има градски транспорт. Айде сиктер. Или си ремонтират возилата за собствена сметка или пеш.
24
1
 
27
 
! Отговори
БоСимеонов преди 13 години
До номер 8: Ти не се безпокой за Фидосова. Тя си има собствена гравитация.