Пари на катаджия – не, отсече новият шеф на КАТ

Богдан Милчев се зарече, че ще ги тества за лоялност
Обновена: 19 май 2011 17:43 | 19 май 2011 17:01,
128
Пари на катаджия – не, отсече новият шеф на КАТ
Документи – да, но пари – не. Снимка: Булфото

Новият началник на КАТ-София Богдан Милчев обеща до няколко месеца коренна промяна в поведението на подчинените си на пътя.

След като видяха за първи път новия си началник, на служителите от столичния КАТ беше обяснено, че Милчев ще бъде безкомпромисен към всеки, който е поискал пари "на ръка".

Още по темата

"Всеки, за когото имаме данни за корупционно поведение, ще бъде проверяван за лоялност към системата на МВР", зарече се той.

Пред журналисти Милчев обеща, че ще се подобри обслужването на гражданите. Освен това щял да се подобри и микроклиматът в структурата.

"Ние трябва всички като техни ръководители да покажем какво искаме от полицаите на улицата. Не само че карам с колан, мога и да регулирам. Всичко, което ще изисквам от тях, ще им покажа как трябва да го правят.

Ще започнат да правят всичко, което е редно. Не може те да проверяват, да извършват контрол на водачите и същевременно самите те да смятат, че не трябва да го правят", каза той.

"Не може да изискваме, не може да казваме: "Правете, но не ме гледайте мене". Не, ще ме гледате първо мен", подчерта Богдан Милчев.

"Превъзпитанието е много труден процес", призна обаче директорът на СДВР – старши комисар Валери Йорданов.

Ще бъде обърнато по-сериозно внимание на проверката на шофьори, главно тези, които са изчерпали своя лимит за точки.

По думите му с хиляди са тези, които са направили наказателни точки, а продължават да шофират.

Новият началник на столичния КАТ-София е със 17 години стаж в системата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то по твоята логика ако извършиш и престъпрение или каквото и да е нарушение и ако пуснеш необходимите за уволнение "6000"!?!?! жалби ще те пуснат и полицаят ще бъде уволнен.Много съмнителна логика за трево мислещ
106
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много интересни наглеци-страхливци пишат тука.Псуват и негодуват,че.......предлагали и давали.Аз не мога да ги разбера тези престъпници- престъпление извършва и този който дава-.от какво всъщност се оплакват.Аз не давам,а и не са ми искали.Явно полицаите надушват престъпните и тънки душици.
105
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Парата трябва да се дават само на ръка, иначе не се знае къде ще отидат
104
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя сайт вече с Мозила не функционира :) Май ще се разделяме
103
5
 
2
 
! Отговори
Гацо преди 12 години
"Всеки, за когото имаме данни за корупционно поведение, ще бъде проверяван за лоялност към системата на МВР или респективно ГЕРБ", зарече се той. Явно идват избори и сегашните не снасят достатъчно за управляващите и по-конкретно на Цецо Лажецо Гестапуто . Я стига сте се занасяли със стари к***ви нов бардак нестава . Саакашвили в Грузия изряза циреят полиция изоснови уволни постепенно всички заемащи ръководни постове и дългогодишни служители след това им даде заплати и с това прекрати корупцията . Всички воры в законе и така стабилизира страната . За деиствията които направи за това че Москва неможеше да контрулира положението и да разиграва коня си както иска започнаха всичките му проблеми . У нас едвали някои иска да създава нормална държава както и предишните така и сегашните ни управници крадът нагло и безогледно . Дано скоро да се намери решение и да изкореним мафиотските структори от власта .
102
2
 
2
 
! Отговори
asd преди 12 години
V SOFIA NQMA KATADJIQ KOITO DA NE MI E PRIEL PARI !! SI4KITE SA GLADNI KOPELDACI
101
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
96Нееееее,91 иска да каже че са го спрели и той е изпратил жена си "отработи"с полицая 3 дена глобата.А тя милата работила,работила че накрая си останала там да "работи".
100
0
 
6
 
! Отговори
gosho преди 12 години
А пари за да ти се покрие снимката от камерите в София? Доколкото един бакшиш ми обясняваше има начин изобщо това да не се отрази ако си платиш където трябва. Също така обясняваше как преди онези на улицата взимали, а сега онези в КАТ...
99
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАХХАХАХАХ. Това да го видя - НЯМА ДА ПОВЯРВАМ. КАТ са една от най-корумпираните системи в света !!
98
3
 
3
 
! Отговори
до 96 преди 12 години
Ти пък сигорно си видял на картата че пише Германия и си помисли че знаеш за тези глоби.А иначе за парите и дните го казах образно,не съм седнал да го смятал по дни и часове,нито че глобата трябва да е точно 100 евро, или повече.Ако пък ти се случи да пътуваш към Западна Европа и вземеш та минеш през Германия,пробвай да не платиш нарушението.Да видиш как ще ти се завие свят.Аман от сяляндури в тези сайтове.
97
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И защо да не давам пари на катаджиите? Хем давам по малко, хем не дремя на опашки, хем не ми вземат точки, хем си правя каквото си искам с едно 50 кинта. Даже и залисан си карам и не ми пука!
96
1
 
4
 
! Отговори
до 91 преди 12 години
Ти явно освен у ваше селу на друго място не си ходил.Няма такова нещо в Германия мога да уверя.Единствено ако платиш веднага ти намалят глобата.И ако бачкаш за 40 евро на ден 3 дена тва прави 120 евро,а в Германия такава ниска глоба просто нема,както и такова заплащане.За тва се скрий смешнико и спри да простееш и да се правиш на оригинален по форумите.
95
2
 
4
 
! Отговори
справедлив преди 12 години
И по 91 пост става.Но на детектора поне 1 годишно.И камера в патрулката.За всеки спрян автомобил да се докладва по радиото със запис и отделно да се води в дневник като доклад .Така ще проличи ,че се спират неоснователно автомобили щом не им е наложено наказание за нарушение.Или кратко, щом си спрян значи си нарушил,документирано е ,и е наложена санкция.Другото е своеволие г-да от КАТ.
94
1
 
0
 
! Отговори
до 89 преди 12 години
Ама там няма да можеш да криеш защото хората вкарват в затвора,преди да им обясниш защо не си платил данъците.Ще си на първо число там пред гишето да си най изрядния данъкоплатец.
93
1
 
4
 
! Отговори
бххйк преди 12 години
Докато не направят заплатите на хората нормални не само на катаджиите,а на всички,ще има корупция навсякъде.
92
1
 
2
 
! Отговори
до 89 преди 12 години
Ами така ще е бе *** като си свикнал толкова години да лъжеш държавата,сега никак не ти е готино да си честен гражданин.Всички тези неща ги измислят защото неможахте да се научите да си плащате данъците,а все плащахте на данъчни и всякакви други под масата.И сега след като започнаха да ви гонят до дупка започнахте да плачете като "девица за Х.Й".Ами като не ти отърва затваряй бизнеса и Европа те чака,отиди там да си отвориш бизнес да видиш накрая какви са им данъците.
91
4
 
0
 
! Отговори
сдг преди 12 години
Някой запитвал ли се е ако го направят като в Германия,плащаш глобата на място,ако нямаш пари карат те в управлението и започваш да работиш докато си платиш глобата,на ден е мисля че около 30-40 евро,изработваш глобата за 3 дена и на четвртия те пускат,палиш колата и се прибираш.Така гарантирано ще имат 100% усвояемост на глобите.
90
3
 
8
 
! Отговори
ДО 86 преди 12 години
ПРЪДЛЬО,МЕН ВСЯКА ГОДИНА МЕ КАРАТ ДА СМЕНЯМ КАСОВ И НЕЗНАМ СИ КЪВ АПАРАТ,ВСЯКА ГОДИНА МИ ВДИГАТ СЯКВИ ТАКСИ,КВИ СА ТЕ ? ЩО НЕ СЕ *** А ? КОГАТО НАПРАВЯТ РЕВИЗИЯ НА НОВЕ ХОДИНГ И НА *** ТОГАВА ДА СЕ ПРАВЯТ НА МИНИСТРИ И ВЛАСТ ИМАЩИ,МИЛИАРДИ ВЪРТЯТ ОТ *** И ДРОГА ,ДРИСЛЬОВЦИ
89
2
 
6
 
! Отговори
minuvach преди 12 години
Нали не вярвате в Дядо Коледа ?!? То така се променя манталитет и 20+ години работа в КАТ с всичките простотии там...вкл. 20 000 души убити в ПТП за 20год., т.е. по ок. 1 000души на година...те американците нямат годишно толкова жертви във войните в Ирак, а тук е..повече от война. И малко закъснели и непълни са уволнениятя в този контекст!Коренна ромяна в поведението на подчинените му може да има само, ако... се подменят подчинените му!Иначе...тая песен сме я слушАли !
88
0
 
0
 
! Отговори
elena преди 12 години
nikoga ne sa me globqvali,naprotiv vinagi se darjat kolturno