Пари на катаджия – не, отсече новият шеф на КАТ

Богдан Милчев се зарече, че ще ги тества за лоялност
Обновена: 19 май 2011 17:43 | 19 май 2011 17:01,
128
Пари на катаджия – не, отсече новият шеф на КАТ
Документи – да, но пари – не. Снимка: Булфото

Новият началник на КАТ-София Богдан Милчев обеща до няколко месеца коренна промяна в поведението на подчинените си на пътя.

След като видяха за първи път новия си началник, на служителите от столичния КАТ беше обяснено, че Милчев ще бъде безкомпромисен към всеки, който е поискал пари "на ръка".

Още по темата

"Всеки, за когото имаме данни за корупционно поведение, ще бъде проверяван за лоялност към системата на МВР", зарече се той.

Пред журналисти Милчев обеща, че ще се подобри обслужването на гражданите. Освен това щял да се подобри и микроклиматът в структурата.

"Ние трябва всички като техни ръководители да покажем какво искаме от полицаите на улицата. Не само че карам с колан, мога и да регулирам. Всичко, което ще изисквам от тях, ще им покажа как трябва да го правят.

Ще започнат да правят всичко, което е редно. Не може те да проверяват, да извършват контрол на водачите и същевременно самите те да смятат, че не трябва да го правят", каза той.

"Не може да изискваме, не може да казваме: "Правете, но не ме гледайте мене". Не, ще ме гледате първо мен", подчерта Богдан Милчев.

"Превъзпитанието е много труден процес", призна обаче директорът на СДВР – старши комисар Валери Йорданов.

Ще бъде обърнато по-сериозно внимание на проверката на шофьори, главно тези, които са изчерпали своя лимит за точки.

По думите му с хиляди са тези, които са направили наказателни точки, а продължават да шофират.

Новият началник на столичния КАТ-София е със 17 години стаж в системата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
3
 
! Отговори
of преди 12 години
"Всеки, за когото имаме данни за корупционно поведение, ще бъде проверяван за лоялност към системата на МВР", зарече се той......тц-тц-тц, че досега не беше ли така пак на приказки бе?? Как да има корупционно поведение ако аз не му дам пари на катаджията....тука е момента докато се дават пари все ще има кой да взима...
86
4
 
2
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
Абе загубеняк тези неща ги има в цели свят,а най много в така наречените Бели страни от Европа.Нали повечето сводници работят с проститутките си в чужбина.Май забравяш за Холандия,Белгия Франция Германия,най узаконените места за ***.А в Холандия си има и места за употреба на наркотици.За какво точно упрекваш Българските власти,те все пак ,накак си дори и без много успех се борят против тези неща,докато в Еропа са ги приели като даденост.
85
0
 
0
 
! Отговори
m..t. преди 12 години
ei tas kashta ot aktove q dignah ,v dragalevci imam edin imot,za dvaise godini rabota tva napraih,sega mi sa sheshe da smena dogramata ,ma ko sprat da na ostavat namira ,ina4i ne s tes niski zaplati koe po napred
84
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДЯНКОООВ,АЙДЕ МАРШ ПРЕЗ VIP ЗОНАТА ПОРТ ВАРНА,КОГАТО ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ ТОГАВА ЩЕ МИ СЕ ПРАВИШ НА МИНИСТЪР,МЕН ЩЕ МЕ КЪСАТ ОТ ДАНЪЦИ ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО А ТЕ МИЛИТЕ СИ ВЪРТЯТ НАРКОТИЦИТЕ ,МИ ЩО НЕ СИ .......................
83
6
 
7
 
! Отговори
сдг преди 12 години
Дупе да им е яко на тези които плачеха че полицаите вземат на ръка.Ако действително започнат да пишат само актове и фишове никой няма да се разминава с 20-40 лв., защото повечето глоби започват от 50 лв. нагоре,а с две -три нарушения работата става над 100 лв.Ще се молите полицаите да вземат 20-те лева че вашата иначе глоба по АКТ ще е над 100.
82
0
 
3
 
! Отговори
mever katov преди 12 години
sprat li rushvetite,nema za kvo da va spirame ve4e ,spirame da rabotime,za kvo da si otvarqm belq na glavata ,da pisha fishove ,globi,krai ne ma interesuva ,zemam si zaplatata i si prava pas
81
1
 
5
 
! Отговори
....78 преди 12 години
ами тя е и във парламента ,как да стане ?
80
1
 
6
 
! Отговори
някой преди 12 години
До 53 - Бъдещия голям шеф!Напълно съм съгласен с теб. Обаче пропускаш една малка подробност. Българина точно след няма и ден, ще измисли някаква схема и ще продължава да си е същата свина на пътя :) То е до манталитет.
79
1
 
2
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
Очаквай тогава да ти я откраднат ,та пак ще плащаш на ...някой ,така е устроена БГ ?
78
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НА ДЯНКОВ АКО МУ ТРЯБВАТ ПАРИ ДА ОБЛОЖИ ПРОСТИТУЦИЯТА С ДАНЪЦИ,НЕ ДА МИ СЕ ПРАВЯТ НА ГЕСТАПОВЦИ,АЙДЕ НАЛИ СА ГОЛЯМА РАБОТА
77
0
 
4
 
! Отговори
.....74 преди 12 години
Принципа в БГ е,"Защо да е по-просто ,като може да е по-сложно"?
76
2
 
5
 
! Отговори
София преди 12 години
Само никой не казва как ще стане без рушвети. Началникът е далече, а с катаджията си очи в очи. И ти не искаш да ти пише акт, и той иска да изкара повече пари.
75
0
 
2
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
Ти пък къде видя НЯКЪДЕ в БГ ....независимо нещо---по принцип?
74
3
 
12
 
! Отговори
Друг път преди 12 години
Вместо да се чудите как да минавате "по втория начин", по- добре помислете как да станете нормални хора и да започнете да спазвате правилата и законите.
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ СА ***,ЯД МЕ Е ЧЕ НЯКЪВ БАЙ ..Й ТРЪГНАЛ ДА МИ СЕ ПРАВИ НА МОРАЛИСТ , ОПРАВИХА ДЪРЖАВАТА ЧЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ ПАК С БЕДНИЯТ НАРОД,ЕЕЕЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ***,ДАТИ ДАМ ЛИ ТЕЛ НОМЕРАТА НА СВОДНИЦИ НАБИРАЩИ ПЕРСОНАЛ ? ИЛИ НА НАРКО ДИЛАРИ ? МИРИШАТ ТИ КРАКАТА ЧЕНГЕ
72
5
 
2
 
! Отговори
Швнаца преди 12 години
Аз сам с нова кола на лисинк и мене не *** закачът.
71
3
 
0
 
! Отговори
хората говорят преди 12 години
.....?
70
5
 
2
 
! Отговори
Владо преди 12 години
Вече няма да им даваме пари КЕШ, ще плащаме с карти. Всеки катаджия ще носи по един мобилен пос терминал и като спира жертви вече няма да пита "И са к'во праиме", а вече ще казва "Чукни тука пин-чето". Е така ще пресечеме тотално корупцията. Тоя новия шеф се е зел много насериозно. По вероятно е България да стане водещата икономика в ЕС, отколкото КАТ-джиите да спрат да взимат рушвети.
69
1
 
5
 
! Отговори
Андро преди 12 години
до SunseekerАз не правя нарушения и не ме глобяват. Спазването на правилата по никакъв начин не ме затормозява и не ми пречи да живея нормално. Повечето хора се чувстват значими само когато правят нарушения защото имат още доста да учат и да ги лашка живота (и системата) докато станат цивилизовани хора.
68
2
 
2
 
! Отговори
milan ton4ev преди 12 години
dvaiset kinta pari li sa ve,mi as na seko dejurstvo sa 4uda kak da sa varta ,niodobno mi stava ,pridlagat sami pari ,kat znaqt 4e sa v naroshenie i sa 4ervat katu momi,posle do stotinka sa ot4itami na shefa