Пари на катаджия – не, отсече новият шеф на КАТ

Богдан Милчев се зарече, че ще ги тества за лоялност
Обновена: 19 май 2011 17:43 | 19 май 2011 17:01,
128
Пари на катаджия – не, отсече новият шеф на КАТ
Документи – да, но пари – не. Снимка: Булфото

Новият началник на КАТ-София Богдан Милчев обеща до няколко месеца коренна промяна в поведението на подчинените си на пътя.

След като видяха за първи път новия си началник, на служителите от столичния КАТ беше обяснено, че Милчев ще бъде безкомпромисен към всеки, който е поискал пари "на ръка".

Още по темата

"Всеки, за когото имаме данни за корупционно поведение, ще бъде проверяван за лоялност към системата на МВР", зарече се той.

Пред журналисти Милчев обеща, че ще се подобри обслужването на гражданите. Освен това щял да се подобри и микроклиматът в структурата.

"Ние трябва всички като техни ръководители да покажем какво искаме от полицаите на улицата. Не само че карам с колан, мога и да регулирам. Всичко, което ще изисквам от тях, ще им покажа как трябва да го правят.

Ще започнат да правят всичко, което е редно. Не може те да проверяват, да извършват контрол на водачите и същевременно самите те да смятат, че не трябва да го правят", каза той.

"Не може да изискваме, не може да казваме: "Правете, но не ме гледайте мене". Не, ще ме гледате първо мен", подчерта Богдан Милчев.

"Превъзпитанието е много труден процес", призна обаче директорът на СДВР – старши комисар Валери Йорданов.

Ще бъде обърнато по-сериозно внимание на проверката на шофьори, главно тези, които са изчерпали своя лимит за точки.

По думите му с хиляди са тези, които са направили наказателни точки, а продължават да шофират.

Новият началник на столичния КАТ-София е със 17 години стаж в системата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
2
 
! Отговори
fop преди 12 години
kakto kazva kolegata 39,pulna cigania sme otvsekade ...
46
6
 
8
 
! Отговори
Андро преди 12 години
Само джигитите псуват катаджиите. Вместо да псуват, трябва да се радват, че дават по 20-30 лв за постоянните си нарушени, защото ако трябва да плащат актове за всяко нарушение, което извършват, заплатата ще им стига само за първите 10 дни на месеца, а в края на месеца ще са останали без талон и без книжка. Повечето хора не могат да минат и 500 м без да извършат поне две нарушения, които са за акт, така че радвайте се, че минавате само с дребни суми.
45
2
 
3
 
! Отговори
fop преди 12 години
she gi testva,interesno kak...she im prashta kontroliori li,mi koi she kontrolira kontroliorite,v taq badjanasko mutrenska sistema ,koi koi e ,koi ot koi e na vseki e qsno...
44
3
 
6
 
! Отговори
Аспарух преди 12 години
Обещания обещания
43
0
 
11
 
! Отговори
da преди 12 години
този пич да се разходи до благоевград...да види колегите му как ако не подадеш сами си търсят-най вече ношно време под предтекст алкохол.за криемето няма да говорим-понякога са директно на платното след завои...абе вопще смели момчета
42
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само апартаменти..... МОЖЕ !
41
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човекът, имал най-малко късмет през живота си, е Юрий Гагарин. Излетял от Съветския съюз, направил 17 обиколки на Земята, и се приземил пак в Съветския съюз.
40
1
 
19
 
! Отговори
Дано преди 12 години
А дано, ама надали... Как само спират, като застрашават движението, как се престрояват без мигачи, как завиват от крайна лява лента надясно и от крайна дясна наляво, как правят обратни завои през двойна непрекъсната... Това да оправят, пък колани ако щат да си слагат...
39
3
 
12
 
! Отговори
да бе преди 12 години
И кой ще издържи на тези тестове ?Аз лично не виждам сред полицаите такъв ,всички са за уволнение !Нали ги тестваха ,....с портмонета ,пари ,вещи и кой ги занесе до районното ,....пълна *** в БГ ,циркът продължава още 22г. !
38
2
 
15
 
! Отговори
емос преди 12 години
Стига ги плюли момчетата бе ,нали в КАТ е като на митницата.Ако не взимат как ще покрият това дето са дали за да започнат на хранилката
37
4
 
23
 
! Отговори
Обикновен участник преди 12 години
Мен като ме спрат катаджиите, ми казават "Добър ден/вечер" проверяват ми документите и ми пожелават приятен ден. Досега всичко ми е било изрядно и никога не са отваряли дума за пари. За 12 години, откакто карам кола имам само един акт за влизане в забранена улица.
36
2
 
18
 
! Отговори
Не мож поверва преди 12 години
Бря, бря! Катаджиите вече ще спазват Закона! Ще си слагат колани, купуват винетки, стават за пример и подражание. Още утре ще ги тествам и изтипосам на снимки. Да видим какво ще правим сега.
35
4
 
13
 
! Отговори
бивш полицай преди 12 години
бла бла бла.... цяла Евроба знае 4е, служител който е назначен по потищата от кидето минават турските екскурзиятнти през лятото, за 3 месетса сьбира от 10.000 до 15.000 евро. И 80% от тази печалба е на назна4ителите му!!!!!!
34
3
 
7
 
! Отговори
Полковник от ДС преди 12 години
до 28 ОПСАуу, имал смартфон и електронно банкиране. Браво на момчето, това те прави особено извисен и велик. Сега, ако започнеш и да караш като бял човек, а не като подивял селянин, няма да ти се налага да изпозваш ЕЛЕКТРОННОТО БАНКИРАНЕ НА СМАРТФОНА СИ (ама наистина си адски велик с тая екстра, браво) за плащане на глоби и актове.
33
2
 
31
 
! Отговори
Кирчо преди 12 години
Бай Танас го е казал много добре, присъединявам се към него и за по-младите предлагам кратък наръчник, за да знаят кога им искат пари:1) И сега какво ще правим2) Ти какво работиш3) Виждам те, че се интелигентно момче/момиче4) Аз ще ти дам сега документите обратно ти виж какво ще направиш5) Ти сега какво предлагаш да правим6) Ти си ял и пил до сега, ама ние не смеС тези реплики органите на реда ви искат пари, а не се опитват да водят диалог с вас.
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"със 17 години стаж в системата. " Коя система, с подкупите ли?Дано не е така.
31
1
 
13
 
! Отговори
tulski преди 12 години
Единствения тест за лоялност в такива случаи е тест с полиграф. Другото са празни приказки.
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По Нова,Часът на Милен Цветков...говорят за платените от Антоп Путеф,писачи форумци.Всички ги знаят вече ,че комунистите са пропаганда ЯКО.
29
2
 
6
 
! Отговори
Джигит преди 12 години
За повечето джигити е много по- евтино и удобно да си плащат глобата направо на улицата. Обикновено се минава с 20 или 50 лв. за минаване на червено, превишена скорост, каране в насрещното, отнемане на предимство, неправилно изпреварване и т.н. Иначе трябва да се пишат актове за по 50. 100 или 200 лв. а тва не е оферта щото хората уж нямали пари. Само като карат пияни трябва да дават повече щото за над 1 промил трябва арест.
28
2
 
15
 
! Отговори
ОПС преди 12 години
Щом новия началник им казва да не вземат на ръка , сега ще трябва ли да си пусна електронното банкиране на смартфона за да привеждам директно или другия вариант вместо пари е стоки (скъп алкохол, цигари и .н.н.т) Направо ще слагам една кошничка в багажника аранжирана с луканки и питиета :))))))