Пари на катаджия – не, отсече новият шеф на КАТ

Богдан Милчев се зарече, че ще ги тества за лоялност
Обновена: 19 май 2011 17:43 | 19 май 2011 17:01,
128
Пари на катаджия – не, отсече новият шеф на КАТ
Документи – да, но пари – не. Снимка: Булфото

Новият началник на КАТ-София Богдан Милчев обеща до няколко месеца коренна промяна в поведението на подчинените си на пътя.

След като видяха за първи път новия си началник, на служителите от столичния КАТ беше обяснено, че Милчев ще бъде безкомпромисен към всеки, който е поискал пари "на ръка".

Още по темата

"Всеки, за когото имаме данни за корупционно поведение, ще бъде проверяван за лоялност към системата на МВР", зарече се той.

Пред журналисти Милчев обеща, че ще се подобри обслужването на гражданите. Освен това щял да се подобри и микроклиматът в структурата.

"Ние трябва всички като техни ръководители да покажем какво искаме от полицаите на улицата. Не само че карам с колан, мога и да регулирам. Всичко, което ще изисквам от тях, ще им покажа как трябва да го правят.

Ще започнат да правят всичко, което е редно. Не може те да проверяват, да извършват контрол на водачите и същевременно самите те да смятат, че не трябва да го правят", каза той.

"Не може да изискваме, не може да казваме: "Правете, но не ме гледайте мене". Не, ще ме гледате първо мен", подчерта Богдан Милчев.

"Превъзпитанието е много труден процес", призна обаче директорът на СДВР – старши комисар Валери Йорданов.

Ще бъде обърнато по-сериозно внимание на проверката на шофьори, главно тези, които са изчерпали своя лимит за точки.

По думите му с хиляди са тези, които са направили наказателни точки, а продължават да шофират.

Новият началник на столичния КАТ-София е със 17 години стаж в системата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
1
 
! Отговори
face преди 12 години
bogdan milchev da si spomni godinite kogato be6e v registracia
126
0
 
0
 
! Отговори
до 121 , 122 преди 12 години
Личи си , че си от тях. Пишеш за нещата точно като ченге. Така приказваше едно друго ченге докато беше шеф в полицията, но после като го шитнаха взе да реве , че и него го обрали, че го рекетират ....Та той разбра какво е да не си "Орган"
125
0
 
1
 
! Отговори
Уха преди 12 години
Ако направи тест на полиграф, то в този случай няма да останат служители на КАТ!Ама да видим дали ще го направи-досегашното управление на ББ е много приказки-никакаква работа,даже става по зле!
124
0
 
5
 
! Отговори
botsos преди 12 години
Преди няколко дни се зачждах с КАТаджии. Причината беше, че не спрях на стоп палка... показана ми извън населено място... в пълен мрак... и без да се вижда патрулка наоколо. Разбира се, в следващото село ме чакаха 2 патрулки. И искаха да ме арестуват даже! И за какво?! По закон, тъпите куки нямат право да спират за проверка в извън населено място в тъмните часове на деня и то без патрулка! Разбира се, пуснаха ме без да ми направят нищо, но си загубих половин час да споря с тях Научете си правата
123
0
 
2
 
! Отговори
пиер преди 12 години
Камери му е майката. И тотална смяна на ръководствата във всеки град.
122
0
 
0
 
! Отговори
софия преди 12 години
а бе не виждате ли какво става напоследък ,навсякъде камери, масови проверки за какво ли не , на какво заприлича това , така ли ще напълните хазната ? естествено е че повечето хора ще предпочетат да си платят на място , пред това да им направят акт за какво ли не , но като те снима камерата няма измъкване , освен ако не заведеш дядо си ...щото все някой трябва да го отнесе......
121
3
 
6
 
! Отговори
Не знам преди 12 години
А не да даде пари, и после да плюе по форумите колко са корумпирани полицаите...Защото предлагането на подкуп е също престпъление, еднакво по тежест на приемането на подкуп...Сигурно малко хора ще ме разберат, все пак живеем в България...Забравих да добавя - служител на МВР съм, не в КАТ, а в други служби...Айде давайте вече
120
2
 
8
 
! Отговори
Не знам преди 12 години
Не съм чел досегашните коментари, може и да се повторя...Катаджиите са си катаджии...Никой не ги оправдава. НО, искам всеки, който плюе яко, като извърши нарушение за глоба над 200 лева, да не вади 50-тачка, а да си държи на акта - да му бъде написан. Защото катаджиите и да си искат, не могат насила да ти вземат пари. В най - лошия случай ще пишат акт за нарушението, което въпросния човек е извършил. Така че, който е нарушител, да се подписва на акта и да заминава...А не да даде пари...
119
1
 
1
 
! Отговори
мариян преди 12 години
тоа пък паднал от марс ли или е ***.на времето ги уволняваха сега съдът ги въстановява и се връщат в кат
118
0
 
3
 
! Отговори
5kov преди 12 години
Много е смешно това заклинание! Все едно да отучиш вълците да ядат месо. Няма, няма няма да стане. Особено, както каза един от форума...катаджиите си правят "хранилки", тоест места, които те принуждаваш да направиш нарушение и те да си прибират париците. Пример...под моста Чавдар. Уловката там е че веднага след светофара започва бус лентатаи ти влизаш в нея, дори и да не искаш. А те си те чакат милите....
117
2
 
6
 
! Отговори
антикорупция преди 12 години
Богдан Милчев ----ТИ ОТ КЪДЕ ИДВАШ БЕ ЧОВЕК, ОТ МАРС ЛИ?ЗНАЧИ ИЛИ СИ НЕКАДЪРНИК ПУСНАТ НА ВИСОК ПОСТ, КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАКВО СТАВА В КАТ, ИЛИ СИ СЪЩО В СХЕМАТА И ЗНАЕШ КАКВО СТАВА НО СЕ ПРАВИШ НА ЛУД.==============================================ЩЯЛ ДА Е БЕЗКОМПРОМИСЕН - И КАКВО, ЩЕ УВОЛНИШ КАТАДЖИЯТА, ЩЕ СЪДИ МВР И ПАК ЩЕ ГО ВЪРНАТ НА РАБОТА, КАКТО ОНЯ КАТАДЖИЯ С 4 УВОЛНЕНИЯ ОЩЕ Е ТАКЪВ. ЩОТ И ДА УВОЛНИШ ТРЯБВА ДА СИ КАДЪРЕН, ДА СТАНЕ ЗАКОННО - КАПИШ???
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ъхъ. Точно така.Само дет тая няма да стане.
115
3
 
0
 
! Отговори
jan преди 12 години
izjasnjavam 4e stava vapros za policeiskite koli!!!!!!!!!!!!
114
2
 
1
 
! Отговори
jan преди 12 години
a ue gomnjo sloji si vinetki na kolite 4e njamat pak im sloji i po edna zastrahovka 4e sashto nlamat a i otgore na tova i pregled njamat a posle si go turi otzad
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и един мармот завива шоколада в станиол...
112
0
 
1
 
! Отговори
до 107 преди 12 години
Ако те туря на детектора кои знае какво ще покаже
111
0
 
3
 
! Отговори
1234 преди 12 години
95, ти си първия, който ще пропищи от това което искаш да се осъществи.... Човек много трябва да внимава какво си пожелава, защото може да му се случи....
110
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крайно време е да ги разкарат от моста на Казичане,толкова рушвети са смъкнали там,че можеше да имаме нов околовръстен път и нови магистрали,само със събраното от там!Явно някой "отгоре", гушка парата!Какво му пазят на този мост,денонощно,да не падне ли?Само кинти събират!!!!!!!!!!!!!!
109
2
 
1
 
! Отговори
lq lq преди 12 години
nai-vajnoto e kato si na tramvaq tvoite podchineni da ne si izkarvat qda varxy takiva koito sa s polovin gram marihuana!!!! a predi tova gi naychi tezi tvoi podchineni da se dvijat spored pravilnika za dvijenie i naistina da sa primer!
108
2
 
1
 
! Отговори
до 98 преди 12 години
Пише се сигУрно,а не сигОрно.Неграмотен *** аз живея в Германия бе.