Предизборната атака на Волен Сидеров

Няколко души пострадаха при сблъсъците пред "Баня Баши"
Обновена: 10 авг 2011 12:42 | 20 май 2011 17:00,
1177

Снимка: БТА

 

Няколко души пострадаха при сблъсъците пред джамията „Баня Баши“ в София, провокирани от симпатизанти на „Атака“.

Сред ранените са петима полицаи, съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Седем души са потърсили помощ в „Пирогов”. 45-годишен мъж със сътресение на мозъка е оставен под наблюдение в неврохирургията.

Останалите са с повърхностни рани и са освободени след преглед. Сред тях е и депутатката от „Атака“ Деница Гаджева, която е била с рана в областта на брадата.

Двама привърженици на „Атака“ са задържани.

Още по темата

Това стана и повод лидерът Волен Сидеров да заплаши, че ако задържаните симпатизанти не бъдат освободени, партията, която досега плътно подкрепяше ГЕРБ в Народното събрание, ще мине в опозиция още днес.

Той поиска оставката на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов и обвини полицаите, че са арестували по най-брутален начин атакистите, участвали в кървавия сблъсък.

„МВР работи като еничарски корпус, срам и позор за българската полиция“, заяви Сидеров.

Напрежението днес ескалира, след като около 150 привърженици на „Атака“ се събраха пред джамията „Баня Баши“ под претекст, че протестират срещу високоговорителите.

Докато течеше традиционната петъчна молитва, няколко хора на Сидеров започнаха да замерят мюсюлманите с яйца. Те скандираха „еничари“, „мекерета“ и „Атака“ и се опитаха да откачат една от тонколоните на джамията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
 
3
 
! Отговори
СИДЕР преди 12 години
Никога повече няма да гласуваме за вас мръсни измамници .Гледаите си Герб.Целуваите се и се радваите че малко власт ви остава..Атака -през крив макарон.
1
 
7
 
! Отговори
ГАДАТЕЛ преди 12 години
ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!
0
 
0
 
! Отговори
Щешев преди 12 години
Нали щеше да се перазглежда спирането на блоковете,нали щеше да преразглеждат договорите за кражбата на електроразпределителните дружества,нали щеше да се видят кражбите на по големите национални прериоритети,нали щеше да се видят как стана скритата "приватизация",нали щеше да се открият и реално да си платят според пазарните механизми краденото създадено от целия НАРОД,нали щеше да ЩЕШЕ пак и т.н.
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей чудя се как успявате да извъртите така нещата, коментара, снимките, че да изглежда все едно са терористи... аз бях там и ситуацията е много по-различна от представената на снимките! )))
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен следващ Президент ?? хахахахах все едно Кадафи да е Председател на Европейския парламент ! Кой ли още вярва че този е новият Левски, и как се осмелявате да сравнявате такъв *** с него ?
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЛАБА ДЪРЖАВА СЛАБ НАРОД !
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Долу ДПС смърт за всички турци и за админа също
1
 
3
 
! Отговори
ИАЗ преди 12 години
21 век сме!!!
4
 
2
 
! Отговори
jj преди 12 години
гениално, само етнически борби с кръв и огън нямаше в столицата, а сега чичо Болен ги издига в култ дори. и как да не ти се иска да си преметнеш пушката на рамо и да се разходиш до НС, пък после каквото ще да става....
2
 
4
 
! Отговори
до 1145 преди 12 години
И мислиш, че *** *** от ДПС ше му дадат? :D
4
 
8
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
Добре де,Волен от 2 години е на власт,защо не направи законодателни промени,а само вдига шум като дойдат избори?
1
 
4
 
! Отговори
selo преди 12 години
nedeyte da si igraete s vyarata na horata bez tuy samo tova ni e ostanalo
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единственият политик, който се осмели да сложи край на това безумие - джамия с озвучителни колони и молещи се на тротоара, не защото няма място вътре, а защото претендират за още една джамия. Сега всички скачат срещу него, не защото те не мислят като Волен, а защото слушат и изпълняват нарежданията на Бойко, който пък е на пряко подчинение на Турция.
13
 
7
 
! Отговори
до 1128 преди 12 години
Абе ти си много зле! Едно име не можеш да напишеш като хората. Казва се ВОЛЕН,запомни го, защото това ще е следващият ти ПРЕЗИДЕНТ
1
 
4
 
! Отговори
българка преди 12 години
1139, хабиш си думите. Журналята едно си знаят, едно си пеят. Нали ако кажат истината Боко ще ги санкционира. Разбира се че, тия са екстремисти,докарани там умишлено. А забелязахте ли колко *** имаше,даже и от турска медия бяха дошли. Бяха повече от полицаите - пътни!!! И това ако не е нагласено...
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До медията: Започвам отзад напред-колоната е на АТАКА и е хубаво да споменете кой се опитва да я демонтира! По точно този хубавец набит с бяла тениска от снимка 4 който вие така добре сте му отрязали ръката с ножа! Кой подяволите ходи да се моли с НОЖ? На кадрите от новините ясно личи че не АТАКИСТИ започват боя! И още един път ДО КОМЕНТИРАЩИТЕ не казвайте мюсюлмани! Исляма няма нищо общо с ИСЛЯМИСТИТЕ! И не учи да се ходи на джамия с НОЖ! Гледайте в правилната посока за да се отървем от терора!
7
 
5
 
! Отговори
Дончо преди 12 години
Ей страхливци не обяснявайте кой какъв е че ще ви ревем и на вас главите заедно с *** и турците вие сте на тяхното ниво
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
новите талибани са налягали демонстративно отвън на джамията. всички платени медии едно и също повтарят. Тук им пригласят други талибани и еничари.Провокациите ще продължат, но не от страна на българите.
9
 
6
 
! Отговори
TALIBANI преди 12 години
ne be tva sa novite TALIBANI nare4eni ATAKA
8
 
7
 
! Отговори
RERORISTI преди 12 години
novite TERORISTI na Balgaria ATAKA