Деница Гаджева: Паветата хвърчаха от ислямистите

"Всеки ден ще си спомням за тази проява на "толерантността"
23 май 2011 11:00,
971
Деница Гаджева: Паветата хвърчаха от ислямистите
Пострадалата депутатка от "Атака" Деница Гаджева. Снимка: БТА

"Раната е сериозна, но съм добре, ако ме бяха улучили малко по-нагоре, нямаше да е толкова добре положението. Имам около седем шева.

Паветата хвърчаха от ислямистите, които бяха наредени до джамията". Това разказа пред Нова тв депутатката от "Атака" Деница Гаджева, която пострада при сблъсъците пред джамията в петък.

Още по темата
"Всеки ден ще си спомням за тази проява на толерантността на фундаменталните ислямисти", иронично коментира тя.

По думите й протестът е бил мирен, срещу воя на джамията. Тя си обяснява случилото се с факта, че не е имало достатъчно полицаи и хората от джамията започнали да ги нападат.

"Отидохме на протеста с колони и пуснахме патриотични песни. Тогава от джамията излязоха едни много тъмни субекти с изкривени физиономии.

Един от тях започна да рита колоните, оттам стана целият конфликт. Пребиха две от нашите момчета. Единият от мъжете беше с нож", каза Деница Гаджева.

"Мой колега е с разкъсани пръсти, понеже е спрял паве на милиметри от полицай. Ако ислямистите бяха смирени, нямаше да ходят на молитва с ножове", допълни тя.

Зам.-председателят на парламентарната група на „Атака" Десислав Чуколов пък обяви по БНТ, че следващата седмица на пресконференция ще бъде представена достатъчно информация, според която в столичната джамия „Баня Башъ" се пропагандира ислямски екстремизъм, както и литература с такова съдържание.

Според Чуколов службите имат достатъчно информация за това, но не желаят да се намесват. Причината била, че определени кръгове твърдят, че се нарушава етническият мир, щом се повдигне този въпрос.

Според политолога Огнян Минчев е нужно обществено обсъждане за високоговорителите пред джамията. Грешка обаче е било разрешаването на протеста на "Атака".

Двамата събеседници влязоха в остър спор за ролята на "Атака" в подкрепа на правителството, както и за последните изяви на членове на партията на Волен Сидеров в Батак и София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


971
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
902
5
 
23
 
! Отговори
Мая преди 12 години
Боже, колко *** пишат във форума!
901
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Mюсюлманин" и "ислямист" не означават "терорист", мой чорап!. По твоята логика американците трябваше и на Далай Лама, и на папата, и на кой ли не да изпрати спецчасти!
900
0
 
20
 
! Отговори
TERORIZAM преди 12 години
ta tova si e 4ist TERORIZAM na 21 vek
899
1
 
18
 
! Отговори
Partizan6tina преди 12 години
stiga s tozi Patriotizam ve4e , nqma tatova qavlenie , tova sie 4ista Partizan6tina , jalko za hubavata Darjava
898
4
 
20
 
! Отговори
OBAMA преди 12 години
ATAKA stanaha kato ALKAIDA , atentat sled atentat mislq 4e trqbva da se namesqt AMERIKANSKITE SPECIALNI CHASTI
897
1
 
16
 
! Отговори
glad i mizeriq преди 12 години
Socialnoto Ministerstvo da im razdade na Tezi kriminalno proqveni mom4eta ot ATAKA xravitelni produkti kato: xlqb, olio , makaroni ta qavno sa podiveli ot glad
896
4
 
19
 
! Отговори
bobi68 преди 12 години
Това вече е въпрос на тълкуване църковните камбани се чуват повече отколкото озвучителната уредба. Всеки има права за това сме в демократична страна не е кумонизъм. Спирам до тук защото почвам да се изнервям. И като си толкова вещ в нещата можеш ли да ми кажеш какво точно означава "ИСЛЯМИСТ" ????????!
895
2
 
15
 
! Отговори
Severna Balgariq преди 12 години
Bez ATAKA v Severna Balgariq da si naprqvar ZEMLQNKA v Stara Planina , te i bez tova sa partizani
894
2
 
17
 
! Отговори
Gen преди 12 години
Отидох в лудите ми приятели във Факултето да викам смърт на ***, а те ме набиха... Смешници.
893
6
 
21
 
! Отговори
bobi68 преди 12 години
Това е поредната глупава постъпка на "Болен Сидеров" Ами ако така наречените "ислямисти" решат че камбаните им пречат какво става????? В конституцията е записано, "(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние."Волен да не е повече човек от хората, които са
892
12
 
28
 
! Отговори
АБЕ, ДУПЕТАТКАТА... преди 12 години
...КОМУ , ХЕЯ ДИРЕШЕ ПРЕД ДЖАМИЯТА...А , НЕ СИ НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО ??!ДА НЕ СА ТИ БИЛИ ТЕЛЕГРАМА .....ДА СЕ МОЛИШ В ДЖАМИЯТА ,ТОЯ ДЕН!!!??????ТЪПАНАРКА, СМОТАНА!
891
4
 
17
 
! Отговори
Аничка преди 12 години
А ББ като се среща с Клинтън по масни въпроси какво да говорим? Айде, айде, отивай да д..аш на хамерикано-еврейско-турската ***.
890
11
 
23
 
! Отговори
Д-р Лекува Герболеза преди 12 години
Аз да я питам тая депутатка, защо не си е била на работното място а е ходила да протестира за нещо, която не пречи на никой освен на фишистката и партия? И не би ли трябвало да я глобят за това? Тя би трябвало да е в парламента заедно с малоумният си лидер Болен. На всички ни е ясно че такава е предизборната кампания на Атака. Просто така Воленчо иска да покаже, че още диша а не е *** на ГЕРБ.
889
2
 
17
 
! Отговори
До Пръдле преди 12 години
Абе Пръдле, ти няма ли да си изпиеш хаповете?... Айде, че овоня всичко наоколо.
888
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tulski, ти си отчаян онанист-националист бе, момче.
887
15
 
30
 
! Отговори
Пагане преди 12 години
Българите не искат новини на турски, не искат турцизация, не желаят да опращаваме 10 милиарда на Турция, не желаят да харчим пари по чужди войни в различни крайща на света, вместо тези пари да се дадат на пенсионерите или на болните, те се харчат отново за чуждия интерес. И тези същите политически *** имат наглостта да втълпяват на българите, че са нетолерантни и да ги унижават, че не "мислили по европейски" и са изостанали.Да живее Атака!
886
8
 
29
 
! Отговори
Антиволен преди 12 години
Болеста на Волен се казва Сидероза - направете справка. Комунистическият доносчик тръгна срещу *** и се завъртя срещу турците - да създава проблеми, където ги няма и защо за да направи път на Станишката пак да се докопа до властта, е да а ме не. Народън не е сляп. Българи и турци са живяли мирно векове наред и никога никога до просешка тояга не са докарвали народа така както го направиха червените еничери. Да ама народа не е сляп и му е дошло до гуша. *** си Станишко в русия, дорде е време
885
8
 
18
 
! Отговори
До Tulski преди 12 години
Тулски, я си признай браточка колко *** си ударил връз снимката Деница?
884
10
 
22
 
! Отговори
Пагане преди 12 години
Какво има? Този път малко възелин май си си взел, хаойде вземи си около едно кило и отивай за поредния тек, че батковците от НАТО, ЕС и САЩ те чакат натупорчени пак..хи..хи... П.С. И после ние от Атака сме били агресивни.
883
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кое искаш да ти оставя? Наследствената си къща и трите си апартамента, това ли? А един деветмилиметров в тиквата не искаш ли? Е6ах та в Пагането...