Деница Гаджева: Паветата хвърчаха от ислямистите

"Всеки ден ще си спомням за тази проява на "толерантността"
23 май 2011 11:00,
971
Деница Гаджева: Паветата хвърчаха от ислямистите
Пострадалата депутатка от "Атака" Деница Гаджева. Снимка: БТА

"Раната е сериозна, но съм добре, ако ме бяха улучили малко по-нагоре, нямаше да е толкова добре положението. Имам около седем шева.

Паветата хвърчаха от ислямистите, които бяха наредени до джамията". Това разказа пред Нова тв депутатката от "Атака" Деница Гаджева, която пострада при сблъсъците пред джамията в петък.

Още по темата
"Всеки ден ще си спомням за тази проява на толерантността на фундаменталните ислямисти", иронично коментира тя.

По думите й протестът е бил мирен, срещу воя на джамията. Тя си обяснява случилото се с факта, че не е имало достатъчно полицаи и хората от джамията започнали да ги нападат.

"Отидохме на протеста с колони и пуснахме патриотични песни. Тогава от джамията излязоха едни много тъмни субекти с изкривени физиономии.

Един от тях започна да рита колоните, оттам стана целият конфликт. Пребиха две от нашите момчета. Единият от мъжете беше с нож", каза Деница Гаджева.

"Мой колега е с разкъсани пръсти, понеже е спрял паве на милиметри от полицай. Ако ислямистите бяха смирени, нямаше да ходят на молитва с ножове", допълни тя.

Зам.-председателят на парламентарната група на „Атака" Десислав Чуколов пък обяви по БНТ, че следващата седмица на пресконференция ще бъде представена достатъчно информация, според която в столичната джамия „Баня Башъ" се пропагандира ислямски екстремизъм, както и литература с такова съдържание.

Според Чуколов службите имат достатъчно информация за това, но не желаят да се намесват. Причината била, че определени кръгове твърдят, че се нарушава етническият мир, щом се повдигне този въпрос.

Според политолога Огнян Минчев е нужно обществено обсъждане за високоговорителите пред джамията. Грешка обаче е било разрешаването на протеста на "Атака".

Двамата събеседници влязоха в остър спор за ролята на "Атака" в подкрепа на правителството, както и за последните изяви на членове на партията на Волен Сидеров в Батак и София.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


971
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
862
5
 
15
 
! Отговори
boteva преди 12 години
Kogato bqh stydentka vav Veliko Tarnovo profesorat govori za Botev,Levski na fona na zvycite,idva6ti ot blizkata djamiq!!!Tova normalno li e??????
861
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какви турци, какви мюсюлмани сте?*** електорат - това сте вие!
860
6
 
21
 
! Отговори
Рафаело преди 12 години
Дядо ти Николай да каже с каква заплата си купува "Ролексите", с каква заплата носи обувки от 2000 лв. с каква заплата кара Мазерати и води к...те по скъпи курорти - бах ти божият служител.
859
5
 
20
 
! Отговори
Nobody преди 12 години
Абе, на тате европедералчето ми се губи нещо в цялата сага... Шаврантиите са на линия.
858
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Деница Гаджалова ?!?!?! :)
857
5
 
32
 
! Отговори
kak e v Evropa преди 12 години
В Европа не е разрешено да има молещи се извън джамиите, не са разрешени високоговорители. Джамиите им са обикновени сладкарници или кафета с малки изключения. В Германия също живеят окло 7-8% турци както в България, но не съм чул ходжа да пее по високоговорители???? В известен смисъл провокацията идва от страната на турците, защото принуждават българите да ги гледат и слушат как се молят. Как живеят тия хора около джамията???? Или ще бъдат принудени да се изселят и на тяхно място ще дойдат турци????
856
1
 
17
 
! Отговори
ATAKA преди 12 години
neka da prod1ljavat, shte razberat prikazkata-Po 5 na noj...
855
2
 
23
 
! Отговори
kak e v Turcia преди 12 години
В Турция говорителите по джамиите са забранени.Като там са забранени и ги няма ,защо в България не са забранени.
854
4
 
22
 
! Отговори
Бетанкур преди 12 години
Че какво и е на снимката - пребито от мюсулмански *** дете. Вижте и други снимки на пребити с камъни жени от последователите на малоумния Мехмед, заровени живи момичета само защото са погледнали момче, удавени в басейни деца защото не искат да се оженят да 50 годишни дебелаци, взривени и избити над 3000 души наведнъж в Св. търг. център. Това са последователите на *** Мехмед. Само концлагери за наглите и дебелооки ***.
853
2
 
21
 
! Отговори
BG преди 12 години
Да живее свята България!! Знаем си *** ...вървим надолу , дано се събудим ! Успех на всички български деца!
852
8
 
19
 
! Отговори
tulski преди 12 години
Тази снимка е възможно най - лошата на Деница Гаджева. Вижте в гугъл други нейни снимки ! На всеки може да се направи лоша снимка. Точно тази снимка е пусната провокативно, за насъскване срещу Атака.
851
8
 
24
 
! Отговори
тед преди 12 години
тая по очите си личи колко се е надрусала.
850
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОВА ЖЕНА ЛИ Е БЕ? ТО ПОВЕЧЕ НА МЪЖ ПРИЛИЧА ,ОЛЕЕЕЕ ГАТИ ЖИВОТНОТО.
849
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dobria rezak e s otriazana glava
848
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ето това е "мъжеството" на войните на исляма-да набият жена ХА ХА ХА
847
11
 
28
 
! Отговори
Хай преди 12 години
Тази кака Хелга много са и разширени зениците.В тази Атака всички са за психиятрия
846
4
 
22
 
! Отговори
turcin преди 12 години
az sam muslumanin i nemislq 4e v bg ima takiva fanatici na tema vqra no ako mi zabranite i na men da si propovqdvam vqrata togava si pomislete na vas da vi zabranqt da govorite i da si propovqdvate vqrata kakvo bihte napravili togava slu6ayte ataka bolni narkomani i alkoholici tragnali da se pravqt na interesni ostavete gi nenakazani da vidim togava kakvo 6te stane ne ni interesuva dps tq ne e muslumanska partiq za tezi koito neznaqt pr ve4er i si pomislete
845
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не и вярвам на тая нещо,никак.Гледах я в студиото на Нова,мрънкаше,въртеше,сучеше,и най-важното-не гледаше водещия в очите,а погледът й все настрани,като гузен човек.
844
10
 
24
 
! Отговори
Candy преди 12 години
Така като я гледам, изглежда все едно някое от нейните момчета е й фраснал един, за да има за какво да опява. Седем шева на кое? На тая драскотина ли.... другия път. Жалко, че "павето" не й е отнесло главата...
843
2
 
23
 
! Отговори
ДО 866 преди 12 години
Ооооооооооо, тази болест ни е наследствена от самото създаване на българската държава. Всякаш още с първите съзнателни мисли започваме да се мразим и завиждаме. А резултатът е логичен - празен стомах. Защото енергията ни е насочена именно в тези две направления, вместо заедно да съградим нещо хубаво, което ако не за нас, да остане за поколенията.