"Атака" иска референдум: Да се забрани ли "Атака"?

Сидеров зове Борис Велчев да си каже за забраната им
24 май 2011 18:30,
801
"Атака" иска референдум: Да се забрани ли "Атака"?
Снимка: архив Булфото

„Атака” предлага да се проведе референдум сред българския народ - трябва ли партията на Волен Сидеров да бъде забранена, както искат от ДПС, обяви на пресконференция лидерът й Волен Сидеров.

"Призовавам главния прокурор Борис Велчев да излезе и да каже дали партия „Атака” трябва да бъде забранена", допълни той.

Според Сидеров, след като ДПС настоява „Атака” да бъде забранена, градският прокурор на София Николай Кокинов дава индикации, че това е възможно, следователно Прокуратурата е на мнение, че партия „Атака” трябва да бъде забранена.

Още по темата

"Ако смята така Прокуратурата, нека да действа и да ни забранят. Нека да махнат пречката, която им пречи в момента всички да се прегърнат заедно, и да управляват страната, както я управляват 20 години – мафиотски, грабителски, антибългарски.

Нека тогава килимчетата да са по целия площад „Славейков” в София, по цяла София да разпрострат килимчета, защото няма място в джамията и вие вече да не може да минавате от килимчета, по които стоят ислямисти", каза лидерът на „Атака”.

На въпрос кому е нужно всичко това, Сидеров отговори, че народът е суверен, той е този, който избира и пуска бюлетини, и би трябвало да се чува неговият глас.

Той допълни, че „Атака” няма да прави митинг пред джамията този петък, 27 май.

"Нямаме намерение в петък да правим митинг до джамията, нито на друго място", каза той.

По-късно Волен Сидеров, заедно с Десислав Чуколов и Борислав Стоянов разлепиха плакати върху трафопост на площад „Славейков” в София.

На плаката от „Атака” се обръщат към всички българи с думите:

ДПС иска забрана на партия „Атака”! Единствената политическа сила, която защитава националния интерес в Народното събрание, е пред разстрел! Уплашиха се от „Атака” - тези, които разграбиха родината ни. „Атака” е кауза и никой не може да забрани каузата на българизма! Българи! Ще допуснете ли да закрият партия „Атака”, за да падне последната пречка пред ислямската агресия към православна България? Ще допуснете ли да запушат устата на истината? Ще оставите ли турската антиконституционна партия ДПС да тържествува, да бъде победител в подлата война срещу българския дух? Не, нали?.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


801
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
742
0
 
0
 
! Отговори
dani преди 12 години
"Ами ако шепа турци иперкат и решат да отговорят на удара и отидат и поставят малко тротил пред една църква. "Е, питам аз, трябва ли от страх към престъпниците да им позволяваме да правят каквото си искат? Ето на това му казват "робска психика".Този вой на джамиите е откровена провокация! Че и използват озвучителна техника за целта. По принцип в наши дни повечето сме атеисти, както християни, така и мюсюлмани. Този, който наистина вярва, не тормози хората на един километър наоколо и то ежедн
741
3
 
0
 
! Отговори
Eнесай преди 12 години
Аз не искам да се забрани АТАКА защото и глупаците имат право някой да ги представлява.
740
0
 
0
 
! Отговори
АнТонимен преди 12 години
ДО "ДО ПАТРИОТИТЕ"Не нося вина за делата на хората от минали времена. Можем само да се преклоним пред подвизите и мирогледа на българина от едно време, а не да интриганстваме "драги ми смехурко".България има нужда от партия коректив и будител на националната ни идентичност или ще бъдете горди, като прашинки в световният бульон ?
739
6
 
1
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Аз съм за забрана на *** политици!Сидеров е на първо място.Само Б.Б. му съперничи,ама да не прекалявам.
738
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
zabrana
737
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подкрепям референдума - ДА СЕ ЗАБРАНИ ДПС!
736
2
 
4
 
! Отговори
панта за 775 преди 12 години
че кой твърди, че други са ни виновни? цзиганетата си развяват байрака защото управляващите ги стимулират? ИСлямистите си развяват байрака, защото управляващите ги стимулират? Колко невинни българи избиха българи тука, за да си гледат техните интереси, постове? Ние сме си виновни като народ, тован ег о отрича никой? Но така е отдавна? Още от Иван Шишман започнаха да се карат и няма дас прат докато не ни изтрепят .А другите врагове само се радват и пляскат. нищо ново.
735
1
 
7
 
! Отговори
ДО ПАТРИОТИТЕ преди 12 години
ТОВА ПОСЛАНИЕ Е ДО ВСИЧКИ ПАТРИОТИ, ЕТО ЦЕЛИЯТ ВАШ ОБЛИК ПРЕД ИСТОРИЯТА:През нощта на 2 срещу 3 ноември 1944 г. в местността Балюв дол между русенските села Щръклево и Нисово се чуват гърмежи. Районът е заварден от милицията и никой не знае какво става там. На сутринта местни овчари виждат кръв по земята и следи от куршуми по дърветата. Дни по-късно подивели кучета разравят пръстта на масов гроб и оставят след себе си разпилени части от човешки тела и кървави дрехи. Единствената цяла вещ, която овчарите намират и прибират, е мъжка кадифена жилетка, закачена на клон преди разстрела. След време се разбира, че е на директора на мъжката гимназия Нико Просеничков. С него е убита и съпругата му Тонка Обретенова-Просеничкова, единствената внучка на легендарната Баба Тонка. Такава е съдбата и на наследниците на друга легендарна жена в нашата история - Райна Княгиня. След 9 септември къщата й, която тя строи като вдовица, е отчуждена. Най-големият й син генерал Иван Дипчев, прекарва години по концлагери и затвори. През 1954-а е изправен пред съд за измислени престъпления отпреди 30 години и е осъден на смърт. След това присъдата е променена на доживотен затвор. Умира в концлагера в Ловеч. Гробът му не се знае.Другият й син Владимир, който участва в Междусъюзническата и Първата световна война и се завръща от фронта като герой с 3 ордена за храброст, след 9 септември изчезва безследно на път за работа. Смята се за разстрелян без съд и присъда.. И неговият гроб не се знае. Синът му Христо, също офицер, е изпратен в концлагера Богданов дол. Внукът Владимир (правнук на Райна Княгиня) завършва с отличие инженерство, но го уволняват от завода на третия ден след постъпването досието върви по петите му.Най-малкият син на Райна Княгиня Асен, който проявява себеотрицание при атаката на Тутраканската крепост през 1916 г., а по-късно и в боевете при Дойранското езеро, след 9 септември дълги години лежи по лагерите. Умира през 1964-а в Бургас. Лишават го дълги години от пенсия, не разрешават на децата му да следват За мен предателство е манипулирането на историята. Толкова години ние не знаехме как е умряла майката на Левски. А тя е погребана извън гробището на Карлово, само за това, че се е самоубила... от глад. Скача в кладенеца на къщата си. Всъщност това самоубийство ли е, или ние сме самоубили майката на Апостола? Брат му Петър, участник в опълчението, умира като просяк по улиците на Карлово. Това са абсурди, които народът не знае. Нека първо като българи си признаем вината пред историята. Никой друг не ни е виновен, че винаги сме били васали.
734
6
 
9
 
! Отговори
ДА преди 12 години
ДА СЕ ЗАБРАНИ АТАКА. ВСИЧКИ КОИТО СА НА РЪКОВОДНИ ДЛЪЖНОСТИ НА СЪД ЗА НАСАЖДАНЕ НА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА...СЪД ЗА ИЗМЕННИЦИТЕ НА НАРОДА...
733
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A TEZI KOITO ISKAT BG DA STANE KATO KOSOVO, ISKAT VSE POVE4E I POVE4E DA GI IMA SIDEROVCITE... BOLEN SI IGRAE S OGANQ I NI6TO DRUGO
732
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене чуй какво казва премиера,не им ща подкрепата ,а сега ходи и си измй *** уста че смардиш каде лиза две години на ББ гъзо.Накара хората да ти повярват,а сега вдигаш много шум за нищо
731
3
 
7
 
! Отговори
до 766 преди 12 години
Дори не осъзнаваш колко опасно е това. Ами ако шепа турци иперкат и решат да отговорят на удара и отидат и поставят малко тротил пред една църква. Какво правим тогава? Защото знаеш ли колко малко им трябва на някои хора да разпалят конфликт с големи размери. Щом има хора, които вярват на пророка, който за енти път предсказва края на света и все нещо не е сметнал правилно колко му е да има хора, които все да си отвръщат на ударите и тръгне лавината на омразата. Не са хубави тези работи.
730
12
 
3
 
! Отговори
REFERANDUM преди 12 години
ZA ATAKA - NARKOMANITEPROTIV ATAKA - NORMALNITE HORAI TAKA 6TE VIDIM KOLKO SA NARKOMANITE V BG
729
2
 
5
 
! Отговори
VESKA преди 12 години
BOLENEEE KVO STANA S TOQ 4ASOVNIK BE 4OVE4E, DANEBI DA E SPRQL SLU4AYNO :))))) ABE LUD UMORA NQMA :)))))
728
1
 
2
 
! Отговори
до 767 преди 12 години
Забрави дарадурам. :Д
727
1
 
2
 
! Отговори
Tina преди 12 години
До 764: В Русия съм, в Русия съм...
726
5
 
10
 
! Отговори
до 756 преди 12 години
Хайде да не използваме волята на фантазията си и да не чертаем апокалиптични планове. Въпросът не е да се гърмим и колим на етническа основа, а да не бъдем задължавани да слушаме воя на който и да е имам в пределите на България. Кои бели европейски държави разрешават безспокойството на гражданите си? А вие колко пъти сте чували от християнска църква да гърми " "Алелуя"," Отче наш" и всякакви християнски песнопения???
725
0
 
2
 
! Отговори
11 преди 12 години
764, БРАВО!
724
0
 
9
 
! Отговори
до Тина преди 12 години
Кому е притрябвало пък точно тебе да ислямизира и защо? Сигурно си мислиш, че ако те ислямизират, исляма ще цъфне и върже, но видиш ли ти не се даваш. Май споделяш философията ан Миле Попйордано (Краси Радков) - все някакъв заговор има, все някаква "разработка на ЦРУ". Кому е притрябвала тази прокълната земя и предателски народ, който предал дори личности като Левски, Ботев и Раковски. Свери си малко часовника, коза такава
723
2
 
10
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Жестоко се лъжете, ако мислите, че в България няма ислямизация.