БСП са нагли, ревна Борисов

Сергей Станишев "забол" магистрала "Люлин" в планината
Обновена: 3 юни 2011 15:17 | 3 юни 2011 15:00,
424
БСП са нагли, ревна Борисов
Снимка: БТА

Поредни остри критики срещу БСП и правителството на Сергей Станишев е отправил премиерът Бойко Борисов по време на заседанието на кабинета в сряда.

Афектиран от изявлението на предшественика си за това, че магистрала „Люлин“ е оскъпена няколко пъти, Борисов нарича социалистите „нагли хора“.

„И сега разбирам в неделя, Станишев казал „Оскъпили магистрала Люлин”. Просто вие разбирате ли, това са толкова нагли хора. Тези, които я забодоха в планината и я спряха и всъщност я оскъпиха, като направиха естакади и тунели“, казва премиерът Бойко Борисов на министрите си.

Той допълва, че сегашното правителство е платило цената за проекта.

"Разбирате каква наглост, при положение че когато я вкарахме да мине през парламента, там мълчаха и дума не казваха, а Плугчиева първа застана да се снима на магистралата. Видяхте какво чудо беше. Не можем да застанем от нея за снимки, а в същото време премиерът й казва „Оскъпиха магистралата”. Ние ви платихме сметката и направихме магистралата“, обяснява раздразнен премиерът на министрите си.

По-нататък той им дава указания какво поведение да имат по време на търгове за инфраструктурни проекти.

Според Бойко Борисов трябва да се внимава много с най-ниските офертни цени, става ясно от публикуваната днес стенограма от заседанието на Министерския съвет.

Още по темата

„Най-ниската цена крие риск. Още повече много спекулативни фирми има, които нарочно дават най-ниска цена и след това, когато ги поставят, и рискът пред магистралите стои много сериозно в тази посока. С най-ниската цена, след това, особено ако спечелят няколко ЛОТ-а, като критерий ниска цена, след това като кажат спираме или ни увеличете цените, и ние ще провалим цялата си програма в инфраструктурата“, казва министър-председателят.

Затова, според него, в конкурсите трябва да има допълнителен критерий. Изискуемата гаранция за фирмите, които предложат най-ниска цена трябвало да бъде 110% от договора. Така, че да можете да регулирате спекулантите. В противен случай вече го сърбаме два пъти от предишното правителство – с АМ „Люлин” и Дунав мост 2, казва още премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
416
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Със закон трябва да се забранят БСП.Само ГЕРБ И Борисов.
415
0
 
5
 
! Отговори
pachangel преди 12 години
Тоя пожарникар как може без конкурс да сключва договори с хамериканците и после като ни зароби пак ли друг ще му е виновен.Тая американска къртица у нас такива работи ще ни устрои че като а Марица изток ще има да плащаме грешни пари.
414
3
 
7
 
! Отговори
резил и безсрамие преди 12 години
БАЙ, БАЙ БОКО И ЗАВИНАГИ. БАЙ,БАЙ ***, НАГЛИ И ПРОСТИ МУТРИ. ЗАВИНАГИ. РЕЗИЛА ОСТАВА ЗА ТИЯ ДЕТО ГО ТУРДИСАХА НА ВЛАСТ И ЗА ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО В УЧЕБНИЦИТЕ ЩЕ ПИШЕ,ЧЕ СЛЕД СРАМА С ТУРСКОТО РОБСТВО,КОЕТО НИ ПОГУБИ КАТО НАЦИЯ,НЯКОЛКОТО ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ПУДЕЛИТЕ ОТ "АТАКА",НИ НАПРАВИ ЗА РЕЗИЛ ПРЕД ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ И МУТРИЗИРА ЖИВОТА В ДЪРЖАВАТА И БЕЗСРАМНО РАЗВРАТИ МАЛКОТО ОСТАНАЛ МОРАЛ В ПОЛИТИКАТА,БИЗНЕСА И ЖИВОТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.
413
4
 
4
 
! Отговори
кой му дреме.... преди 12 години
биесепето са си амбриажи - долни леви ***
412
7
 
5
 
! Отговори
417 преди 12 години
БеСеПедалистите се насмукаха от магистрали и централи а сега и бат Бойко искат
411
1
 
0
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
bandygi eto tozi pop vi triabva na vas izmennici.
410
2
 
6
 
! Отговори
501 преди 12 години
Аве нагли комунисти,стига сте му акали в гащите на Боко ве :DDD
409
5
 
7
 
! Отговори
Kidrock преди 12 години
Хахахаххаха гадните комунисти я "забодоха" в планината :)Браво Бойко кажи им го,ако беше ти щеше да я "врътнеш" през морето :))))
408
11
 
7
 
! Отговори
Дудко преди 12 години
Червените хиени са много наглине стига че ни докараха до последно място в Европа, а продължават да плямпатГЕРБ поне работят за държавата, строят магистрали, мостове, електроцентрали, затова ще гласувам за ГЕРБ
407
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наглия лицемер казва за другите ,че са нагли !Той взема от БЕДНИТЕ и дава на БОГАТИТЕВзема данък КОЛИБА и не взема данък ЛУКССъсипа дребния бизнес с куп данъчни промениВзема от БЕЗРАБОТНИТЕ по високи ЗОВзема от ЕТ Само осигуряващите се повечеВземай Бойко Вземай граби тоз *** народГЕРБ защитава монополите понеже Валентин Златев им е шеф !Киро Киров е спонсор на предизборната кампания Тези хора и такива като тях нека гласуват за ГЕРБАз никога няма да гласувам за ТЯХ
406
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За пореден път се видя, че партии като РЗС и Атака обслужват ***-догановите интереси, след представлението, което Атака и Сидеров разиграха пред джамията-ДПС ще успее да прокара дългогодишния си проект за втора джамия, при РЗС е същото, не напразно турци и *** при всички избори определят хора, които да гласуват за РЗС и Атака, в съответния процент, за да ги вкарат в парламента....
405
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много меко се е изказал, няма по-нагро нещо от комунист-депутат, син, дъщеря или снаха на комунистическо величие от БКП, пример: станишев, Масларова, Р. Овч, Р. Петков, Ананиева, М.Манолова, Кунева-Пръмова, Луканов, Премянов, Дикме, .......и още много, много крадливи, лъжливи наглеци нароили се по всички партии и партийки, създадени през последните 22 години. Някой от тях са като словесно разстройство, не пропускат ежедневно.
404
5
 
7
 
! Отговори
До 405 преди 12 години
Я кога ББ пое вината за назначаването на Калинка Илиева.Той поемал,лично вината-по-голям виц от това няма.
403
5
 
14
 
! Отговори
SAVCHO1950gdg преди 12 години
РЕВИ МАРКО, РЕВИ БРАТКО,РЕВИ БОКО, РЕВИ ТАРИКАТО,БЕШЕ ВЪВ МАХЛАТА, А СЕГА СА СОФРАТА,ДА МУ МИСЛИМ ВСИЧКИ НИЕ РАЯТА !!!
402
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На протестите в София , които беше организирал Станишев бяха събрали 11000 пенсионери.Ако Борисов организира протест само в бука са 171618.Наистина са много нагли тези от БСП.
401
11
 
9
 
! Отговори
До 405 преди 12 години
Николова, браво, ти си истински привърженик на ГРОБ и изпълняваш най-важните изисквания за това - да си безгранично *** и безкрайно нагла. То бива дебелоочие, но това на днешното управление е без аналог - къде са 2,5 млрд. лв. от резерва на "крадливата коалиция"? Май са в СИ Банк или някъде около Тиквата, Вдянков и Пудела. Или с какво строи този *** премиера ви - с пари на Евросъюза ли? Да, ама не, проста п...о - с народни пари, а лъже като дърт ***, че той ги е осигурил. Изобщо .. мъка
400
16
 
11
 
! Отговори
Николова преди 12 години
А Станишев казва : Ние оставихме толкова милиона излишък...... ,защото БСП обичат много да крадат ,но тяхната вина е ничия....да си спомняте някой да е застанал с името си някъде ? Те крадат общо и после няма никой виновен.... и сега много се дразнят наглярите че Бойко казва аз .Сега поне знаем че вината ще е негова лично,защото поема отговорност само че набийте си го в тъпите глави че по-крадливи от комунистите няма и понеже Бойко се разграничи от тях и наистина ще остави нещо на страната на вс
399
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С тази разлика че БСП никой не може да ги стигне дори и да иска защото те 65 г.крадат неуморно и сега са бесни че им се отне възможността! Наистина по-нагли от тях няма и няма да се родят!
398
5
 
21
 
! Отговори
шопът преди 12 години
БСП са лоши крадци.ГЕРБ са добри крадци- Робин Худ с бухалка.Те грабят от бедните и дават на богатите. Ако Станишев,Симеон,Костов или друг бяха оскъпили с толкова пари магистралата,щяха да бъдат линчувани. Този пак реве ,че друг му е виновен. Някой пак се изака в герберските ***. Ама смърди яко.
397
5
 
21
 
! Отговори
mao_dze_dun преди 12 години
Той все пари дава Боко. Той платил това, той дал апри за онова. А кой плаща данъци бе джанъм? Много харесвам г-жа Кунева, но предлагам да изберем Боко за президент, барем го разкараме от министерски съвет. Иначе има още 2 години да "строи" магистрали и да реже лентички на бензиностанции. А да - и моля ви се, нека някой да му обясни, че магистралата е Люлин, защото минава през Люлин планина. Все едно да кажеш, че шипченският проход е на неправилно място, защото не минава през Дунавската равнина.