Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!

Борисов няма милост към незаконните обекти по морето
Обновена: 25 юни 2011 22:20 | 25 юни 2011 19:24,
420
Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!
"Слънчев бряг" е като селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия, възмути се Борисов. Снимка: БТА

Незаконните обекти в курорта "Слънчев бряг"  трябва да бъдат  премахнати, категоричен беше премиерът Бойко Борисов в Созопол. Той каза това по повод на разрушаването на басейни в курорта в разгара на туристическия сезон.

„Незаконно строителство премахваме и на язовир "Ивайловград", и на язовир "Искър". А що се отнася за разгара на сезона, сега  му е дошло времето на събаряне. Да са ги махнали собствениците,  когато трябва. Това не са хора, които искат да печелят от  туризъм, това са вредители, затова и отношението ми към тях е  такова”, посочи премиерът. 

Според него най-ценното за един курорт, освен морето и плажа, са археологията, църквите и манастирите, които са много  по-привлекателни за туристите.

Нямам никакво намерение да помирявам съюза на собствениците със „Слънчев бряг” АД, каза Борисов, относно протестите на хотелиерите в курортния комплекс.

„Нямам никакво намерение да ги помирявам по простата причина, че "Слънчев бряг" пpилича на селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия. Ако искат да е курорт, ако искат да е перла, просто трябва да го приведат във вида, в който сега не е. Разбирането между АД-то и хотелиерите минава през махането на гащите и чорапогащниците от алеите, и от всичко това, което се прави”, отсече премиерът.

Борисов и министрите Симеон Дянков и Йвайло  Московски се поклониха пред мощите на Св. Йоан Предтеча, които  бяха пренесени с литийно шествие в обновената църква "Св. св.  Кирил и Методий".

Църквата е обновена със средства, отпуснати от Министерския съвет, както и с дарения. 

"Ние сме типично правителство, което до изборите не дели  кметовете от коя партия са. В Созопол гледаме няколко кандидата. Работя прекрасно и със сегашния кмет Панайот Рейзи", каза  премиерът в отговор на въпрос кой ще е кандидатът за кмет на  ГЕРБ в крайморския град.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
12
 
21
 
! Отговори
Смех преди 12 години
Вече официално е видно, че Боко и Дянков ходят заедно :)А Цветанов отслабна и изглежда болен милия ;(
7
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
2, въвриви свърши някаква полезна работа, само плюеш, друго не можеш
6
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво! Крайно време е някой да стегне *** които унищожават и бетонират всичко. Хората искат да почиват на полянка, а не на циментова площадка и искат като излязат на терасата да виждат морето, а не стената на предния хотел. В ЖК Слънчев Бряг има улици където слънце не огрява и само отгоре се вижда малко парченце небе.
5
50
 
34
 
! Отговори
истината преди 12 години
БРАВО НА ГЕРБ.ЗА ТОВА НАРОДА ГЛАСУВА ЗА БОЙКО И ГЕРБ.НА 100% ЩЕ ИЗКАРАТ И ВТОРИ МАНДАТ.ЖЕЛАЯ ИМ ГИ О ОТ СЪРЦЕ.
4
8
 
26
 
! Отговори
blackradio преди 12 години
Да бе верно е така. *** кой на кого ще бута е малко по-инакъв въпрос. Ами ако се окаже примерно незаконен строеж на Цвъцко, ти Боко ше му го бутнеш ли или ше имаш по-особенно отношение по въпросЪТ. За 20 годинки такива бетонни изделия се навъдиха едно до друго, че само някой случаен босяк ще отелеса от цялата тая шумотевица дет я вдигаш. Ама иначе си приказвай...караш бедняците да злобеят и да се радват, че уж нещо ще бутнат на някой богаташ.
3
4
 
21
 
! Отговори
VOJD I U4ITEL преди 12 години
BORBATA S VREDITELITE PURVA GRIJA NA NARODNOTO STOPANSTVO!
2
9
 
57
 
! Отговори
БМ-13 преди 12 години
Боко, че кой друг освен сегашния кмет ще си избереш за следващ такъв.Нали той беше с пушката в гората за гъби и в колата му откриха застреляна бременна кошута?И какво направихте вие, за да го осъдите? Сега ще ви се отблагодари като ви спечели кметския мандат. Прекратяват се следствия, за да може да се облагодетелствате.Циркаджии.
1
34
 
15
 
! Отговори
aloo преди 12 години
ei smeshnik koga doide koga stana nqkoi koga pochna da rushish smeshnik iz4ezwai