Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!

Борисов няма милост към незаконните обекти по морето
Обновена: 25 юни 2011 22:20 | 25 юни 2011 19:24,
420
Не хора, които печелят от туризъм, а вредители!
"Слънчев бряг" е като селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия, възмути се Борисов. Снимка: БТА

Незаконните обекти в курорта "Слънчев бряг"  трябва да бъдат  премахнати, категоричен беше премиерът Бойко Борисов в Созопол. Той каза това по повод на разрушаването на басейни в курорта в разгара на туристическия сезон.

„Незаконно строителство премахваме и на язовир "Ивайловград", и на язовир "Искър". А що се отнася за разгара на сезона, сега  му е дошло времето на събаряне. Да са ги махнали собствениците,  когато трябва. Това не са хора, които искат да печелят от  туризъм, това са вредители, затова и отношението ми към тях е  такова”, посочи премиерът. 

Според него най-ценното за един курорт, освен морето и плажа, са археологията, църквите и манастирите, които са много  по-привлекателни за туристите.

Нямам никакво намерение да помирявам съюза на собствениците със „Слънчев бряг” АД, каза Борисов, относно протестите на хотелиерите в курортния комплекс.

„Нямам никакво намерение да ги помирявам по простата причина, че "Слънчев бряг" пpилича на селски кокошарник - гащи, чорапи, кинкалерия. Ако искат да е курорт, ако искат да е перла, просто трябва да го приведат във вида, в който сега не е. Разбирането между АД-то и хотелиерите минава през махането на гащите и чорапогащниците от алеите, и от всичко това, което се прави”, отсече премиерът.

Борисов и министрите Симеон Дянков и Йвайло  Московски се поклониха пред мощите на Св. Йоан Предтеча, които  бяха пренесени с литийно шествие в обновената църква "Св. св.  Кирил и Методий".

Църквата е обновена със средства, отпуснати от Министерския съвет, както и с дарения. 

"Ние сме типично правителство, което до изборите не дели  кметовете от коя партия са. В Созопол гледаме няколко кандидата. Работя прекрасно и със сегашния кмет Панайот Рейзи", каза  премиерът в отговор на въпрос кой ще е кандидатът за кмет на  ГЕРБ в крайморския град.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
348
9
 
30
 
! Отговори
до 356 преди 12 години
Боко, че бачка - бачка, ама не за България, а за себе си и най-вече за господарите си.Откакто това правителство е на власт се правят две основни неща - строят се магистрали в съответствие с плана за Нов Световен Ред и се плаща редовно на СБ и МВФ.Нищо друго не прави това правителство ! Нищо друго няма и да направи ! Всъщност може ... Ликвидирайки държавния резерв да ни принудят да теглим нов заем от Световната банка и да направят България още по-зависима от Господарите-илюминати ....
347
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
356, филмите ги гледаш ти, Боко 'бачка' само за себе си и за Цветелинката нова банка! Освен да реже ленти за 2-3 метра асфалт и да дрънка по медиите, какво друго бачкане е имал? Ако не си платена ***, най-добре излез от заблудите си в стил 2009-а. А ако си, това си е твой проблем, комсомолецо!
346
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червените пак са попарени баш срещу изборите.
345
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
354..Много филми гледаш май,все конспиративни,но те са за Американските евреи.Тук е друго .Боцето бачка яко за Бг.и то се вижда,всеки ден нещо ново се открива,което да работи за всичи нас.
344
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слънчев бряг" е като селски кокошарник,благодарение на БСП+СДС+ДПС+НДСВ.А сега ГЕРБ ще им оправя бакиите.И нека Бойко да е тиква.
343
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
352, "някакъв си Бойко"? Че той Боко си е добре 'възпитания', подходящия кадър на БКП/ДС ! Що се заблуждаваш, че червените капиталисти имат само БСП оръжие? В момента цакат народа с друго, 'антикомунистическо' оръжие, на което са придали звучното име ГЕРБ....
342
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боцето пак ги прекара.БРАВО
341
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
349....Каналите за контрабанда,оръжия,проституция и вътрешни органи са градени половин век от БКП,едва ли ще ги преотстъпят на някакъв си Бойко.
340
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ СИ СЛУЖИ С ПОДЛОСТ, ИНТРИГИ, ЛЪЖИ, КЛЕВЕТИ... ЕЙ ТИЯ ТРИМА НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО ПИШАТ 90% ОТ "КОМЕНТАРИТЕ" В ТОЗИ И ДРУГИ ФОРУМИ, СА ЧАСТ ОТ МАФИОТСКИТЕ МАШИНАЦИИ НА БИВШАТА ДС И ОТРОЧЕТАТА И... Претенциозно са се нарекли "Идея за България", а единствената им идея е да изкарат пари за хляб като драскат пасквили по форумчета... Пишат се дисиденти, ама винаги са служили на някого и помагали за опоскването на Родината... Дали им плащат от БСП, Трактора или Бен Ладен... за тях е все тая... Отдавна са им ампутирали съвестта...... още КУКЛОВОДИТЕ ИМ УМЕЛО ИЗПОЛЗВАТ МАНИЯТА ИМ ЗА ПОЛИТИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ, ЗА ДА ГИ УПОТРЕБЯВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. ТИЯ ЛУДИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ ПОЧТИ СЕРИОЗНО КАТО НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ЗА УПРАВНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА ИТАКА ЗЛОБЕЯТ СРЕЩУ ГЕРБ И БОЙКО - КАК МОЖЕ ДА ИМ СЕДНАТ НА МЯСТОТО!? ХУБАВОТО Е, ЧЕ ТИЯ ЕКЗЕМПЛЯРИ СА НЕКАДЪРНИ В ПИСАНЕТО И ПРОПАГАНДАТА. ЗЛОБНИТЕ ИМ "КОМЕНТАРИ" ИМАТ ЕФЕКТА НА БРАДВИТЕ ОТ РЕКЛАМИТЕ - САМО ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА ВЛАСТТА. НО НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ИНТРИГИ И ЧЕНГЕТА В ТАЯ ДЪРЖАВА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПРЕЗРЕМ ТИЯ И ДА ПОЧНЕМ НАЧИСТО! ИМАХМЕ ШАНСА ДА ОВЛАСТИМ ЕДИН ЩО-ГОДЕ ЧИТАВ, ПОЧТЕН И РЕШИТЕЛЕН ЧОВЕК... ДА МУ ПОМОГНЕМ ДА ПОМЕТЕ МОШЕНИЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ! ЕЙ ГИ НА! ПОКАЗВАТ МИ КАК НЯКОЙ ОТ ВЛАСТТА ОТКАЗАЛ ХОДАТАЙСТВА... АМИ! ЕВАЛА! НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД 60 ГОДИНИ СЕ ОТКАЗВАТ ХОДАТАЙСТВА. ТОЛКОЗ СА ОБЪРКАНИ ТИЯ ***, ТА МИ ГО ПОКАЗВАТ КАТО КОМПРОМАТ.. А СЛУГИТЕ ИМ ПРИГЛАСЯТ... АМА ИМА И НОРМАЛНИ ХОРА, ЕЙ! И СМЕ НАЙ-МНОГО!
339
15
 
10
 
! Отговори
Не Гербер преди 12 години
ББ едниствен се осмелява да наложи ред в кочинката...
338
1
 
3
 
! Отговори
от 342 преди 12 години
343, ха върви убеди в това кандидата от ГЕРБ в селото на родителите ми. Той човекът си знае, даже и по-добре от теб :))
337
7
 
10
 
! Отговори
Хи хи хи хи!!!!!! преди 12 години
Ей ся вече ще ревнат всички партии в парламента.Бсп са първи с най-много хотелчета,следвани от Доганя и Костовите тарикати.Боцето пак ги прекара.Ха ха ха ааааааа хитър е.
336
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Надай се, 343, другарите Гоце и Боце *** в едни мафиотски ***, а такива като теб им дишат миризмите!
335
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе, все ми е на ума! Червеното комуненце Боко да посегне на някой олигарх? Как я мислите тая работа? Ако някой все още се заблуждава, много му поздрави от другаря Петко Сертов, и най-вече от другаря Валентин Златев!
334
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
браво бе боко
333
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНОГО СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА БОРИСОВ.БРАВО ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ БОЙКО
332
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мафията е на ГОЦЮ,не на Бойко.
331
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както каза кандидатът за кмет от ГЕРБ в селото на родителите ми: "Бойко ще спечели, защото мафията е с него!" Толкоз! Какво би могъл някой да възрази на подобно откровение?! Поне е честен човека, не се прикрива!
330
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво..адмирации Борисов.
329
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От кога чакам да разчистят малко Сл.бряг,че и аз да отида малко на моренце там.И пак ,Бойко да се сети ,кой друг..!>!>!>??